Kısmetse mayıs ayının sonuna doğru gezmek için İzmir'e gideceğim Bu ikinci gidişim olacak az çok Alsancak-Konak-karşıyaka taraflarını bilsem de yeni yerler görmek istiyorum ve nasıl gidileceği konusunda yardım edebilecek olan arkadaşlar varsa şimdiden teşekkür ediyorum. Düşündüğüm yerler; - İzmir hayvanat bahçesi(sanırım sasalı doğal yaşam parkı isminde bir yerdeymiş) - Selçuk-şirince-Kuşadası üçgeni ve pamucak plajı
Şimdilik bu kadar
abi gırgır kirala öle gezin çok zevk alırsın Kordonun sonunda kiralayabilirsin elektirikli yorulmadan güle eğlene gezin :)), işte biz ;
tamam gırgır güzel fikirmiş denemeyi düşünüyorum teşekkürler :)
otel tavsiyesi veremem şimdilik hiçbirisinde kalmadım ama öğrenci adamım diye bütçeme uyan yatakhane tarzı bir yer düşünüyorum. inhouse ya da shantihome güzel duruyor.
Evet yok mudur buralara nasıl ulaşabileceğimi bilen bir izmirli
Hayvanat bahçesi kent merkezine oldukça uzak aracın olmadığı için toplu taşıma aracıyla gideceksin ama saatlerin yolda geçer ve bencede o kadar gisilmesi elzem bir yer değil..Yine şirince selçuk tarafları izmire yaklaşık 80 km kadar uzaklıkta yine altında araç olmadan gidip oraları ayrıntılı bir şekilde gezmek zor olacaktır..Pamucak sahilide deniz açısından çokda güzel bir yer değil bence..
..En mantıklısı izmire gelince enazından 2 günlük araç kiralayıp gezmek o zaman birgün seferihisar-urla-gümüldür-çeşme-karaburun-mordogan tarafları bir başka günde kuşadası-şirince-selçuk tarafları gezilebilir ama 2 gün pek yetmez 2 şer gün diyelim :)
..İzmirde basmane taraflarında çok ucuza otel bulunur ama biraz pislik bölgedir fazla arka bölgeleri tercih edilmemeli basmane meydanının oradaki oteller olabilir merkezi yerdir.
Cevap için teşekkürler lakin araç kiralama uzak ihtimal. Bunun için toplu taşıma tercihim olacak.
@aybasan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme