Şimdi Ara

İZMİR de kadınlar cidden böyle mi geziyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu iq bu maddi rahatlıkla birleşince dünyanın heryerinde bu kadar çirkin giyinen örneği var. mesele şehir değil ilgi cekmek. En üzüldüğüm nokta ise başarmış. Tebrikler arkadaslar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbarisx -- 9 Haziran 2020; 14:53:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 lira verirsen göğüsleri açıyorlar hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20-30 saniye izledim bu kadının İzmirli olmadığı çok belli. Muhtemelen Anadolu'dan küçük bir şehirden gelmiştir. Aşırı varoş hal ve hareketleri.

• Milletin giydiğinden size ne gençler ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • moskva da bilem bu kadar açık giyinmiyolla

İZMİR de kadınlar cidden böyle mi geziyor ?

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Hava Buz gibi olabilir mi. Mesela Bu Ruslar nedense Sıcak ülkelerde ipin ucunu epey kaçırıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne zaman insanların giydiği şeylere yorum yapmayı (dekolte giyen kaşardır, mini etek giyen aranıyodur tarzı iğrenç yorumlaran bahsediyorum) ya da karışmayı bırakıcaksınız hava 40 derece istediğini giyer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Hava Buz gibi olabilir mi. Mesela Bu Ruslar nedense Sıcak ülkelerde ipin ucunu epey kaçırıyorlar.
    ben moskova da bir damla güneş görüpte kendini cıbıldak parklara atan halay çeken tip görmedim belki bana denk gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxCrazyBoyxx01

ne zaman insanların giydiği şeylere yorum yapmayı (dekolte giyen kaşardır, mini etek giyen aranıyodur tarzı iğrenç yorumlaran bahsediyorum) ya da karışmayı bırakıcaksınız hava 40 derece istediğini giyer
    Gereksiz duyar kasmayı bırakmalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BB

Gereksiz duyar kasmayı bırakmalısın

Alıntıları Göster
    yok ya böyle iyi.. sen dandik sakalınla ve sivilcelerinle uğraşırken ben dh den çok kız düşürüyorum bu tarz yorumlarla
  • quote:

yok ya böyle iyi.. sen dandik sakalınla ve sivilcelerinle uğraşırken ben dh den çok kız düşürüyorum bu tarz yorumlarla

Alıntıları Göster
    Ortada seni ilgilendiren bir durum olduğunu düşünmüyorum.Hiç değilse kendimi olduğumdan farklı göstermiyorum.Bir kız için

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Sana denk gelmemiştir.

• üffffff kalktı :D
  • quote:

Alıntıları Göster
    DH'de kız

• Kanalın adından belli ki ne olduğu
  • Evet böyle geziyorlar falan diyenlen olmuş. Bu insanların izmirli olduğunu hiç sanmıyorum. İzmir fetişizmi başladı türkiyede. Özellikle izmir kızlarına karşı çok çirkin şeyler yakıştırılıyor. Sanırım bastırılmış cinsel duyguları izmire yöneltiyorlar.

Soruna gelirsek, hayır bu tip giyim pek yok. Ama bazı arkadaşların dediği gibi bostanlı gibi izmirin bir çok bölegsinde böyle giyinse kimse bir şey demez. Ben kırk yılın başı tek tük görüyorum böyle giyinen.

Tam tersi asıl diğer illerde kızlar daha açık giyiniyor. Özellikle ankaraya yaptığım ziyaretlerde çok kez şaşırdım giyime. İzmirde alışık olmadığım kadar açık giyinen insan vardı. İstanbulda aynı şekilde.

İzmirde o kadar kızlı erkekli partilere gittim için böyle ortamlara alışığı sanıyordum. istanbulda bir kere benzer bir ortama girince anladım alışık değilmişim. 50 yaşında amca gibi kaldım partide. Oturdum milleti izledim. İzmirdeki ortamlar 5 çayı gibi kaldı istanbulun yanında.

Yani izmirde olduğunu düşündüğünüz şeyler aslında sizin yanı başınızda oluyor sadece sizi aralarına almıyorlar.

Edit: Unuttuğum bir istisna var. Bahsettiğiniz gibi giyinip ne yaptığı belli olmayan uçuk tipler var. Bu tipler genellikle üniversite veya başka sebeplerle izmire gelen anadolu kızları ouyor. Sanıyorum anadoludaki bu tarz izmir betimlemelerinden dolayı izmire gelince dağıtıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nezihh -- 9 Haziran 2020; 17:2:16 >

• izmir çingeneleri böyle giyiniyor evet.

• İzmir’de böyle giyinen tipler yok. Binde bir denk gelinecek tipler ki uğraşırsanız İstanbul’da da görebilirsiniz bu tarz giyinen marjinalleri.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.