Şimdi Ara

İzmir'de Nereden Ev Alınır Nerede Yaşanır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
2
Favori
15.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam yaşın ufaksa o bok kokusunu bilmemen doğaldır, İzmir de bok kokusu meşhurdur eskiden Manisadan izmire giderken hergün içime çekerdim o bok kokusunu
    şuanda da şehrin içindeki Harmandalı çöplüğünün kokusu yazın rüzgarın etkisiyle çiğliye öyle bi gelirki
    ohhh mis birde harmandalının ilersine "35.sokak" diye bir sokak yapılmış baya güzel depreme falan dayanıklı, 2 katlı evler
    ordaki zengin abiler heralde bazı günler gaz maskesiyle dolaşıyorlardır onlar çöplüğe daha yakın çünkü ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night King

quote:

Orijinalden alıntı: 37debdeb37

Şu an resmen diyecek birşeyin yok ve BOŞ yapıyorsun.

Nereden göçtüğümün ne önemi var burada ? Doğduğumdan beri İstanbul'dayım önemli olan bu.Amerika'dan da göçmüş olsaydım,Şırnak'tan da göçmüş olsaydım ben doğmadan önce olduğu için birşey değişmeyecekti.

İkinci cümlene gelecek olursak belediyenin temizlemediği terkedilmiş pis sokaklardaki yoğun bok kokusunu çekmek yerine cıvıl cıvıl İstanbul'un ağız kokusuna katlanırım sorun yok

izmir'in her tarafını gezdim bir tane bile bok kokan sokağa rastlamadım. bi tarafından sallama. zaten senin gibi sonradan görme kekolar gelmesin izmire bir zahmet

İzmir bok kokuyor, istanbul cıvıl cıvıl ha

• quote:

Orijinalden alıntı: HaydonunAbisi

İzmirde o parayla 2 yıl kirada oturursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: 37debdeb37

Şu an resmen diyecek birşeyin yok ve BOŞ yapıyorsun.

Nereden göçtüğümün ne önemi var burada ? Doğduğumdan beri İstanbul'dayım önemli olan bu.Amerika'dan da göçmüş olsaydım,Şırnak'tan da göçmüş olsaydım ben doğmadan önce olduğu için birşey değişmeyecekti.

İkinci cümlene gelecek olursak belediyenin temizlemediği terkedilmiş pis sokaklardaki yoğun bok kokusunu çekmek yerine cıvıl cıvıl İstanbul'un ağız kokusuna katlanırım sorun yok

Kardeşim izmir sana bişey mi yaptı hayırdır nedir bu nefret
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky4K

Kesinlikle tepecik ve kadifekale'dir gerek nezihliği olsun gerek sosyetesi olsun tamamen sessiz sakin yaşıyabileceğiniz türden yerlerdir buralardan ev almanızı tavisye ederim

Aynen öyle hocam. Özellikle Kadifekale'nin manzarası ve Tepecik'in kızları beni benden alıyor. Tepecik'te gizli bir bölge var kimseye söylemediğim. Oranın kızlarına bitiyorum özellikle...
  • straptezlo S kullanıcısına yanıt
    Yok kardeşim bir derdim yok da herhangi bir konuda böyle görüşümü yazdıktan sonra hemen birisi sert bir dille karşı çıkıyor insan gibi konuşmayı bilmiyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.