Bildirim
İzmir'de saatçiler çarşısı var mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Uygun fiyatlı çok çeşitli izmirde saatçi mümkün değil
gittigidiyorda bir satıcı var izmirde , orient seiko falan satıyor , yanlış hatırlamıyorsamda ückuyularda dükkanı var , çeşit imkanı fazla diye hatırlıyorum. Ona bakabilirsiniz.
Kemeraltındakiler genelde çin malı saçma sapan markaları satar onlardan zaten uzak durun. -
Açıkçası saat konusunda internetten alışveriş yapmaya çekiniyorum. Bu yüzden İzmir'deki herhangi bir saatçiden gidip kendim almak istiyorum. Koskoca İzmir'de mutlaka vardır çeşit bulunduran bir saatçi. Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim ;) -
Bende merak ettim şimdi izmirde uygun fiyatlı kaliteli ve çok çeşitli model satan neresi var
Bence hiç yok tabi yine fikrim belli -
Benim bildiğimde yok öyle Eminönü-Sirkeci-Dogubank tarzı bir yer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Balçova'da " valjoux " ustanın saatçisi vardı sanırım , ordan fiyat konusunda bir güzellik yapılır sanırım.
erk abi ve ya deniz bilir yerini -
quote:
Orijinalden alıntı: Can-KSK
Benim bildiğimde yok öyle Eminönü-Sirkeci-Dogubank tarzı bir yer.
eyvallah usta istanbul'a yolumuz düşene kadar idare etcez artık ne yapalım -
İzmir'de pazarlıkla saat alabileceğimiz güvenilir saatçi var mı arkadaşlar?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X