Şimdi Ara

İzmir de U600ler Toplanıyır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 3@@@3

Ben msj yazamadıgımdan işlerimden dolayı evet az msjım var ama sürekli forumu takip ediyorum giriş tarihim 10 Mayıs 2005 ben sadece oyle olabilcegin düsündüm cünkü bir u600 kullanıcısı olarak insan geriliyor yani ben yeni bişey varmı diye giriyorum telefonum icin almayın , bozuk , toplanıyor diyor. insan geriliyor haliyle birde izmirdeym heryere sordum yok oyle bişey ama izmirde toplanıyor diye bir topic acılmıs o yüzden biraz kızdım oyle yazdım..
    saygılar.

ok sorun yok
  • yau adam gelmis topigi acmıs gitmis guldurmeyin Allah askina
    bu forumda buyuk cogunlugun devamli telefon aldigi 1-2 saglam telci vardır
    ve belli baslı duayen olmus uyeleri vardır adamlar toplanmıyor yok oyle birsey diyor
    bu aliass denen eleman inatla toplanıyor diyor. toplansada kurtulsak dicem ama olmicak hey Allahım ya
  • adam arazi olmuş bi cvp bile yok?
  • SAVIAR seni bu konuya davet ediyorum
  • alias çok güzel post kasıyorsun şu yazdıklarını bi mesajda yassana
  • walla ya şuna çok pis post kasıyor belki sen bile fakesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliass

arkadaşım bak beni iyi dinle, bende bursada ikametgah ediyorum ve sorduğum bir kaç mağzada samsung u600leri müşteriler bozuk diye getirdikleri için telefoncular isyan etmiş ve samsungu arayıp gelin alın şu telefonları demişler ve samsungta gelmiş almış.ayrıca şunuda söyleyeyim bugün yarım saat önce bursa heykelde bir turkcell bayisinde sordum toplanma falan yok dedi ve elindeki telefonu bana vermek için çabaladı.bunu bana biri açıklasın lütfen adam zorla telefonu satmak istedi bana neden?adam telefon sağlam diyor ama fiyatınıda acayip düşürmüş.çok satan bir teleonun fiyatı düşmez bunu sizde biliyorsunuz
    quote:

Orjinalden alıntı: 3@@@3

Ben msj yazamadıgımdan işlerimden dolayı evet az msjım var ama sürekli forumu takip ediyorum giriş tarihim 10 Mayıs 2005 ben sadece oyle olabilcegin düsündüm cünkü bir u600 kullanıcısı olarak insan geriliyor yani ben yeni bişey varmı diye giriyorum telefonum icin almayın , bozuk , toplanıyor diyor. insan geriliyor haliyle birde izmirdeym heryere sordum yok oyle bişey ama izmirde toplanıyor diye bir topic acılmıs o yüzden biraz kızdım oyle yazdım..
    saygılar.

Uslubuna dikkat et istersen." bak ben iyi dinle " tarzı bir konusmaya baslama cümlesi kurma istersen.Senin yaptıklarının yeteri kadar sinir bozuyor zaten bide boyle konusma tarzı ile yangına körükle gitme herkes istedini alır satar kullanır bu forumda samsungu kotulemekten baska attıgın bir mesaj yok basına bir olay gelmiş olabilir gecmiş olsun ama uzatma istersen hepizmiin basına gelebilir anlayısla karsıladık ama sen isin tadını kacırmaya basladın alan memnun satan memnun bosver sen bozukta hepsi millet düsünsün seninki insanları düsünmek degil daha cok etkilemek ...

Saygılar.

• nokia 6111 modellerinide toplatmıştı.., aynı şey samsung u600 içinde geçerli olabilir.

toplatma kararı çıkınca tüm u600 ler toplanacak şeklinde algılamayın. telefonlar fabrikada parti parti üretilir. mesela 1. partide 10000 adet üretirler, talebe göre 2. ve 3. partilere start verirler. belki sorun ilk üretilen u600 lerde olabilir sadece onlar toplatılıyordur.

belkide sorun küçük bi firmware update ile halledilecek kadaar küçüktür. telefonlar yaygara kopartılmadan toplanıp yeni sürümleri yüklendikten sonra piyasaya tekrar sürülüyordur..?

u600 için nokia daki gibi evden firmware update şansı var mı? eğer yoksa telpa yada başarı servise gidip bu tel için en güncel sürümü yükletmek istiyorum deyin bakalım..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 2 Haziran 2007; 19:49:40 >
  • BUGÜN KIZILAYDA TELEFONCULARI GEZDİM
    MİLLET CAYIR CAYIR U600 SATİYOR
    HATTA TELEFON BORSASINDA ADAMIN BİRİ YANIBAŞIMDA 6 TANE ALDI
    ZENGİN BİR TİPTİ KESİN HEDİYE OLAYI
    YUH BE BİZ BİRİNİ ZOR BELA ALDIK

ÖZELLİKLE SATICILARLA DA GÖRÜŞTÜM
    TEK TÜK PROBLEM HARİÇ BİR SORUN OLMADIĞINI
    CİHAZI GÖREN VE İNCELEYENLERİN
    DİREKT ALARAK YADA ESKİ TELEFONLARINI TAKAS YOLUYLA VERİP U600
    ALDIKLARINI SÖYLEDİLER
    ANLAŞILAN SATICILAR U600 SATIŞLARINDAN OLDUKÇA MEMNUN
  • ya insanlar u600 de ne buluyor anlamadım çok tipsiz ban göre
  • arkadaşım arazi olmadım sadece gündüz yokum burda akşam netin baş8ındayım ben u 600 almak için egemen ticatrete gittim ordaki tezgahtar böyle dedi. ordan çıkıp daha küçük çankayada bir dükkana girdim o da aynı şeyi dedi egemen elektronik izmirde büyük bi r mağza güvenelir bir yer ama başkayerlerde satılıyoı bu tel daha. bende bunu anlamadım. ben aliass dernen kişiyi tanımıyom. sadece tezgahtarın dediğini dedim d900 i mi alsam u 600 mü alsam bilemiyorum. ama u600 almak içinn gitmiştim böyle denince midem bulandı.burdan arkadaşların fikrini almak istedim ama tepkiler çok ilginç geldi bana aranıza yeni katıldım kararsızım amacım kimseyi kırmak bozmak veya üzmek değil u600 kullanan arkadaşlar güle güle kullansıjnlar. ben biraz daha bekliçem sadece bu işin aslı çıksın ortaya. ben u600 ü çok beğenmiştim umarım bir problem yoktur. tezgahtar elinde olmadığüı için böyle demiştir de bende bu telden alırım kendime ama aranızdaki bu düşmanlık nedir anlayamadım isteğen istediği teli kullanır zevk meselesi bu hepsi tellerin güzel hepsi son teknoloji bunların.

• alias denen kişiyi tanımam bilmem onun daha evvel böyle bişey dediğindende haberim yok buforum çok ilğinç bir yer herkes düşünçesini özgürce söyleyebilir neden bu tepkiler acaba tekrar söylüyom aliasss mıdır nedir kimseyi tanımıyom ağzımı burnumu kırçak adam gelsin ben burdayım nasıl kırılıyomuş ona göstereyem isteyen msn adresim semih_izmir@hotmail.com
  • arkadaşım ben telefoncudan duyduğumu söyledim. mağza adınıda verdim. egemen ticaret izmirin en iyi elektronik mağzası lcd tv , kamera, ve tel satıcısı. izmir de olan arkadaşlar gidip oraya sorsunlar benim kimseye yalan borcum yok.
  • izmir in en iyi elektronik mağazası
  • arkadaşlar u600 un toplanma gibi bir kararı yoktur..u600 için televizyonlarda gazetelerde bilboardlarda otobüs duraklarında her tarafta reklamını görebilirsiniz.dediğim gibi öyle toplanma geri çekme bi karar YOKTUR. izmir deki bir mağazanın veya iki mağazanın ürün toplatılıyor demesi ne de inanmayın ...ürünü ilk çıktığından beri kullanıyorum şu ana kadar bir hata göstermedi.ürün oldukça kaliteli ve özellikli bir telefon..
    ürün yetiştirelemiyor ne toplatılması allah aşkına...
  • sen güle güle kullan arkadaşım ben duyduğumuı diyom
  • Ben Genpa'da çalışıyorum, çatır çatır satıyoruz maşallah, müşterilerden başka toplayan yok telefonu :)
  • Elde kalmayınca başka telleri satmak için yalanlar uyduruyorlar sahtekarlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozkank

Ben Genpa'da çalışıyorum, çatır çatır satıyoruz maşallah, müşterilerden başka toplayan yok telefonu :)

HAHAHA
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

nokia 6111 modellerinide toplatmıştı.., aynı şey samsung u600 içinde geçerli olabilir.

toplatma kararı çıkınca tüm u600 ler toplanacak şeklinde algılamayın. telefonlar fabrikada parti parti üretilir. mesela 1. partide 10000 adet üretirler, talebe göre 2. ve 3. partilere start verirler. belki sorun ilk üretilen u600 lerde olabilir sadece onlar toplatılıyordur.

belkide sorun küçük bi firmware update ile halledilecek kadaar küçüktür. telefonlar yaygara kopartılmadan toplanıp yeni sürümleri yüklendikten sonra piyasaya tekrar sürülüyordur..?

u600 için nokia daki gibi evden firmware update şansı var mı? eğer yoksa telpa yada başarı servise gidip bu tel için en güncel sürümü yükletmek istiyorum deyin bakalım..?

^

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.