Şimdi Ara

İzmir'de Ucuz Otogaz Fırsatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
981
Cevap
21
Favori
67.528
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bergama'da bulunan var mı? O civarlarda neresi var uygun gaz satan?
  • Bayraklı Aytemiz 2.24 lira
    Menemen Total ve Milangazı bilmiyorum ama sanırım 2.10 liraya inmiştir ya da 2.05 liraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

Bayraklı Aytemiz 2.24 lira
    Menemen Total ve Milangazı bilmiyorum ama sanırım 2.10 liraya inmiştir ya da 2.05 liraya.

Milangaz yaramaz. Kullandığım en berbat gaz. Fazla yakıyor az çekiyor araç...
  • ben ordan geçerken hep totalden alıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım.Milangazdan 1 kez aldım onda da sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: glorieux

Benim bildiğim bayraklıdaki milangaz var adliyenın oralardakı bugun aldım 2.32 den 2.22 ye ındrdık dedıler, doldurdum bende depoyu bır sorun yok sımdılık 60 km kadar yaptım .Bazen alıyoruz ıste ucuz diye yokus cıkarken boguluyor sımdılık öyle bırsey görmedım umarım iyidir de abonesi oluruz.Arabayı da bedavadan yıkattım ,bedava dıyorlar cakal yıkamacılar para vermeyınce ters ters bakıyor bu sefer eleman kendi halındeydı bırsey de demedi hosuma gitti.Daha ucuz ve kaliteli yer için bende tavsıye ıstıyorum arkadaslar.

Ben 2.5 yıldır ordan alıyorum gazı fiyatı iyi ama yıkama için çok sıra beklemek gerektiğinden yıkatmıyorum.Öyle para vermeyince trip falan da yemedim hiç, arada sigara uzatıyorum, arada 1 2 lira bozuk varsa veriyorum o kadar.En son geçen hafta aldığımda 2.31 den almıştım Milangaz dan bu haftasonu bende değildi araç kaçtan almış bizimkiler bilmiyorum ama fiyatlar genelde uygun.

Stadyum un orda bir yer var adını bilmediğim gece 12 den sonra %10 indirim oluyor, babam kendi aracına ordan alıyor mesela.

• Merhabalar,

Gaziemir girişindeki BP'den dün 2,26 TL'ye aldım. Devamlı oradan alırım hiç bir sıkıntı yasamadım şimdiye kadar.
  • Menemen çıkışı (Aliağa tarafında) Total'de Eurodiesel: 3.57 TL LPG:2.12 TL
    Haftasonu 100 TL'lik mazot aldım.
  • Milangaz salhane bayraklıdaki 2.22 günboyu aynı fiyat,

balpet stadyumun orası 2.29 gece 12 den sonra 2.19

bornova civarı 2 ye falan var mı bildiginiz allah razı olsun bu rekabetten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZavolliTürkiye -- 17 Mayıs 2012; 12:18:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: puppets

Merhabalar,

Gaziemir girişindeki BP'den dün 2,26 TL'ye aldım. Devamlı oradan alırım hiç bir sıkıntı yasamadım şimdiye kadar.

Şeker gibi gaz. Bende hep oradan alıyorum..

İzmirde her zaman en uygun fiyatlı gazı satıyor. 1 YKR bile olsa ucuza satıyor.
  • İzmir de indirimli LPG istasyonu ; (alıntı murat tezcan)

Bayraklı (folkart-adliye) Milangazdan bugün 2.22 tl den 42 litre aldım. Daha öncede almıştım gazda problem yoktu ama bir hafta kullanıp tekrar bakayım. Genelde 100 km de 12 litre civarı tüketiyorum. İstasyonun önüne 2,22 tl pankartta koymuşlar, 2 gündür bu fiyat uygulanıyormuş.

Bu arada pompalar 2 A mühendisliğin üzerinde LCD tv falan var güzel görüntü veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZavolliTürkiye -- 19 Mayıs 2012; 9:00:05 >
  • up zamanı gelmıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgrzgn

Zamaninda bende menemenden alirdim..yanliş hatirlamiyorsam pasific tendi..tawsiye ederim..kokune kadar basiyorlardi...kalite olarakta gayet iyiydi..yolu duşen bi denesin

kesinlikle pasific iyi katılıyorum

ama bugün po ya gittim 2.02 den doldurdum gazı world e 4 tane 100 alışverişe 50 lira kampanyası var malum onu kıstırmak lazım
  • Menemeni geçince trafik yanında 1.99 milangaz po 2.02 kaçırmayın derim.
  • bugun uckuyular bpden 2.12ye aldim, gozlerime inanamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genelde pazar günleri halkapınar aytemizde çok iyi indirimler oluyor.genelde ordan alıyorum.dizel kullanıyorum lpg fiyatını bilmiyorum fakat geçen ay gittim sıraya girip bekledim.10 dakika sonra sıra geldi meğer lpg sırasına girmişim.dizelde sıra yok dedi.yani lpg'ye baya bi rabet vardı.dizelde fiyat baya farkediyodu.tüplüde okadar sıra varsa onun fiyatıda baya bi fark ediyodur.
  • bende dün izmiTte lukoil den 2,09 den aldım. indirim gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

O zaman 81 ilin ayrı ayrı konusunu açarlar.

aynen bu toplama konularını çok gereksiz buluyorum. Varsa bir fırsat gerçekten açılır konusu herkes görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZavolliTürkiye

İzmir de indirimli LPG istasyonu ; (alıntı murat tezcan)

Bayraklı (folkart-adliye) Milangaz 2.02

Bu arada pompalar 2 A mühendisliğin üzerinde LCD tv falan var güzel görüntü veriyor.

indirim olmuş 2.02 bayraklı milangaz izmir
  • geceleri halkapınar ve pınarbaşı bpet'te 1.99,otogar civarında diğer bildik gazlar 2.06-2.09 arası,opetler 2.14 sabitlemişler heryerde.
  • pazar günü aytemizden 1,98'e aldım.Fiyatı görünce inanamadım hatta.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.