Bildirim
izmir den psp oyun takasi yapmak isteyen arkadaslar[
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kopya oynadığım için tek umd oyunu bana yetiyor ancak gta ile takasa açığım yada emulatörlerin çalıştıramadığı oyunlarla. (eğer gta ile kopya oyunlar çalışıyorsa açığım)
Gerçi siz yinede takas düşünürseniz yazın bende world tour soccer challenge edition var. Futbol oyunlarıyla aram ii değil daha bi kere bile oynamadım bu oyunu tek görevi kaçak oyunları çalıştırmaya yaraması benim için. Bornovadayım. Dokuz eylül iktisat kampüsündede bulunmaktayım hangisi kolayınıza gelirse takasa açığım psp de oyunu denedikten sonra. -
hocam ilgilendigin icin sagol
benimde pek futbol oyunlariyla aram yok
bu arada kopya oyunlari nasil oynayabileceim
hakkinda biraz bilgi verirsen sevinirim -
Öncelikle daha fazla bilgi için araştır derim. pspturkey in forumuna üye ol herşey öğreticiler bölümünde resimli olarak anlatılıyor. Ama ihtiyacın olan ilk şey 1.00 veya 1.50 versiyon psp böylece kopya oyun çalıştıracak emulatörler açılabilir. 2.0 sa yada 1.52 1.53 gibi bir versiyona sahipsen önce 2.00 a upgrade sonrada 1.50 ye downgrade yapıyosun uzun uzun anlatamam googleda aratsan bile bulursun(benimki 1.52 idi bu yöntemle 1.50 ye düşürdüm)
ikinci ihtiyacın olan bana göre en az 256 megabytle lık memory stick duo pro oyun yükleyebilmen için (ben 140 a sony high speed almıştım 1 gigabyte inan bu bile yetmiyor, video klip müzik resim derken doluyor. 2 gigabyte almayı düşünüyorum biraz daha düssün ve yaygınlassın öyle)
Neyse araştırmanı öneririm. Daha fazla uzatırım ama konuyu miç etmiş olurum. Madem izmirde takas yapmak isteyenler için açmıssın engel olmıyalım. pm derim.
-
İlgilendigin icin cok sagol...
Acikcasi anlattiklarin bana cok uzun ve ugrastirici
geldi.Ban zaten calisiyorum ve aksamlari yarim saat bir saat
zaman gecirmek icin aldim psp yi.Sonucta bu dediklerini yapinca butun
oyunlarini oynayabilecek miyim..?Bana ps2 deki gibi kopya oyun olacak
yada o tarz bir sey.Bu sekilde kopya oyunlarda bir yıl icinde ancak cikar diye dusunuyorum.
O zamana kadar en iyisi takas ya da orjinal oyun gibi geliyor bana.Aaaah aaah hocam o kadar
para verdiik makina yatiyo valla. -
ARKADASLAR YOK MU İZMİR DE PSP OYUN TAKASI YAPMAK ISTEYEN...?
BENDE RİDGE RACER VAR. -
10 dakikanı bile almıyor versiyon düşürmek merak etme resimli bir şekilde anlatılan talimatları yerine getiriyosun o kadar. 512 megabyte yada 1 gigabytelık kart almayı düşünmüyosan kopya oyun zor sen en iyisi karşıyakada deniz sineması sokağında oyun konsolu falan satan biyer var orada bugün sordum 10 ytl ye takas yapıyorlarmış oraya bi uğra veya burada takas yapabilecek birilerini bekle ama daha kimse çıkmadı heralde herkes kopya oyun oynuyor . -
Haklisin galiba burda beklemekle birsey olucagi yok.
pspturkey e bi goz aticam takildigim yerlerde
sana danisabilirim umarim arkadasim sagol...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X