Şimdi Ara

İzmir Deniz Er Eğitim Tabur Komutanlığı Yedek Subay Eğitimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burda denizci meslek kurası yedek subay adayları yetiştirilmekte Eğitimde yanaşık düzen eğitimi atış talimi deshanelerde dersler verilmekte tören yürüyüş yürüşü ve yemin töreni eğitimi. Ayrıca izmirdeki en soğuk yerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğitim 1 ay mı sürüyor benimde burası çıktı

• Hayirli olsun meslekci asteğmen olarak çıkmışsınız.Eğitim 28 gün sürüyor son 1 hafta kura çekip kıta görevinize başlarsıniz.Bende 381. dönemim acemiliğimi orada yaptım sormak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olurum.

• Hocam benim yedek astsubay çıktı. Maaşlar nasıl oluyor ?

• Asteğmenler son gelen zamla 7200 tl aliyor. Bildiğim kadarıyla yedek astsubay maaşı bizimkinden biraz daha az , tahminim 6600 alıyorlardır.

• merhaba benimde ağustos celbi yedek subay olarak çıktı. don atlet rengi ne olacak gelirken ona göre alalım denizcilerde beyaz oluyor filan diye duydum da. bilen arkadaşlar söyleyebilir mi

• Merhaba dostum, benim de aynı yere çıktı yedek subay olarak. Acemilikte yeşil deniyor çoğu yerde fakat ben de bilmiyorum.

• İç çamaşırı rengi denizcilerde önemli değil istediğiniz renk alabilirsiniz.Size ilk katılış günü iş başı kiyafetlerinizi vericekler mavi gomlek ve pantolon.Gömlek içine atlet giymek yasak ,donunuzun rengine kimse zaten bakmaz.Alıcaksanız yanınıza fazladan siyah çorap alın yeter.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.