Şimdi Ara

İzmir'e neden stad yapılmıyor? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fanatik sensin.Ne konuşursan konuş yalan konuşma yoksa tepki vermem.Deniz kenarında oturup şu körfez kokusu nedense bana gelmez.Senin izmirde olduğunu hiç sanmıyorum ya bana ne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Fanatik sensin.Ne konuşursan konuş yalan konuşma yoksa tepki vermem.Deniz kenarında oturup şu körfez kokusu nedense bana gelmez.Senin izmirde olduğunu hiç sanmıyorum ya bana ne.

mavişehir kırlangıç bloklardayım. gel balkonuma misafir ol çayımı iç.
    ama kokuyu aldıktan sonra buraya yazıp özür dilemek şartıyla.
  • Ben alsancaktayım hiç koku yok.Hem koksa bile o koku normal deniz kokusudur.Deniz dediğin öyle baraj gibi kokusuz olmaz.
    Bana deseydin ki eski körfez kokuyor birşey demezdim kokusunu bilirim ama artık kokmuyor.
  • AKP belediyecilikten anlıyor.
    Yerel seçimlerde Antalya'da AKP nin seçilip.
    Cumhurbaşkanlığı seçiminde Ekmeleddin e oy vermesi göstergesi.
    AKP li değilim ancak yiğidi öldür hakkını yeme.
    Ancak Ülkeyi yönetme konusunda beceriksizler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün anlamıştır herkes neden yapılmadığını..Kaleyi yıkamadılar o yüzden.
  • Yanlış bilgi vermeyin. İzmir körfezinin denizin kokmasına neden olan 1950'li yıllarda dp iktidarı döneminde 60'lı yıllarda da ap dönemlerinde, denize yakın yerlere yapılan fabrikalardan dolayı oluşan kirli su atıkları sebebiyledir. Altınyol'dan Meles deltasına gidince Bayraklı'ya bakan sol tarafta yıkık fabrikalar görürsünüz. Çoğunlukla kokunun yaygın olduğu yer Bayraklı ile Turgut Özal parkı arasındaki dere tarafındadır. Bu bilgiler Şevket Süreyya Aydemir'in İkinci Adam kitaplarında var. Deniz taraflarında şehir merkezinde fabrikalar yapılmasa idi ne deniz kirlenecek ne de kokularla uğraşacaktık. Bir ara Aziz Kocaoğlu ilk belediye başkanı olduğu yıllarda deniz temizleme ve kokuyu kaldırma çalışmaları yapmış ve kokular gerçekten de gitmişti. Sonra tekrar nüksetti. Şu an hala var. O çalışmalar devam ederse yine ortadan kalkar. Ama sanayi hala durduğu için tekrar nükseder. Kalıcı çözümler. Siyasi tartışma için değil bilgi paylaşmak için yazdım.

• ALSANCAK STADI KAPATILDI

Yapılan deprem testinin ardından Alsancak Stadı'nın yeterli güvenlik düzeyinde olmaması nedeniyle emektar stat kapatıldı.

İL güvenlik kurulunun Altay Alsancak Stadı'nın maç oynamaya kapattığı öğrenildi. Yapılan deprem testinde emektar stadın yeterli güvenlik düzeyinde olmadığı ortaya çıkınca güvenlik kurulunun stadı kapattığı öğrenildi.

Perşembe günü oynanacak olan TSYD Kupası maçlarının Atatürk Stadı'nda yapılan Avrupa Atletizm Veteran Şampiyonası yarışmalarının olması nedeniyle, karşılaşmaların Buca Arena Stadı'nda oynanması için girişimlere başlandığı belirtildi.
    Atatürk Stadı'nda e-bilet sistemi, yeterli bakım ve yatırım yapılmaması İzmir kulüplerinde kaos ortamı yarattı

http://www.izmirgucu.com.tr/altay/20923/SOK-SOK-SOK.html

• Bir altaylı olarak açıkcası gidipte bucasporun sahasında maç izlemeye gitmem.

Atatürk stadı desen olimpik stad anasını satayım öyle stadmı olur.

Bazı arkadaşlar yine kalitelerini belli etmişler bu arada konu içinde. Biliyoruz kuyruğunuz acıyor her seçimde ama izmir kendini düble yola satmaz gençler, siz kendinizi yormayın. Bizim için düble yoldan, avmden daha önemli şeyler var anlayamazsınız
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.