Şimdi Ara

İzmir Ekonomi - Hukuk mu, Yaşar - Hukuk mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: atakangs1905

quote:

Orijinalden alıntı: heyyoem

1. tercihe Yaşar, 2. tercihe Ekonomi yazıyorum arkadaşlar. Umarım pişman olmam...

Hayirlisi iyi arastirdiysan sectigin bolumde orada iyise yaz ama yasarda ort 2.30 un altina dusunce burs kesiliyoru galiba

Teşekkürler. Tabi ki bir Koç, Galatasaray gibi değil ama yine de ortalamanın çok üzerinde olan özel üniversitelerden ikisi de. Eğitimleri kafa kafaya. Yaşar'ın daha merkezde olması ve burs imkanlarının daha uygun olması sebebiyle 1'e yazdım.

Tekrar sağol iyi dileklerin için...
  • Bende aynı ikilemdeyim ekonomiyi üste yazıyorum yaşarı üni olarak begenmiyorum ekonominin ticaret odası ile olan baglantısı cok güzel ticaret hukuku dersleribi ağırlıkla görüyorsun
    4 yıl boyunca hukuk ingilizcesi öğreniyorsun ve bununla ilgili bir sertifikan oluyor
    Bunlar beni cezbetti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urbandecaynaked

Bende aynı ikilemdeyim ekonomiyi üste yazıyorum yaşarı üni olarak begenmiyorum ekonominin ticaret odası ile olan baglantısı cok güzel ticaret hukuku dersleribi ağırlıkla görüyorsun
    4 yıl boyunca hukuk ingilizcesi öğreniyorsun ve bununla ilgili bir sertifikan oluyor
    Bunlar beni cezbetti

Yaşar'da da hukuk ingilizcesi var. Ticaret konusunu da hukuk okuyan arkadaşlarımla görüştüm, Ekonomi'deki tek fark 1 yıl önce ticaret hukuku görmeye başlıyorsun. Yoksa eğitim ve sistem de aynı. Yaşar'la Ekonomi'nin eğitimi kafa kafaya yani.

Ama Yaşar'ın Bornova'da, Ekonomi'nin Balçova'da olması sebebiyle Yaşar'ı 1'e yazdım.
  • Salı günü tanıtımlarına gittim yaşar hukuk hocaları daha tanınmış kişiler ve dokuz eylülden, istanbuldan Proflar gelmiş bu sene izmir deki en iyi hukuk eğitimi şuan bizde dediler ve bende ilk sıraya yazdım bakalım hayırlısi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyshunter

Salı günü tanıtımlarına gittim yaşar hukuk hocaları daha tanınmış kişiler ve dokuz eylülden, istanbuldan Proflar gelmiş bu sene izmir deki en iyi hukuk eğitimi şuan bizde dediler ve bende ilk sıraya yazdım bakalım hayırlısi

Eyvallah hocam, bir nebze de olsa içimi rahatlattın.
  • Bende hazırlık sınıfı olmadığı için 1. Tercih izmir Üniversitesi yaptım,zaten en yüksek puan ve sıralama onda.Acaba hata mı yapıyorum diye düşünüyorum..?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.