Şimdi Ara

İzmir Ekonomi Üniversitesini Kazananlar (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.587
Cevap
10
Favori
76.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • avatar, imza, ifadeler hiçbir şey yok yine. :S

ya teleferik kapalı değil mi? açılıyor mu yoksa?
  • açılıo. ama umarım kapanmaz :S
  • abi izmirli olan siz sizinz yani onuda siz biliceksiniz. Ben misal okul açılsın sizden bi liste çıkarcam gezilcek yerler diye yani benim izmir bilgim = 0 vakti zamanında geldiğim şöle ne nerdeymiş ögrenseydim keşke
  • hehe.. tmm sana uzuuunca bi liste yaparıs :)) fakat teleferiğe en son 2 yıl önce gittiğim için kesin yorum yapamıyorm.
  • açıksa gideriz değilsede dünya sonu değil ya koca izmirde bi teleferik mi war dimi
  • aslında gezilcek yerler çok. bilip de gitmediğim çok yer var daha.
  • aynen benmde.. şimdiden plan yapıyoruz:)
  • beyler ben hazırlıkta gezdik gezdik diye düşünüyorum
  • ben tam tersi düşünüyorum aslında. hazırlığı atlatırsam bölümüm o kadar zor değil. daha hiç iletişim fakültesinde kalan görmedim.
  • ama bizim bölümler ağır gerçi farketmez insan birşeyi kafaya koydumu yapar. yada en azıından ben öleyim
  • ben çap yapmayı planlıyorum yazılımla. umarım planda kalmaz:) hazırlık hem iyi hemde kötü olcak.
  • bak söliceklerimi yanlış anlama ama neden çap yapıcaksın ki ? ilgin warsa tamam sorun yok
  • ilgim war yazılım yazmayı istiyorm. ve artı olarak çift diploma her zaman daha avantajlı diye düşünüyorum.
  • benim saçlarım dökülüyo..kazıtcaktım bu haftasonu..böyle 1 ay falan da sürekli kazıtcaktım haftada 1..annem aradı iş yerinden..okulda kazıtmak disiplin suçuymuş..alla alla lisede değil miydi o?? sakalsız vesikalık ister kazıtmak yasak der lisede miyiz hala ya
  • :)) ewt sakalsız fotoya bende gıcık oldm..
  • öss için çekilmiş cam fotosunu koydular kimliğime..
  • herkesin öle oluyo snrm. bnm kimliktede o war.
  • ben öle düşünmüyorum kimse sana 2 diploman war diye daha fazla para wermez.yazılım ile bilgisayar için sölüyorum. adam senin ne bildiğine bakıyor kendini üniversiteden sonra ne kadar geliştirdiğine hangi dilleri bildigine yani sınavlarda zorlanmaya başlarsan bütün avantaj dezavantaja dönüşür kendi bölümünün ortalamalarını düşürmene neden olabilir

o fotoları değiştirebiliyormuşuz ama ücretini bilmiyorum hatta ücretlimi onuda bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pazz -- 8 Eylül 2008; 17:11:17 >
  • zaten önce kendi derslerini halletmek zorundasın. snra düşünürsün. ama ben sadece düşünüyorm. we haklısın kimse 2 diploma için fasla para vermes kendini geliştirmedikten sonra. fakat hem iki diploman olup hemde kendini geliştirirsen iş değişir diye düşünüyorm.
  • ikisini de iyi bir ortalamayla alabilirsen almanı tavsiye ederim ve almanı da isterim
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.