Şimdi Ara

İzmir Ekonomi Üniversitesini Kazananlar (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.587
Cevap
10
Favori
76.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tanışalım abi ya. zaten tanıdığım yok. mal gibi kalmayım ortada.
  • sen izmirli değilmisin be niye mal gibi kalasın. haa ben mal gibi kalmayı çok seviyom günde en az 7-8 kez mal gibi kalırım diyorsan başka tabi. şaka tabi alınma lütfen. dh logolu tişört bastırsak ?? şöle şekil birşey.
  • yok canım alınmam. zaten ben izmir'li değilim karşıyakalı'yım.
  • abovv..fanatik çıktı neresindensin karşıyakanın (ilk defa böyle bi soru sordum birisine genelde nerde oturuyon tam derim)
  • nergiz'de oturuyorum. gerçi nergiz'i hala bilmeyenler var nedense.en iyisi açıklayım. bostanlı'dan tren yolun geçince, girne'nin de arkası.
  • ilginç... yazcak birşey bulamadım ya ölesine birşey yazıyım dedim
  • şimdi baktım mailim aktif olmuş.

hazırlık atlama sonuçları da açıklanmış.
  • evet benimkiside aktif olmuş. ee şimdi nolcak 6 ekimi mi beklicezz?
  • merabaa...hazırlığı atlamışım ben

@ yavkar@fb

ben bilirim nergizi..orda baya bi süre oturduk biz..6039sokakta oturduk orda..modeksa nın üstünde..
  • vay eski komşularımdansın ha:D. ben de tam karşısında oturuyorum. taç (izmirli ev tekstil) perde var ya onun üstünde.
  • aboo hadi yaa..tanışıyozdur belki dicem de tanışmıyoruzdur...annem beni hiç salmazdı dışarı
  • küçükken zordu ya. beni de pek salmazdı annem.

yok zaten biz taşınalı 3 sene oldu. daha önce goncalar camisinin orda oturuyorduk.
  • @brklcm

Senin bölüm uluslarsı ilişklerdi dimi
  • ııh endüstriyel tasarım.. ama yoğun istek olursa çap yaparım
  • hmm ben öle hatıurlıyomda
  • çok ayıp

• bu düzey belirlemenin sonuçları açıklancak mı? kim nolmuş gibisinden. ya bende bi belirsizlik war sanki birşeyler yapmam gerekiyormuş gibi geliyor. war mı öyle birşey?
  • bence yapman gereken bol bol uyu, kışın bu günlerimizi arıcaz gibi geliyor bana.
  • bana da öle geliyorda hep bişeyleri unuttuğum için yine bişeyleri unutcakmışım havası war. bi de 9 da ders olayı warya çok kötü ya ben hiç böle hayal etmemiştim üniversiteyi böle olacağını bilsem bir yıl daha beklerdim .
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.