tanışalım abi ya. zaten tanıdığım yok. mal gibi kalmayım ortada.
sen izmirli değilmisin be niye mal gibi kalasın. haa ben mal gibi kalmayı çok seviyom günde en az 7-8 kez mal gibi kalırım diyorsan başka tabi. şaka tabi alınma lütfen. dh logolu tişört bastırsak ?? şöle şekil birşey.
yok canım alınmam. zaten ben izmir'li değilim karşıyakalı'yım.
abovv..fanatik çıktı neresindensin karşıyakanın (ilk defa böyle bi soru sordum birisine genelde nerde oturuyon tam derim)
nergiz'de oturuyorum. gerçi nergiz'i hala bilmeyenler var nedense.en iyisi açıklayım. bostanlı'dan tren yolun geçince, girne'nin de arkası.
ilginç... yazcak birşey bulamadım ya ölesine birşey yazıyım dedim
şimdi baktım mailim aktif olmuş.
hazırlık atlama sonuçları da açıklanmış.
evet benimkiside aktif olmuş. ee şimdi nolcak 6 ekimi mi beklicezz?
merabaa...hazırlığı atlamışım ben
@ yavkar@fb
ben bilirim nergizi..orda baya bi süre oturduk biz..6039sokakta oturduk orda..modeksa nın üstünde..
vay eski komşularımdansın ha:D. ben de tam karşısında oturuyorum. taç (izmirli ev tekstil) perde var ya onun üstünde.
aboo hadi yaa..tanışıyozdur belki dicem de tanışmıyoruzdur...annem beni hiç salmazdı dışarı
küçükken zordu ya. beni de pek salmazdı annem.
yok zaten biz taşınalı 3 sene oldu. daha önce goncalar camisinin orda oturuyorduk.
@brklcm
Senin bölüm uluslarsı ilişklerdi dimi
ııh endüstriyel tasarım.. ama yoğun istek olursa çap yaparım
hmm ben öle hatıurlıyomda
çok ayıp
bu düzey belirlemenin sonuçları açıklancak mı? kim nolmuş gibisinden. ya bende bi belirsizlik war sanki birşeyler yapmam gerekiyormuş gibi geliyor. war mı öyle birşey?
bence yapman gereken bol bol uyu, kışın bu günlerimizi arıcaz gibi geliyor bana.
bana da öle geliyorda hep bişeyleri unuttuğum için yine bişeyleri unutcakmışım havası war. bi de 9 da ders olayı warya çok kötü ya ben hiç böle hayal etmemiştim üniversiteyi böle olacağını bilsem bir yıl daha beklerdim .