Şimdi Ara

İzmir Ekonomi Üniversitesini Kazananlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.587
Cevap
10
Favori
76.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaten babam başımda beklediği için mecbur üçer tane çıkardım hepsinden.
  • arkadaşlar hani eve zarf gönderiyorlar ya o önemli birşey mi bana daha gelmedi de. birde bu kayıt formu war ya 3 tane onları nasıl doldurcaz ya öss den de zor ilkokul derecesi gibi manyak şeyler istiyo. bunları boş bıraksak oluyor mu ? ya okula kayıda gittimizde orda bilgili biriyle doldurup alsak çıktısını olmuyormuymuş. yani adamı okumama durumuna getiriyorlar ya helal olsun . yardım edin agalar
  • zarf ta önemli bişey yok kardeşim. sitedeki kayıt açıklamalarını yazmışlar. ve gerekli belgeler war işte. o 3 formdaki derece kısımlarını bende boş bıraktım .. formları senin çıkarıp götürmen gerekio die biliorm..
  • iğrenç birşey ya. birde tek hakkın var. düzeltme şansın yok.

ben sabahları nasıl gidip gelcem onu düşünmeye başladım şimdiden. bazıları vapur, bazıları konak'tan 86'ya bin diyor. sabah sabah çekilir mi be 2 saat yol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zoom_grange

zarf ta önemli bişey yok kardeşim. sitedeki kayıt açıklamalarını yazmışlar. ve gerekli belgeler war işte. o 3 formdaki derece kısımlarını bende boş bıraktım .. formları senin çıkarıp götürmen gerekio die biliorm..

hmm sen çıkarttın mı formları? gerekli belgeler war demişsin onlar ne? bide ben 1 eylülde gidicem kayıda parayı o zaman yatırabiliyorun dimi ? walla bi arıza çıkarmazlar inşş. zatenn okuma hevesim kaçtı (hiç gelmemişti ki o heves nasıl kaçıyosa) çok soru soruyorum biliyrum ama cahillik zor ondan.
  • senin yine iyi ben kuşadasından gelcem bide eksik belge çıktı mı yandıh ki ne yandıhh izmir körfezine gömerim kendimi. aslında gömmem de öss beni okuldan çok soguttu ya gidesim yok bi ufak sanş buldum mu ben kaçarım. ben kendimi biliyom kesin böle birşey yapcam

quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

iğrenç birşey ya. birde tek hakkın var. düzeltme şansın yok.

ben sabahları nasıl gidip gelcem onu düşünmeye başladım şimdiden. bazıları vapur, bazıları konak'tan 86'ya bin diyor. sabah sabah çekilir mi be 2 saat yol.

• quote:

Orjinalden alıntı: pazz

senin yine iyi ben kuşadasından gelcem bide eksik belge çıktı mı yandıh ki ne yandıhh izmir körfezine gömerim kendimi. aslında gömmem de öss beni okuldan çok soguttu ya gidesim yok bi ufak sanş buldum mu ben kaçarım. ben kendimi biliyom kesin böle birşey yapcam

benim durumumda pek iyi değil aslında. kayıt tarihi 7 eylül pazar. muhtarlıktan alıncak olanları unutmadan almam lazım. unutursam pazar günü hepsi kapalı.:D
  • ben daha çıkartmadım formları.. yazıcının kartuşu bitik onu doldurcam :)

önemli belgeler http://www.izmirekonomi.edu.tr/documents/2008_2009.pdf yazıo kardeşim.. okulu görünce gelir inş hevesin :))

arkdşlar yola alışılır ya zamanla.. ilk başlarda zor gelir ama sonra alışırıs sanırm.. bnmde 1 saati bulcak sanırım yol..
  • siz izmirdensiniz herhalde bildiğiniz yerdesiniz. Ben gelimcem de izmire alışcam da ney nerdeymiş ögrencem de ohoohoo benim çok işim war daha
  • ewt izmirdenim .. çok çabuk alışırsın bence:) o kdar büyütme gözünde. ben izmire geldiğimde aynen senin gibiydim hiç bir yeri bilmiodm. ama şuan baya baya öğrendim yani :)
  • yok gözümde büyüttüdüğümden değil çabuk ögrenirim hem izmir güzel yer severim izmiri
  • ewt çok güel yer :)))

sen nerden geliş gidiş yapcaksın ?? her gün kuşadasından olmas heralde .)
  • bilmiyorum belli değil yurt , apart olursa orda olmassa bazı tanıdıklar war onlarda (onuda ben istemiyorum) olmadı kampus yakınlarında herhangi bir bankta :) artk
  • arkadaşlar siz parayı yatırdınız mı? ille de izmirden mi yatırmamız gerekiyor .
  • bn yatıramadım parayı daha .. çünkü bankada numarayı girince gözükmüomş..
  • burayada ugrayan yok herhalde.
  • konuyu açp kaçtm :) talep yok ki .S
  • 3 kişiyiz zaten. 2 de eskilerden var. çevremde bile çok az ekonomi'de okuyan. hatta bazıları adını yeni duydu.
  • bna nereyi kazandın die sordklarında ekonomi bilg. müh. dedm.. snra hangi ünv peki die bi soru daha geldi:))
  • isim yüzünden daha çok sorun yaşarız biz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.