Şimdi Ara

İzmir Ekonomi Üniversitesini Kazananlar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.587
Cevap
10
Favori
76.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fakt fotoğraf deişimi için kimlik deişmeli die düşünüorm. .
  • tamam işte zaten kimlikteki foto yu değiştirmek için ya bütün bunlar :)
  • hepinize merhaba.ben su anda öss ye hazırlanıyorum:)son senem.yazılım mühendisliği okumak istiyorum.burslu arkadaslara burslu girdikten sonra burslarını korumakta zorlanıp zorlanmadıklarını soracaktım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 20burak1991

hepinize merhaba.ben su anda öss ye hazırlanıyorum:)son senem.yazılım mühendisliği okumak istiyorum.burslu arkadaslara burslu girdikten sonra burslarını korumakta zorlanıp zorlanmadıklarını soracaktım?

eğer ingilizcen warsa ve bölümü de gerçekten seviyorsan fazla zorlanıcağını sanmam. ingilizcen yoksa fazla çalışman gerekicek bunlar benim düşüncem. benimde çok bildiğim söylenemez ama burslu giden çok arkadaşım war ve çoğuda bu yönde fikir belirtiyor. haa bide çalışırsan herşeyi yapabilirsin o yüzden önce kendini tanıyarak karar wer. okumaya mı geliyorsun yoksa aile baskısından kaçıp üniversite hayatı yaşamak için mi ? ikisinide yaparım diyorsan eğer oda olur tabiki

• Sene orada Yazılım Mühendisliği'nde olabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: pazz

quote:

hepinize merhaba.ben su anda öss ye hazırlanıyorum:)son senem.yazılım mühendisliği okumak istiyorum.burslu arkadaslara burslu girdikten sonra burslarını korumakta zorlanıp zorlanmadıklarını soracaktım?

eğer ingilizcen warsa ve bölümü de gerçekten seviyorsan fazla zorlanıcağını sanmam. ingilizcen yoksa fazla çalışman gerekicek bunlar benim düşüncem. benimde çok bildiğim söylenemez ama burslu giden çok arkadaşım war ve çoğuda bu yönde fikir belirtiyor. haa bide çalışırsan herşeyi yapabilirsin o yüzden önce kendini tanıyarak karar wer. okumaya mı geliyorsun yoksa aile baskısından kaçıp üniversite hayatı yaşamak için mi ? ikisinide yaparım diyorsan eğer oda olur tabiki

ikisinide yaparım:)kız arkadasım dilci eksiklerimi hızla kapatıyorum.tesekkürler.

• quote:

pazz'ın söylediklerine katılıyorum. ben bu sene burslu olarak girdim. ingilizcem yok gibi bir şey. iletişim fakültesi dekanı uygur kocabaşoğlu'na mail attım. biraz gaz verdi ve seçtim.:D

yalnız birşeyi merak ediyorum, cevabı sitede yok. ben bu sene bursu kaybedersem seneye ücretli devam edip,sınıfı geçip bursu geri alabilir miyim? eğer bursu geri alma durumu yoksa 1 sene paralı okuduktan sonra bilerek kalıp, devlet üniversitesine geçiş yaparım.

DeepSense gel gel sende. dh orayada el atsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavkar@fb -- 3 Eylül 2008; 0:34:10 >

• sanırım bursu kaybettikten sonra not ortalaman burs koşullarnı tekrar sağladığında burs hakkını tekrar alabiliyorsun. böle bişi okumuştm. arkdşlar gelin ünv de DH CLub kurarıs :D:D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: zoom_grange

sanırım bursu kaybettikten sonra not ortalaman burs koşullarnı tekrar sağladığında burs hakkını tekrar alabiliyorsun. böle bişi okumuştm. arkdşlar gelin ünv de DH CLub kurarıs :D:D:D

seneye bende aranızdayım inşallah:)

bursu tekrar kazanıyorsunuz.bizim liseye konferansa gelmişlerdi anlattılar sizinkiler
  • DH ailesi ekonomi ünv.de :D :)) arkdşlar bulşma ayarlıyalm ya olmadı :D
  • belki vardır aynı otobüse veya vapura binenler, tanışırız mutlaka. ben karşıyaka'dan gelcem.

ya bostanlı'dan arabalı vapura binerim ya da konak'gidip meşhur 86'yla devam ederim.
  • bence sınıfta kalınca burs kesiliyordur. yani tekrar geri alma durumu olmaz ssanırım. ama 3.00 yada 3.50 üzerinde olursa zaten onlar bi burs weriyor. bu ortalamalardan birisi çift anadal içindi ama hangisi hatırlayamıyorum.
  • çap için not ortalamasının 3 olması gerekio.. ben gaziemirden gelcem. 519 ile..

Ayrıca:

Bursun Kesilmesi
    • İngilizce hazırlık programını birinci yılın sonunda başaramayan; veya
    • Diğer sınıflarda yıl sonu genel not ortalamalarını 2.00′nin altına düşüren; veya
    • Herhangi bir dönemde kayıtlarının yenilemeyen veya kaydını donduran; veya
    • Üniversite içinde başka bir bölüme yatay geçiş yapan; veya
    • “Uyarma” ve “Kınama” cezası hariç herhangi bir disiplin cezası alan ; veya
    • Normal öğrenim süresini aşan öğrencilerin bursu kesilir.

“Herhangi bir dersten başarısız olunması durumunda yıl sonu genel not ortalaması 2.00 ve üzerinde olduğu sürece Öğrenim Ücreti Bursu kesilmemektedir.”

arkdşlar bide Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Rusça, Japonca, Portekizce ve Yunanca dillerinden biri ek yabancı dil olarak verilecek. siz hangisini seçmeyi düşünüyorsunuz.

• o zaman burs alabilmek için 3.50 üzeri olması gerekiyor. 2.00 altına düşmez bence burslu gircekseniz zaten 1.80 olunca kalıyorsunuz.
    bide bu ikinci yabancı dil olayı hazırlıkta yok sanırım 1. sınıfa başlayınca gösteriyorlar yoksa ben mi yanlış biliyorum? yani eğer bildiğim gibiyse daha önümüzde bir yıl war rahat rahat düşünürüz :)
  • keşke bende gelebilseydim.250 puan aldım uluslararası ilişkiler yazdım ama yerleşemediminşallah ek yerleştirmeden yaşar üniversitesine giderim
  • ewt eğer bursuz giren arkdşlar not ortalamalarını 3.5 ve üzerinde tutarlarsa %50 civarı bi indirim oluo..

yabancı dil olayı 1. sınıfta başlıyo dediğin gibi. :)
  • yarın kayıt günü. o işi de halledelim artık.
  • hadi hayırlı olsn dielim şimdiden :))
  • kayıt oldum nihayet ama mail adresine giriş yapamıyorum. kullanıcı adı veya şifre hatalı diyor.
  • onlar 1 ekimde aktif olacak galiba. ya ordaki görevli aktive edin diyo kagıtta 1 ekim yazıo bu ne iş ya

ayrıca hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pazz -- 7 Eylül 2008; 12:56:37 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.