Şimdi Ara

İzmir Ekonomi Üniversitesini Kazananlar (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.587
Cevap
10
Favori
76.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gemons1

Ben psikolji

hazırlık okuyacaksan test için seni almalarını sağlarsın. Her yıl hazırlıkta psikoloji bölümünden birkaç öğrenci gelip dersten denek isterler hocadan rica ile. Psikolojiciyim diye atla ve git derim. Eğlenceli vakit geçiriyorsun, hem de bölümünün havasını koklarsın biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beasley.

Hiç alıntılayıp muhattap olmak istemediğim şu yukarıdaki tip okulun yüzde yetmişlik kısmı. Yüzde otuz normal geldiyse okula onlarında yirmisi evrimleşerek diğer tiplere dönüşmek zorunda yoksa arkadaşında dediği gibi ortam yapamazlar. Aman ne ortamlar ne ortamlar bu adamlar bahar şenliğine gelmiş daha çok duygusal şarkıları olan adamı eğlendirmiyor gerekçesiyle yüzüne baka baka bırakıp toplu şekilde karşıdaki demet akalın müzikleriyle kopan mekana gitmeyi tercih eden insanlar onlar yapar utancını siz yaşarsınız orası ayrı ha neden yaşarsınız oda bilinmez ama girdiğin okulu sahiplenme durumundan olsa gerek.
    Katılmadığım yönler yok değil aslında para yoksa yemekde yok aynen öyle benim okudugum gecen sene ki suan firma deişikliğiyle olay daha kötü olmuş (en yakın arkadaşım hala okulda) bir öğle yemeği için en az 8 tl harcamalısınız çevrede yürüyerek gidilecek çok fazla mekan aramayın bulamayacaksınız. Her zaman çiğ köfte yenmez değil mi?
    Eğitim kalitesinden bahsetmek istiyorum birazda ekonominin hazırlığı çok zormuşşşş herkes kalıyormuşşş hadi ya muşda muş. Yok abi öyle bir zorluk yata yata geçtim ne öğrendim hiçbirşey hepsini verdim sınavların en kolayda en zorunu verdim. Ha şimdi şey konusu var eğitim almak isteyene eğitim eyvallah öyle ama sınıfta 3 kişi eğitim almak isteyip 20 kişi istemıyorsa o eğitimi alamazsın bunuda unutma. Ben hazırlık boyunca çok iyi hocalarada denk geldim çok iyi şeylerde öğrendim hiçbiri benim üniversite düzeyinde işime yarayacak bilgiler değildi. Hepsi kendi sınavlarını geçmem için gerekli bilgilerdi yetti ve hepsini verdim. Sonra noldu zor denilen çok iyi denilen eğitim sonunda evet birsürü insan yaz okuluna kaldı hatta bir sene daha okudu ama şuan benim elimde ne kadar bilgi varsa emin olun onlarda da o kadar var sadece uygulayamıyorlar.
    Bölüm konusundada az çok bilgim var devamlı beraber oldugum arkadaşım devam edıyor ben ise bırakmış durumdayım okulu bunu yazarken belirtmekde istiyorum maalesef okula geri dönme durumumda var. Bölümde en azından ilk sene için gene zorlanacagınızı dusumuyorum benim ve benden daha kötü birçok adam yeterli ingilizcesi olmadan sözde full ingilizce dersleri verdiler sizde verirsiniz bursun kesilme durumu çok çok devamsızlık ve not kötülüğünden kaynaklanıyor ki onunla ilgili bir istatislik vardı sıfıra yakın kesilme oranı.
    En azından yüksek puan alıpda tercih etmek isteyen arkadaşların bir daha düşünmesi gerektiğini düşünüyorum.
    Okul izmirin ilk özel okulu olmasından kaynaklı diğer izmir vakıf üniversitelerinden köklü ve tercih edilebilir duruyor bende böyle düşünerek girdim o yüzden biliyorum.:D
    Son olarak şunu söyleyebilirim liseden farkı olmayan bir binada bu anlattığım koşullarda okuyacak olan insanın benim gibi seçim şansı olmadıgı için seçmesi lazım yüksek puanlarınızı burada öldürmeyin sevgiler :)

Eline sağlık güzel yazı olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkish Psycho kullanıcısına yanıt
    Hazırlık okucam el mecbur tam ingilizce bizim sınıfa ugrarlarsa kesin giderim zaten :)
  • Beyler hazirlik okucam bu sene oryantasyon zorunlu yazmislae gitmessek bir problem olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: selcuktrkylmz

Beyler hazirlik okucam bu sene oryantasyon zorunlu yazmislae gitmessek bir problem olur mu

9.30 da başlıyormuş tahminen uzun süreli birşey olmaz sonuçta ders işleme olayı yok okulu falan tanıtacaklarmış kurallar vs.. kredisi var ve devamsızlık yazılıyor gitsen iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuktrkylmz

Beyler hazirlik okucam bu sene oryantasyon zorunlu yazmislae gitmessek bir problem olur mu

Gitmende fayda var. Beleşten bir AA dersin olur hem.
  • Bölümde oryantasyon şart. Yoksa sıkıntı olur notlarda. Fakat hazırlıkta çok iyi hatırlamıyorum. Gidin derim, en azından bilginiz olur. Daha çok vaktinizi alcak okul, şimdiden alışmaya bakın, kaytarmayın
  • İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ BOK GİBİ BİR YER HAZIRLIK SINIFLARI REZALET ÖGRENCİLERİ BEŞ PARA ETMEZ ARKADAŞLAR TERCİH ETMEYİN EDERSENİZ BENİM GİBİ PİŞMAN OLURSUNUZ BEN A KURUNDAYIM OKULUN ANASINI ........... (noktaları siz doldurun)
  • Arkadaşlar böyle bir konu bulmuşken sorayım.
    Şimdi bahçeşehir ve ekonomi arasında seçim yapacağım. Biri ist biri izmir. Ben doğma büyümü izmirliyim burada boşta dairemiz var kira sorunum olmuyacak. Yalnız kalite farkını merak ediyorum eğer bahçeşehir değerse gideceğim. Veya bunun yanında marmara üniv de var.
    Benim merak ettiğim sosyal etkinlikleri , imkanları kalitesi vs nasıl ekonomi nin

Bölüm ingilizce işletme arkadaşlar

Teşekkürler şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan.

Arkadaşlar böyle bir konu bulmuşken sorayım.
    Şimdi bahçeşehir ve ekonomi arasında seçim yapacağım. Biri ist biri izmir. Ben doğma büyümü izmirliyim burada boşta dairemiz var kira sorunum olmuyacak. Yalnız kalite farkını merak ediyorum eğer bahçeşehir değerse gideceğim. Veya bunun yanında marmara üniv de var.
    Benim merak ettiğim sosyal etkinlikleri , imkanları kalitesi vs nasıl ekonomi nin

Teşekkürler şimdiden

İzmir'liysen rahat edersin bildiğin şehir neticede. İstanbul'a arada gidiyorum, trafik leş ötesi artık. Yaşama masrafında fazlalaşıcaktır. Kalite farkı konusundan emin değilim. İngilizce İşletme biraz zor, bi allahın kulu öğrenmeye kasmıyor senden önce yazan arkadaş gibi sonra saydırıyor Yanlız seçmece on numara hocalar da vardır hani onu da söyliyim İşletme ve Uluslararası Ticaret ve Finansman bölümlerinde.

• Arkadaşlar konuyu okuyorum 10.sf dayım ama burdan soriyim yine.

Lojistik bölümü hakkında bildiklerinizi paylaşır mısınız?Yurtdışında çalışma imkanları nasıl,var mı yurtdışında çalışan bu bölüm mezunu tanıdıklarınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan.

Arkadaşlar böyle bir konu bulmuşken sorayım.

Teşekkürler şimdiden

Ben de bu sene gireceğim dostum araştırmalarım sonucu imkan olarak Bahçeşehir'in daha iyi olduğunu gördüm. İkisinden de öğrenciler buldum konuştum Bahçeşehir'de memnun olmayan göremedim ama İzmir Ekonomide tam tersi bir durum var burs alabilirsen Bahçeşehir derim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HaJJi

Arkadaşlar konuyu okuyorum 10.sf dayım ama burdan soriyim yine.

Lojistik bölümü hakkında bildiklerinizi paylaşır mısınız?Yurtdışında çalışma imkanları nasıl,var mı yurtdışında çalışan bu bölüm mezunu tanıdıklarınız?

Hepsi sana bağlı kardeşim. Yani kendini geliştirip güzel projeler ortaya çıkarabilirsen durum değişir. Hani lojistiği okuyan direk yurtdışına gitmediği gibi, kendi imkanları ile uğraşıp, CV'sine güzel deneyimler dizip giden arkadaşlarım da oldu yer yer. Lojistik birçok firmada da gereken bir bölüm olduğundan iş bulma sorunu olacağını sanmıyorum. Lakin modelleme ve verimliliği arttırma gibi konularda biraz başını patlattırabilir

• Arkadaslar bu sene hazirliktayim b de kaldim suan c duzeyindeyim yani hazirligi atlamak icin yaz okulu sart fakat yatay gecia yapabilir miyim baska okula merak ediyorum veya oneriniz nedir support mu olsam?

• Sizce bilgisayarını yazmalı mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamdoctor

Sizce bilgisayarını yazmalı mıyım?

ben yazalı iki yıl oluyor pek tavsiye etmem açıkçası, şartlar değişir tabii
  • Bu sene gelecek arkadaşalr için şimdiden okulumuza hoşgeldiniz diyorum.

Sormak istediğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz. Bölümüm Sinema ve Dijital Medya, 3. sınıfa geçtim ben de.
  • ben mimarlık yazmayı düşünüyorum tam burslu biraz arastırdım da hazırlı azami 2 yıl lısasn da azami 5 yıl okunuyomuş bursumun yanma ihtimali nedir, sonrasında yatay geçiş düşünürsem okula her hangi bi para ödemek zorunda mıyım, yurtta kalma durumu nasıl yurda yerleşebilir miyim
  • okul nasıldır ulasım nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrkeysan -- 8 Temmuz 2015; 19:54:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrkeysan

okul nasıldır ulasım nasıl ?

Ulaşım kısmını cevaplaym. Otobüs ve dolmuş kapının önünden geçiyor.
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.