Şimdi Ara

İzmir Fen Lisesi Hakkında Merak Ettikleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: çikolata35

izmir fene sevgili alt dönem !

Nereye gitmelerini önerirsin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim teog yerleştirme puanım 494,37 yüzdelik dilimim türkiyede:0,11
    izmirde:0,11
    İzmir fen lisesi bana hem öğrenci potansiyeli(yüksek düzey) hem de mezunları açısından güven veriyor.Fakat devlet okulu olduğundan dolayı da öğretmenler açısından korkuyorum.
    Ayrıca dershaneler kapandığında öğretmen ve kitaptan başka sığınacak bilgi kaynağımız olmayacak.Bu yüzden de özel okullar da cazip geliyor. ne yapacağımı bilmiyorum.
    özel okul olarak .Fatih koleji fen lisesi (%100)
    .Türk koleji fen lisesi(%75)
    .Yamanlar koleji Karşıyaka fen lisesi(%100)
    .TEVİTÖL(üstün zekalılar okulu)(%80 fakat okul 53.000 tl :)

İzmir fen de okuyan arkadaşlar olarak bu okulları az çok biliyorsunuzdur.Bana yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: talebeyim

Arkadaşlar benim teog yerleştirme puanım 494,37 yüzdelik dilimim türkiyede:0,11
    izmirde:0,11
    İzmir fen lisesi bana hem öğrenci potansiyeli(yüksek düzey) hem de mezunları açısından güven veriyor.Fakat devlet okulu olduğundan dolayı da öğretmenler açısından korkuyorum.
    Ayrıca dershaneler kapandığında öğretmen ve kitaptan başka sığınacak bilgi kaynağımız olmayacak.Bu yüzden de özel okullar da cazip geliyor. ne yapacağımı bilmiyorum.
    özel okul olarak .Fatih koleji fen lisesi (%100)
    .Türk koleji fen lisesi(%75)
    .Yamanlar koleji Karşıyaka fen lisesi(%100)
    .TEVİTÖL(üstün zekalılar okulu)(%80 fakat okul 53.000 tl :)

İzmir fen de okuyan arkadaşlar olarak bu okulları az çok biliyorsunuzdur.Bana yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşım izmir fende 10. Sınıfa gectim oncelikle itk feni saymayalim egitimi o kadar iyi degil hem de odeyecegin de bir miktar var .
    Fatih fen hakkında pek bilgim yok ama sen bilirsin.
    Üstün zekalılar okulununda nasıl bir katkısı olcak bilmiyorum ama ben olsam gitmezdim.
    Yamanlar fen de iyi olabilir bilmiyorum.
    Bizim okula gelince bi' kere öğretmenler klasik devlet okulundaki öğretmenler gibi hatta daha çok zorluyorlar. Eğer illa devlet okuluna gitcem diyorsan bizim okula gel.
    Ama ozel okul da olabilir diyorsan ozel okula git derim .

Not: bu soylediklerim normal dersler icin eger olimpiyat dusunuyorsan ozel okul sart .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.