Şimdi Ara

::: ๘۩ ::: İZMİR GRUBU ::: ๘۩ ::: (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.209
Cevap
18
Favori
136.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki

::: ๘۩ ::: İZMİR GRUBU ::: ๘۩ :::

(En Son Oy Tarihi: 24.1.2024)
Giriş

Orjinalden alıntı: captain_35

Arkadaşım ilk mesajda KENT REHBERİ linki var ve İzmir'le ilgili linkleri ilk mesajı okuyarak bulabilirsin.

zaten ilk olarak nette araştırdım o kent rehberini kullandın mı bilmiyorum ama dene bi istersen çıldırmazsan haber ver
    burada vardır heralde 19 mayıs mahallesini bilen biri 5200 sokak falan nerede orası?
  • Kardeş sen bana ilçe veya semt olarak yazsana şunu 5100 sokak var 5300 var tam sokak adını yaz...filan filan yazma yani . Evde olsaydım İzmir haritası var bende belediyenin tık die sölemiştim sana ama buradan araştırıcaz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yarbay -- 30 Ocak 2007; 18:36:51 >
  • semtin adını soruyom zaten . 19 mayıs mahallesi 5200 sokak güzel izmirimizin hangi semtindedir acaba?
  • ben hatay belki gelirim
  • walla ya cumartesi dahil hergün sabah 8 akşam 6:30 çalışıyorum..pazar günlerini de dinlenmeye ve ders çalışmaya ayırıyorum..gelmeyi isterdim ama gelemem işte napim.
  • Yine de derslerden biraz fırsat bulup gelmek istersen bekleriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: captain_35

Yine de derslerden biraz fırsat bulup gelmek istersen bekleriz

keşke. ama en yakın arkadaşım muğladan geldi 1 hafta önce yüzünü göremedim yan binada oturmasına rağmen. ama 11 şubata kadar iş değişebilir belki.
  • şuan okuyamadım ama yarın okucam BUCA ' dan baya destek var :)
  • Tamamdır. Buluşma günümüze de bekleriz

Bu arada yorumlarınızı da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yarbay -- 31 Ocak 2007; 0:02:15 >
  • GELMEYİ DÜŞÜNEN ARKADAŞLARIMIZIN BULUŞMANIN OLACAĞI GÜN İRTİBATA GEÇMELERİ İÇİN gurcan1 ÜYEMİZE PM ATMALARI RİCA OLUNUR...

gurcan1 ÜYEMİZLE İRTİBATA GEÇEN GELMEK İSTEYEN ÜYELERİMİZ BANA PM ATARLARSA İSİMLERİNİ LİSTEYE EKLEYECEĞİM...
  • tarih süper olmuş
    12 şubat ders başı
    11 şubat buluşma

Benim zaten 11 şubat gecesinde okulumda olmam lazım en geç 11 de yurda giremezsem zıçtık
  • izmirli hemşehrilerim toplanmış ne güzel şey
  • bana şey acayip geldi buluşup sinemaya gidince sohbet etme imkani azalcak hatta sinemada sifira düşecek
  • Arkadaşım maksat buluşmak olsun sinemaya da gidilmeyebilinir. Biryerlerde oturulup konuşulabilinir de. Gelmek isteyenlerin istekleri doğrultusunda ne isteniyorsa o yapılır. Kış olduğu için ve piknik yapmak o günün koşullarında mümkün olup olunmayacağı bilinmediği için sinema dedik. Herhangi biryerde oturulabilinirde. Sorun değil, zaten gurcan1 abimizin oğluda gitarla gelicek nezih biryerde gitarda çalınabilir. Geliceksen PM den görüşelim
  • sayın arkadaşlar her yer olabilir siz şurası deyin ben gelirim yeterki herkesin ortak anlaşacagı olsun spil bile olur,şirince olur, aslında bir otobüs kiralanıp spil iyide olur ,hiç gideniniz varmı kışın manisa spile bir başka dünya orası

siz yeterki kara verin heryere ben gelirim
  • ACİLEN ARH- KAN LAZIM 2 KİŞİ YARIN SABAHA KADAR İZMİR YEŞİLYURT DEVLET HASTANESİ İRTİBAT 05382958342
  • BAŞLIĞI DEĞİŞTİRİYORUM
  • buluşma olayı güzelde sinema olayı saçma

Daha önce bir çok izmirli buluşma yaptı. Mangal yaptı gezdi dolaştı kaynaştı.

Sinema yerine başka birşey bulmanızı tavsiye ederim. Sinemaya girip 2-3 saat film izledikten sonra ayrılmanın nesi buluşma anlamadım ayrıca.

Genede size iyi eğlenceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weros -- 1 Şubat 2007; 22:57:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: weros

buluşma olayı güzelde sinema olayı saçma

Daha önce bir çok izmirli buluşma yaptı. Mangal yaptı gezdi dolaştı kaynaştı.

Sinema yerine başka birşey bulmanızı tavsiye ederim. Sinemaya girip 2-3 saat film izledikten sonra ayrılmanın nesi buluşma anlamadım ayrıca.

Genede size iyi eğlenceler

bakın iki yukarı baksanız herşey olabilir yazıyor yeterki siz isteyin manisa spilde olur şirincede bunu okumadan saçma diyorsunuz anlamıyorum aslında girdigimiz konuları okusak 2 üzerindeki cevabi görürdünüz
  • Gürcan Abi insanlarla uğraşmak zor be... Kimseye birşey yarandıramazsın. Buluşma düzenlersin gelemeyiz derler, Sinema dersin başka yokmu derler. Ya kardeşim gelen gelsin gelemeyene güle güle. Her kafadan bir ses çıkarsa ne olacak bu iş. O sinema o cumartesi değil pazar, oldu olacak birde evinizden alalım sizi.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.