Şimdi Ara

İzmir ici bir dost nereden bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne zamandir kafamda vardi bana yoldas olacak yavru bir kopek buyutmek. Arastirmaya pek firsatim olmadi. Nereden onerirsiniz, barinaklari mi geziyim yoksa yavrulari sahiplendirecek insanlari mi ariyim sitelerden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://www.facebook.com/fusun.yagci/posts/10153107488025036
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=882606728472652&set=pcb.882608961805762&type=1

ilk gördüklerim bunlar örnek olsun diye.

faceden kihayko, haytap, masum gözler gibi grupları ekleyin beğenin.

• petarkadaş sitesine bak hocam
  • Tesekkur ettim. Kopege gore degisir tabi ama aylik butce olarak ortalama ne kadar ayirmaliyim peki? Ona gore harcamalarimi kisicam maasimdan kalan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShinyTOP

Ne zamandir kafamda vardi bana yoldas olacak yavru bir kopek buyutmek. Arastirmaya pek firsatim olmadi. Nereden onerirsiniz, barinaklari mi geziyim yoksa yavrulari sahiplendirecek insanlari mi ariyim sitelerden.

Örnekköy Hayvan Barınağına gitme.Oranın sorumlusu sayın Celal Bey köpeklerini vermiyor.Ama onun alt kısmında Belediyeye ait olan Geçici Bakımevi var.En son gittiğimizde orada 1 aylık 4 tane terrier yavrular vardı.1 aylık köpeğe bakamayacağımız için alamadık. 4 aylık 2 tane dişi golden ve 1 tane kangal kırması ve 2 aylık av köpeğide vardı.Yani Geçici Bakım Evinden alabileceğin köpekler bunlar. 240 nolu otobüsle gidebilirsin Şantiye durağında inip yaklaşık 150 metre yürüyünce zaten Bakımevini görürsün(Huzurevini geçince sağ aşağıya inip oradan sola dönünce ilerde)

Işıkkent Hayvan Barınağında daha fazla yavru oluyor ama cins yavru bulamazsın burada.Yine golden melez yavrular ağırlıkta oluyor.

Mendereste de izmir Şopengazi Barınağı var orada 3binden fazla köpek olduğu konusunda teyit almıştım.Bana uzak olduğu için ve ehliyetim olmadığı için Bayraklı'dan gidip bakmayı gözüm kesmedi(Bayraklıdan oraya gitmem için İzban+2 otobüs değiştirmem gerekiyor:DOrada cins yavrular da oluyor muş.Ainu köpek resmi görmüştüm düşün yani.Sonuç olarak araban falan varsa oraya gitmeni tavsiye ederim istediğin tarzda yavru bulursun.Ha beni de al birliktede gidebiliriz:D

Bu arada şunuda söyleyeyim alacağın yavru minimum 2 aylık olsun.2 aylıktan küçük köpek seni çok uğraştırır.İç dış parazit Karma 1 Karma 2 Bronchine Aşısı Corona Aşısı derken 2 aylıkken aldığını düşünürsek sanırım 5 aylık olasıya kadarki aşı masrafı eğer köpeğin aşılarını eksiksiz yapacaksan 400 lirayı bulur gibime geliyor.3 aylıktan sonrada Kuduz aşısı yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
    Çiftlikten köpek alsan 700 liradan aşağı bulamazsın.700 liraya da golden alırsın anca.Bence köpeği parayla alacağınaya barınaktan yada internette bir sürü siteler var köpeklerini sahiplendirmek isteyen ilanları takip edip istediğin bir köpek varsa o şekilde sahiplenip masraflarını aşılarına aktarman senin için daha iyi olur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09kezman09 -- 8 Eylül 2015; 21:32:07 >

• https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10205205710367869&set=a.10205205709567849.1073742111.1399130983&type=1

yukarda 2 aylık minimum denmiş. bana kalsa, 1-2 yaşlarında, tuvalet eğitimi olan, tüm aşıları yapılmış, sahiplendirilmek isteyen köpeklerden alırım. köpek bakmanın zorluklarının büyük kısmı atlatılmış oluyor. Yavru ile 1-2 yaşında köpek almanın size alışmak açısından da pek farkı yok. (sadece aile değişiminden travmatik olabilir biraz ama verdiğiniz sevgi ile hemen atlatır)

• Cevaplar icin tesekkur ettim. Beni de al diyen arkadas organizasyon isindeyim. Sezon ortasi suan. Sezon bitsin veya yavaslasin h100 le gidip iki yavruyla doneriz umarim. İslerim yavaslasin ulasicam sana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.