Bildirim
İZMİR İÇİ ÇİN ÇAR ARIYORUM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
izmirde oturuyorum spartada 67 bow um we venusde 61 blade im war istersen konuşuruz msn im onlyyousex@hotmail.com -
bilader bende aynılarını arıyorum izmir içi ama sana char sata bilirim redsea da 50 ytlye57 lwl bow man full sos 30ytl yedesaturnde 55 lwl xbow alıcaksan msn : ceyhunlaz_53@hotmail.com izmirde oturuyom narlıdere deyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknest -- 27 Ekim 2008; 21:55:27 > -
bana satürnde laazım tşklr kardeşim -
izmirde çar satan yokmu yaww nerde izmirliler satürn vede 70+++ olması lazım
up
up -
cok sey istemeişsin ama insallah bulursun :D izmir + saturün + 75+ bulursan iyi valla kolay gele -
65 wizard var çin olsa satış gerçekleştirirdik şansına küs :D satürn 4ever -
http://forum.donanimhaber.com/m_27444895/tm.htm tam aradığın char izmirliyim bi bak istersen... -
kardes izmirde oturuom Serwer Venice 90lwl ff bow charım war cok ucuz ıstersen buraya yas msnwer yada :) -
bn satıyorum 87 lw nuker ismi TurKNuK3R olympus bornovada oturuyorum msn yc.kesimler@hotmail.com ekle konusalım -
KARdeŞim BEnDe SATıYorum OlYmPusDa 82 LwL int Çarım WAr KnoUşmAK İSteRseN Msn mamy90@windowslive.com FiyAt UyGUnDur... -
69lwl nuker var 80ytl paylanço dress li -
olmpyusda 89lvl full int spear nukerdir heuksal skill leri açıkdır ayrıca elinde +7 vardır üstü ise idare eder şekildedir...2 dress vardır 200YTL izmir ksk den satılacakdır. -
Saturnde 82 lvl Framlı Bower Satıyorum...
http://forum.donanimhaber.com/m_27964976/tm.htm
Burdab bakabilirsin... -
74 Lv Glaver War zulh_0153@windowslive.com ekle konusalım sabah sun +6 setim wardı cash para yapıp sun glavie aldım server venice char ssleri msnden atabilirm -
76 Bowman/ Mars..
İlgilenirsen PM -
ben izmirde oturuyorum
satürnde 65 lvl xbow var ilgilenirsen hamit_tunc47@hotmail.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamittunc -- 5 Şubat 2009; 20:33:57 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X