Şimdi Ara

İzmir'in en zengin-elit semti ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
2
Favori
86.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MULTİ_tasking

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

Orijinalden alıntı: y u do dis

Limontepe en elit yeridir.

Ben cennetcesme de kaldim lean limontepe vay be...193 nolu otobus.offf ne gunlerdi.konaka inmek 45 dk

Aynen az mı bindim o otobüse

virajlara rally de yarişiyormus gibi giren deli söförler.hergün kavga dövüş.telefonunu kapa otobusun beyni kitleniyor beynii.çık çık çık terbiyesiz telefon acıyor bide otobuste (yolcular:D)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MULTİ_tasking

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: y u do dis

Limontepe en elit yeridir.

Ben cennetcesme de kaldim lean limontepe vay be...193 nolu otobus.offf ne gunlerdi.konaka inmek 45 dk

Aynen az mı bindim o otobüse

virajlara rally de yarişiyormus gibi giren deli söförler.hergün kavga dövüş.telefonunu kapa otobusun beyni kitleniyor beynii.çık çık çık terbiyesiz telefon acıyor bide otobuste (yolcular:D)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Alsancak diyenler olmuş ciddi ciddi. Net bir şekilde en modern ve kaliteli insanlarin yaşadığı yer mavişehir.

Not: karşıyakada oturuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parietale

Tepecik

Milleti kandırmayalım arkadaşlar.Sonra hapçıların,otçuların arasında bulduklarında kendilerini şoka girmesinler.

En güzel yer sanırsam güzelbahçe ve mavişehir.
  • Kendine has sosyal site yapısıyla, düzeniyle, oturanların ekonomik ve okur yazarlık oranıyla kesinlikle Mavişehir. Haritaya bakılması bile, nasıl bir düzene sahip olduğu hakkında ipucu vermektedir :).
  • Karabayir

• izmir güzel dediler abimle iş için gittik otogarın orası nasıl çıksa beğenirsin gecekondu mahallesi istanbuluda bunlar mahvediyor ama sahil kısımlarına laf yok türkiyedeki bütün illerden gecekondular temizlenmesi lazım
  • Tabiki Mavişehir

• Buca. Gediz,e bekleriz.

• İzmir komple elit olsa ne olur. Kibirden yıkılan, hiç bir şey üretmeyen ülkenin en büyük köyü, köyde bile naiflik vardır burası çirkin köy.
    Bir izmirli, karşıyakalı olarak maalesef gerçek bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

İzmir komple elit olsa ne olur. Kibirden yıkılan, hiç bir şey üretmeyen ülkenin en büyük köyü, köyde bile naiflik vardır burası çirkin köy.
    Bir izmirli, karşıyakalı olarak maalesef gerçek bu.

Biz kocaelide atomu parçalıyoruz nükleer kuramlar yazıyoruz.Edebiyatla uğraşan arkadaşlarım ise dünyaca ünlü yapıtlar üzerinde çalışmakta. Proletarya ise katiyen boş durmayıp enstitülerde eğitim görmekte bunun sonucu olarak tarıma katkı sağlayacak bir çok çalışmada bulunmakta.Okullarımızda yaptığımız yenilikçi bilgisayar odaları sayesinde çocuklarımız 15 yaşında ccna sertifikası alabilecek düzeye geliyor.Üstün ağ altyapımız sayesinde Türkiyede ağ altyapısının kalbi de Kocaelidir.

Kocaelili olmaktan ve ülkeye yaptığım katkılardan dolayı gururlu ve mutluyum.

Saygılar.

Himmet Karaosmanoğlu

Edit:Evet futbol kulubümüz birazcık sıkıntılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1mpossible -- 6 Temmuz 2015; 11:56:17 >

• Merkezde kesinlikle Bostanlı. Ben bir semtte kolay kolay tavuk dönerci bulamıyorsam o semt elittir aga.

Tüm İzmir'i düşünürsek Foça ve Urla. Foça'yı öyle çok bilmem de Urla'dan eminim. En azından İskele-Çeşmealtı tarafları gayet iyi.
  • BORNOVA

• elitten kastiniz sosyokültürel ve sosyoekonomik düzey ise bence de Mavişehir ve Bostanlı

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Orijinalden alıntı: Sımakotid

Narlıdere degilde Balçova diyeydin iyiydi. Ekonomi uni etrafindaki evden alcan bakcan dalgana

Narliderenin neresi fakir

narbel tarafı problem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkoğlu35

Merkezde kesinlikle Bostanlı. Ben bir semtte kolay kolay tavuk dönerci bulamıyorsam o semt elittir aga.

Tüm İzmir'i düşünürsek Foça ve Urla. Foça'yı öyle çok bilmem de Urla'dan eminim. En azından İskele-Çeşmealtı tarafları gayet iyi.

Bostanli Lezzy ve Saray doner favorim Lezzy balikcilarin orda,saray az ilersindeki sokakta cerezcinin yan sokaginda.Tabi tavuk doner 6-7 lira fakir isi degil.

• Buca tabikide
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tatsumi Senpai

İzmir'de yaşıyorum Tr'de bu kadar varoş, gecekondu olan bir şehir görmedim. Komple yıkılıp tekrar yapılması lazım bu şehir.

sen izmir diye başka bir şehir de yaşıyorsun kardeş. Varoş gecekondu dediğin yerler her şehir de var. İstersen istanbul izmir kıyaslaması yahut ankara izmir kıyaslaması yapalım ne dersin ? Varoş gecekondu nerede çok öğrenirsin. Ben karşıyaka da yaşıyorum ve en yaşanılacak şehirdir izmir. Gecekondu varoş dediğin o mahalleler eskiizmir limontepe cennetçeşme kale tepecik emin ol senin görmediğin insanlık dersi verir sana. Buradan atıp tutmak kolay ama dediğim gibi sen izmiri yaşamamışsın kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemErrorSys

quote:

İzmir'de yaşıyorum Tr'de bu kadar varoş, gecekondu olan bir şehir görmedim. Komple yıkılıp tekrar yapılması lazım bu şehir.

sen izmir diye başka bir şehir de yaşıyorsun kardeş. Varoş gecekondu dediğin yerler her şehir de var. İstersen istanbul izmir kıyaslaması yahut ankara izmir kıyaslaması yapalım ne dersin ? Varoş gecekondu nerede çok öğrenirsin. Ben karşıyaka da yaşıyorum ve en yaşanılacak şehirdir izmir. Gecekondu varoş dediğin o mahalleler eskiizmir limontepe cennetçeşme kale tepecik emin ol senin görmediğin insanlık dersi verir sana. Buradan atıp tutmak kolay ama dediğim gibi sen izmiri yaşamamışsın kardeşim.

Boş yapma arkadaşım. İnsanlıkmış bilmemneymiş boş boş edebiyat yapıyorsun. Varoş mahalle eğer bir şehrin siluetini oluşturuyorsa o şehirde sıkıntı vardir. Nokta

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SystemErrorSys

quote:

Boş yapma arkadaşım. İnsanlıkmış bilmemneymiş boş boş edebiyat yapıyorsun. Varoş mahalle eğer bir şehrin siluetini oluşturuyorsa o şehirde sıkıntı vardir. Nokta

Boş yapan sensin. Sen sanirim uni okumaya gelen istanbullu gibisin cekemiyorsun guzel izmiri. Anca kelime anca laf.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.