Şimdi Ara

İZMİR IPHONE 6/6S/6S+ 16/64/128 KAYITLI ! SIFIR SÜREKLİ STOK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
13
Favori
3.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir Model #Iphone 6S Kapasite #64 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtsız Apple #Cihaz
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: skydiver132

6s 64 gb Silver kayıtlı ne kadar? Ne olur yardımcı olun :)

Bekliyorum. Teşekkürler.

tabiki yardımcı olacağım, 24 kişiden gelen pmlerle ilgilendikten sonra :)
    şuan hesapta olmayan başka sebeplerden ötürü forumla hiç ilgilenemez oldum.
    Pazartesi en geç salı işlerimi bitirip tekrar telefonlara döneceğim nasipse
    bu arada "Portley" nickli arkadaşım sanada ulaşamıyorum mesaj göndermişin fakat dönüş yapamıyorum sanada @Portley
  • BU ARADA ELİMDE SADECE 10 ADET KAYITLI 6s 64gb silver kaldı.
    pm atanlara şimdiden dönüş yapıyorum almak isteyen pm ile belirtebilir şuanlık sadece 10 adet 6s 64gb silver mevcut başka yok bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunt_etehen

quote:

Orijinalden alıntı: skydiver132

6s 64 gb Silver kayıtlı ne kadar? Ne olur yardımcı olun :)

Bekliyorum. Teşekkürler.

tabiki yardımcı olacağım, 24 kişiden gelen pmlerle ilgilendikten sonra :)
    şuan hesapta olmayan başka sebeplerden ötürü forumla hiç ilgilenemez oldum.
    Pazartesi en geç salı işlerimi bitirip tekrar telefonlara döneceğim nasipse
    bu arada "Portley" nickli arkadaşım sanada ulaşamıyorum mesaj göndermişin fakat dönüş yapamıyorum sanada @Portley

Merhaba! Lütfen kusuruma bakmayın, genelde kapalı tuttuğumdan bu tür durumlar olabiliyor. Şimdi PM kısmını açtım, ulaşabilirsiniz biraz iş konuşalım. :)

• Estafurullah bende forumda bi problem var sandım şimdi kısmi olarak herkese dönmeye çalışıyorumda,
    son kalanlar bu arada
    2 adet daha aramızdan ayrıldı kaldı 8 :)
     İZMİR IPHONE 6/6S/6S+ 16/64/128 KAYITLI ! SIFIR SÜREKLİ STOK
  • selamlar,
    stoklarınıza 6s space grey 64 gb gelecek mi? gelecekse kayıtsız son fiyat ne olacak? ben de izmirdeyim elden almak istiyorum.
    bunlar demo ürün değil, değil mi? yani kulaklık dahil tüm aparatlar kutu içerisinden çıkıyor. türkiyede garantileri geçerli?
    son olarak hangi ülkeden geliyordu?
  • selam;
    sürekli geliyor açıkçası son 1 haftadır forumla hiç ilgilenemedim hatta 10 gündür başka şeylerle boğuşuyorum.
    şöyle izah edeyim avrupadan(bulgaristan,almanya vs ülkelerden belirgin olmayan şekilde temin ediyorum)
    demo derken bildiğimiz store dan alınma ürünler forumdan 2 üyeye satış gerçekleştirdim sadece kayıtsız 16 ve 64gb olarak.
    16lık önce havale karşılığında istanbula gitti(referansı mevcut) 64gb elden teslim şekilde oldu(kutuyu yanımda açtı arkadaş herşeyi tamdı). hatta referans konusu dahi açamadım.
    yani bildiğimiz iphone 6s elden alan arkadaş yanımda garanti sorgusu yaptı uluslar arası 1yıl garantili olduğunu gördü.
    yeni parti geldiğinde burdan bilgi vereceğim.
    ÜRÜN ALMAK İSTEYEN FORUM ARKADAŞLARIM ufak miktar KAPORA YATIRIRSA ÖNCEDEN ÜRÜN AYIRABİLİRİM.
    AKSİ HALDE 1 GÜN ÖNCE 18 ADET OLAN ÜRÜN ERTESİ GÜN 10 ADEDE DÜŞÜYOR.
    KESİNLİKLE YANLIŞ ANLAŞILMASIN ZORLA VEYA İLLE BU ŞEKİL OLSUN DEMİYORUM.

• Bilgi için teşekkürler.

Demo ürünler bir nevi promosyon olarak üretiliyor. Para ile satılamaz gibi ibareler okuyor kutuda. Normal ürünlerden görünüş itibariyle hiç bir farkı yok. Kutudan kulaklık çıkmıyor ve yazılımsal olarak kısıtlanmış şekilde üretiliyor. Piyasada bu ürünleri satanlar vat ucuz fiyatlara. Bu sebeple öğrenmek istemiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim.
    Bu arada tum cihazlarin kayit evraklari mevcut

• Şurada yerimizi alalım para şehrimizde kalsın
  • Selam 16 S lerde hangi renk var birde fiyat alabilir miyim ?

saygılar
  • Renk ve adet derdi yok 16-64 2 cuval verebilirim
    Gerci gecen partide boyle diyip silver lar kaldi elimde sadece, ama gun gectikce daha kuvvetli geliyor; batan store un mallari gel vatandas

• 6S+ 64GB Space Grey kayıtlı ve kayıtsız fiyat teklifinizi alabilir miyim ?
  • Mesajim bulunsun

• kayıtsız 6s 64 gb için 2590 tl demişsiniz üstelik pazarlık şansını zorlayanlara sitem etmişsiniz ama turkcell.com.tr üzerinden 3150 tl ye aynı telefonu kayıtlı, 2 yıl garantili ve en önemlisi devlete vergisi harcı ödenmiş olarak almak varken sizi tercih etmemiz için bizlere sunabileceğiniz avantajı nedir acaba?

sizden alsak 2590+ 250 tl kayıt ücreti= 2840
    3150-2840= 310 tl fark var.

Lütfen mesajımdan farklı sonuç çıkarmayınız maksadım baltalamak değil. Kaçak sigara ve kaçak cep telefonundan yasadışı örgütlere para akıyor resmen. Ve biz sizin de sattığınız şekilde satış yapan birinden aldığımızda telefonun kim tarafından hangi yolla geldiğini ve ödediğimiz paranın nereye gittiğini bilemiyoruz. Sizi tenzih ederim ama ya aldığımız kişi bahsettiğim şekilde yasadışı iş yapan biri olsa bu sefer malı alan da suçlu durumda olacak.

Bu riske girmek için insanlar daha fazla kar marjı arıyor buna gücenmeyin lütfen.

Ama çuvalla tedarik edip sattığınız telefonların vergisini ödüyorsanız yerden göğe kadar haklısınız tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helpgod -- 14 Ocak 2016; 15:06:20 >

• Etik kurallara aykiri birsey yazdığımı sanmıyorum ayrica Maksadim polemik yaratmak degildi. Pasaport kaydi konusunda da bahsettigim rakam son zamanlarda ülkeye giris çıkış yapmis ve üzerine telefon kaydi yapmaya uygun bir pasaportu olmayanlar icindi. Yine de bilgilendirmeniz elbet birilerine faydalı olacaktır. İyi satislar bol kazançlar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hunt_etehen

Bu mesaj silindi.
    Neyse....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 14 Ocak 2016; 11:25:29 >
  • ozel mesaj attim okuyup dönüş yapar misin hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • helpgod kullanıcısına yanıt
    hocam zaten dolar ve euro bu haldeyken yurt dışından almak mantıklı olmuyor... araya bir simsar girince kar hepten gider. ayrıca pasaport kayıt ücreti 139 lira idi 150 liradan aşağı da güveniliri bir pasaport bulmak zor az bile yazmışsınız.
  • ıphone 6s 16 gb uzay grisi kayıtsız elinde varmı hocam ilandaki fiyatlarmı gecerli hala
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.