Şimdi Ara

İzmir Karşıyaka civarında uydu net kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cuma gününden bu güne kadar kullanmakta oldugum internetimde sürekli kopmalar yasıyorum bazen 10dk bir kopuyor bazen saate bir kopuyor günde 50-60 kez kopuyor ortalama internetim 126 aradım sorun yok filan diyor bu civarda kullanıp benim gibi sorunu olan arkadaş varmı

• bende karsiyaka taraflarında oturuyorum bende kopma 1 kere oldu 3 gün içinde bidahada olmadı
  • bendede düzeldi kopma sorunu umarım tekrarlamaz
  • Ben karşıyaka bahçelievlerdeyim ilk aldıgım zaman bir kaç gun sıkıntı oldu yaklaşık 7 aydır uydunet abonesıyım ılk aldıgımda bumu dedım uydunet pısman oldum ama bır kere dahı sonradan tek bırkesıntı olmadı

En guzel olayı uydunetın müşteri hizmetlerinle işiniz olmuyor çünkü hiç kopma baglantı sorunu vs olmuyor ..

ayrıca bende bılgısayar yazılımcısıyım işim sürekli internetle eskiden 10 mbit kullanıcısı ıdım kotalı kotayı 18 gb aşınca :)

1 mbıt lımıtsıze geçtim ıkı aydır bişiyler oldu akşamları ve gecelerı 5 mbıt ın altında hız almıyorum ve 26 mbit gordum hiç sıkıntı kopma vesaıre yok arkadaş :D zaten 4 ay once tum bınaların kablo larını degıstırdı uydunet bahçelievlerde vallahı uydunet on numara çok memnunum
  • Şuanda hiç memnun değilim uydunette çalışan tanıdımız olmasa neler oluyor cevrede calısmamı var vs bilemeceğiz yada 126 aradımızda modemi cevir kapa aç bizde sorun değerleriniz normal gibi geyiklere maruz kalıcaz

karşıya civarinda çalışma varmış dedi arkadaş 3 hafta sürebilir filan dedi net 1 haftadır leşş gibi...adslden geçtim güne lanet okumaya başlıcağım o derece

o kadar kişiyede tavsiye ettik uydu neti yanarım yanarım buna yanarım...
  • izmir civarında çalışma var diyorlar 6gün net kopuyor sürekli felaket bi baglantı hızı var izmir civarında sorun yasan tek benmiyim
  • arkadaşlar acaba karşıyakanın nerrsinde uydunet var? bende uydunete geçmeyi düşünüyorum da bulunduğum yerde var mı acaba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biraz hort gibi olacak ama karşıyaka nedir durumlar
  • 1 aydir cafeye uydu net baglatmasam diye düsünürken geçen gün baglatım :D baglatmadan önce cok araştırdım filan benim konum bugün hortladı

50mbit paketi var bende sıkıntı yok 8mbitlik ttnet ile aynı ping veriyor oyunlarda download upload olarak çok iyi diyebilirim.
  • Zeyth kullanıcısına yanıt
    Hoca bende karsiyaka bostanlida oturuyorum uydunet hala pismanlik mi? binaya uydunet ve superonline fiber internet geliyor sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xenix

Hoca bende karsiyaka bostanlida oturuyorum uydunet hala pismanlik mi? binaya uydunet ve superonline fiber internet geliyor sadece.

download upload olarak iyi bence, bugün internet bana biraz yavaş geldi facebook filan baya ağır açılıyor, yağmurdan mı filanmı tam bilemedim...
  • uydunet pişmanlıktır beyler sürekli kopmalar, 1 saat gelmemeler....dünden beri net yoktu misal...ben tüketici haklarına şikayet etmeyi düsünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeyth

uydunet pişmanlıktır beyler sürekli kopmalar, 1 saat gelmemeler....dünden beri net yoktu misal...ben tüketici haklarına şikayet etmeyi düsünüyorum..

hocam seninle ilgili bir durum olabilir kablolama baglantı veya bina dolabına bir baktır bende karsıyakadayım 1 seneye yaklastım bu sure zarfında 2 kere baglantı kopması yasadım 50 mbit'i kokune kadar kullanıyorum Allah TTnetin eline dusurmesin kimseyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: turexx

quote:

Orijinalden alıntı: Zeyth

uydunet pişmanlıktır beyler sürekli kopmalar, 1 saat gelmemeler....dünden beri net yoktu misal...ben tüketici haklarına şikayet etmeyi düsünüyorum..

hocam seninle ilgili bir durum olabilir kablolama baglantı veya bina dolabına bir baktır bende karsıyakadayım 1 seneye yaklastım bu sure zarfında 2 kere baglantı kopması yasadım 50 mbit'i kokune kadar kullanıyorum Allah TTnetin eline dusurmesin kimseyi

ben yeni bağlattım dükkana 3 hafta ne kopma nede hiz düsmesi oldu ping degerleri bile gayet iyidi, lakin son 3 haftadır kopmalar 1 saat gelmemeler başladı kutuya müdale ettiler birşeylerini değiştirdik dediler bakalım buradan bilgilendirim, lakin ttnet bende sevmiyorum tekelci zihniyet ama hiç baglantım kopmuyordu.. ama hız tam bir felaketti..

umarım sorun kalmamıştır diyor bilgilendirmelerim güncel olarak topiçten yapıcağım.

• Karşıyaka bahariye mah. yaşar aksoy sokak'ta oturuyorum, bizim sokaktan fiber geçmiyor.
    Yaklaşık 2 yıl önce izmire taşınınca superonline'ın tablet kampanyası yüzünden ceza ödememek için fiberden adslye geçmek zorunda kaldım. Taahhüt bu haziran ayında bitecek.
    Adsl işkencesinden kurtulmak istiyorum uydunet adslden iyimidir? Adslnin yavaşlığı, kopmaları bıktırdı artık. Adsl işkencesine mi devam etmemi önerirsiniz yoksa uydunet daha az eziyetlimidir sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efeemmi

Karşıyaka bahariye mah. yaşar aksoy sokak'ta oturuyorum, bizim sokaktan fiber geçmiyor.
    Yaklaşık 2 yıl önce izmire taşınınca superonline'ın tablet kampanyası yüzünden ceza ödememek için fiberden adslye geçmek zorunda kaldım. Taahhüt bu haziran ayında bitecek.
    Adsl işkencesinden kurtulmak istiyorum uydunet adslden iyimidir? Adslnin yavaşlığı, kopmaları bıktırdı artık. Adsl işkencesine mi devam etmemi önerirsiniz yoksa uydunet daha az eziyetlimidir sizce?

Ben alaybey cocuk yuvasın alt sokağındayım 1671 sok. sokak kablolarını değiştirdim biraz sanşa oldu kopma sorunları bitti 5 gündür kopmadı bakalım gelişme olursa bildirim

• Bende hazirana kadar beklemektense gelen teklifi kaçırmayayım dedim ve superonline vdsl'ye geçtim.
    download:50'ye kadar
    upload:5'e kadar
    adil dolandırıcılık: 200gb
    aylık 89TL

ping:9 download:23 upload: 1.93
    Löp löp indiriyor, memnunum. 50'ye kadar demişler 23 çıkmış diye düşünebilirsiniz ama önemli olan burada adil dolandırıcılığın 200 gb olması. 23 değil 45 bile olsa 3-5 gün sonra adil dolandırıcılığa yakalandıktan sonra bir anlamı kalmaz.
  • merhabalar ben enis izmir karşıyaka bayriye üçok buvarda oturuyom1828/6 uydunet yada kobla net sorun varmı nasıl paketim 100mbps 4mbps 500gb akn hiz sorunu yaşar mıyım superonlineden uydunete geccem kampaya linkihttps://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,395,3-ay-bizden-kampanyasi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.