Cuma gününden bu güne kadar kullanmakta oldugum internetimde sürekli kopmalar yasıyorum bazen 10dk bir kopuyor bazen saate bir kopuyor günde 50-60 kez kopuyor ortalama internetim 126 aradım sorun yok filan diyor bu civarda kullanıp benim gibi sorunu olan arkadaş varmı
bende karsiyaka taraflarında oturuyorum bende kopma 1 kere oldu 3 gün içinde bidahada olmadı
bendede düzeldi kopma sorunu umarım tekrarlamaz
Ben karşıyaka bahçelievlerdeyim ilk aldıgım zaman bir kaç gun sıkıntı oldu yaklaşık 7 aydır uydunet abonesıyım ılk aldıgımda bumu dedım uydunet pısman oldum ama bır kere dahı sonradan tek bırkesıntı olmadı
En guzel olayı uydunetın müşteri hizmetlerinle işiniz olmuyor çünkü hiç kopma baglantı sorunu vs olmuyor ..
ayrıca bende bılgısayar yazılımcısıyım işim sürekli internetle eskiden 10 mbit kullanıcısı ıdım kotalı kotayı 18 gb aşınca :)
1 mbıt lımıtsıze geçtim ıkı aydır bişiyler oldu akşamları ve gecelerı 5 mbıt ın altında hız almıyorum ve 26 mbit gordum hiç sıkıntı kopma vesaıre yok arkadaş :D zaten 4 ay once tum bınaların kablo larını degıstırdı uydunet bahçelievlerde vallahı uydunet on numara çok memnunum
Şuanda hiç memnun değilim uydunette çalışan tanıdımız olmasa neler oluyor cevrede calısmamı var vs bilemeceğiz yada 126 aradımızda modemi cevir kapa aç bizde sorun değerleriniz normal gibi geyiklere maruz kalıcaz
karşıya civarinda çalışma varmış dedi arkadaş 3 hafta sürebilir filan dedi net 1 haftadır leşş gibi...adslden geçtim güne lanet okumaya başlıcağım o derece
o kadar kişiyede tavsiye ettik uydu neti yanarım yanarım buna yanarım...
izmir civarında çalışma var diyorlar 6gün net kopuyor sürekli felaket bi baglantı hızı var izmir civarında sorun yasan tek benmiyim
arkadaşlar acaba karşıyakanın nerrsinde uydunet var? bende uydunete geçmeyi düşünüyorum da bulunduğum yerde var mı acaba.
biraz hort gibi olacak ama karşıyaka nedir durumlar
1 aydir cafeye uydu net baglatmasam diye düsünürken geçen gün baglatım :D baglatmadan önce cok araştırdım filan benim konum bugün hortladı
50mbit paketi var bende sıkıntı yok 8mbitlik ttnet ile aynı ping veriyor oyunlarda download upload olarak çok iyi diyebilirim.
Zeyth
kullanıcısına yanıt
Hoca bende karsiyaka bostanlida oturuyorum uydunet hala pismanlik mi? binaya uydunet ve superonline fiber internet geliyor sadece.
quote:
Orijinalden alıntı: xenix
Hoca bende karsiyaka bostanlida oturuyorum uydunet hala pismanlik mi? binaya uydunet ve superonline fiber internet geliyor sadece.
download upload olarak iyi bence, bugün internet bana biraz yavaş geldi facebook filan baya ağır açılıyor, yağmurdan mı filanmı tam bilemedim...
uydunet pişmanlıktır beyler sürekli kopmalar, 1 saat gelmemeler....dünden beri net yoktu misal...ben tüketici haklarına şikayet etmeyi düsünüyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: Zeyth
uydunet pişmanlıktır beyler sürekli kopmalar, 1 saat gelmemeler....dünden beri net yoktu misal...ben tüketici haklarına şikayet etmeyi düsünüyorum..
hocam seninle ilgili bir durum olabilir kablolama baglantı veya bina dolabına bir baktır bende karsıyakadayım 1 seneye yaklastım bu sure zarfında 2 kere baglantı kopması yasadım 50 mbit'i kokune kadar kullanıyorum Allah TTnetin eline dusurmesin kimseyi
quote:
Orijinalden alıntı: turexx
quote:
Orijinalden alıntı: Zeyth
hocam seninle ilgili bir durum olabilir kablolama baglantı veya bina dolabına bir baktır bende karsıyakadayım 1 seneye yaklastım bu sure zarfında 2 kere baglantı kopması yasadım 50 mbit'i kokune kadar kullanıyorum Allah TTnetin eline dusurmesin kimseyi
ben yeni bağlattım dükkana 3 hafta ne kopma nede hiz düsmesi oldu ping degerleri bile gayet iyidi, lakin son 3 haftadır kopmalar 1 saat gelmemeler başladı kutuya müdale ettiler birşeylerini değiştirdik dediler bakalım buradan bilgilendirim, lakin ttnet bende sevmiyorum tekelci zihniyet ama hiç baglantım kopmuyordu.. ama hız tam bir felaketti..
umarım sorun kalmamıştır diyor bilgilendirmelerim güncel olarak topiçten yapıcağım.
Karşıyaka bahariye mah. yaşar aksoy sokak'ta oturuyorum, bizim sokaktan fiber geçmiyor. Yaklaşık 2 yıl önce izmire taşınınca superonline'ın tablet kampanyası yüzünden ceza ödememek için fiberden adslye geçmek zorunda kaldım. Taahhüt bu haziran ayında bitecek. Adsl işkencesinden kurtulmak istiyorum uydunet adslden iyimidir? Adslnin yavaşlığı, kopmaları bıktırdı artık. Adsl işkencesine mi devam etmemi önerirsiniz yoksa uydunet daha az eziyetlimidir sizce?
quote:
Orijinalden alıntı: efeemmi
Karşıyaka bahariye mah. yaşar aksoy sokak'ta oturuyorum, bizim sokaktan fiber geçmiyor. Yaklaşık 2 yıl önce izmire taşınınca superonline'ın tablet kampanyası yüzünden ceza ödememek için fiberden adslye geçmek zorunda kaldım. Taahhüt bu haziran ayında bitecek. Adsl işkencesinden kurtulmak istiyorum uydunet adslden iyimidir? Adslnin yavaşlığı, kopmaları bıktırdı artık. Adsl işkencesine mi devam etmemi önerirsiniz yoksa uydunet daha az eziyetlimidir sizce?
Ben alaybey cocuk yuvasın alt sokağındayım 1671 sok. sokak kablolarını değiştirdim biraz sanşa oldu kopma sorunları bitti 5 gündür kopmadı bakalım gelişme olursa bildirim
Bende hazirana kadar beklemektense gelen teklifi kaçırmayayım dedim ve superonline vdsl'ye geçtim. download:50'ye kadar upload:5'e kadar adil dolandırıcılık: 200gb aylık 89TL
ping:9 download:23 upload: 1.93 Löp löp indiriyor, memnunum. 50'ye kadar demişler 23 çıkmış diye düşünebilirsiniz ama önemli olan burada adil dolandırıcılığın 200 gb olması. 23 değil 45 bile olsa 3-5 gün sonra adil dolandırıcılığa yakalandıktan sonra bir anlamı kalmaz.