Şimdi Ara

İZMİR KENT REHBERİ | Gelenler, Gelecek Olanlar ve Gelmek İsteyenler İçin (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
67
Favori
104.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzel çalışma olmuş izmirli olduğum halde bu kadarını gezemedim tebrikler. Tecrübeyle sabit beğenilen yeni mekanlar, yerler eklerseniz seviniriz.
  • Yoğun tempodan dolayı rehbere ne zamandır ekleme yapamadım. Bir de değişen yeni ESHOT sistemini eklemek icap ediyorum.
    En yakın zamanda güncellemeyi yapacağım.
  • Usta harbi ne yazmissin ama eline saglik tam bir gezi rehberi kitabi gibi olmus hatta bunu sen bi dusun tourist info ya bu yazini goturup onlarinda faydalanmasini saglayabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTuberk

Usta harbi ne yazmissin ama eline saglik tam bir gezi rehberi kitabi gibi olmus hatta bunu sen bi dusun tourist info ya bu yazini goturup onlarinda faydalanmasini saglayabilirsin.

turist info derken hocam?
  • Şehirlerin merkezlerinde genelde şehre yeni gelmişler için buna benzer bilgilerin bulunduğu birçok farklı dilde dökümanı elde edebileceğiniz ayrıca o ay şehirde ne gibi etkinliklerin olduğunu gösteren ve barındıran kurum gibi ama herhalde belediyeye bağlı bir hizmet.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTuberk

Şehirlerin merkezlerinde genelde şehre yeni gelmişler için buna benzer bilgilerin bulunduğu birçok farklı dilde dökümanı elde edebileceğiniz ayrıca o ay şehirde ne gibi etkinliklerin olduğunu gösteren ve barındıran kurum gibi ama herhalde belediyeye bağlı bir hizmet.

ben bir araştırayım onu hocam.
  • ekmek arası sakız kullanıcısına yanıt
    Hocam izetaj sitesine de bir bakın derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu biraz hort olacak ama Adnan Menderes Havalimanı'ndan Seferihisar-Sığacık'a nasıl gidebilirim? Daha önce otobüsle direkt Urla'da inmiştim ve kolayca bulmuştum Sığacık'ı ama şimdi mesafe baya bi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caccia

Konu biraz hort olacak ama Adnan Menderes Havalimanı'ndan Seferihisar-Sığacık'a nasıl gidebilirim? Daha önce otobüsle direkt Urla'da inmiştim ve kolayca bulmuştum Sığacık'ı ama şimdi mesafe baya bi var.

202 no'lu otobüse binin.http://www.eshot.gov.tr/HareketSaatleri.aspx?TIP=Hatlar&HatNo=202
    Moda durağından sonraki Üçkuyular durağında inin. Şuan F.Altay'dasınız.
    İndiğiniz duraktan geçen 730 nolu Seferihisar otobüsüne binin.http://www.eshot.gov.tr/HareketSaatleri.aspx?TIP=Hatlar&HatNo=730

Seferihisar'a varınca da Sığacık dolmuşuna binin.

Alternatif olarak otogardan kalkan ve doğrudan Seferihisar'a giden özel halk otobüsleri var mı bilmiyorum. Otogara gidince isterseniz bir soruşturun, varsa beni de bilgilendirin.

İyi yolculuklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekmek arası sakız -- 11 Kasım 2014; 23:41:49 >

• Basmane garından saat kulesinin olduğu yere nasıl ulaşabilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: klay thompson

Basmane garından saat kulesinin olduğu yere nasıl ulaşabilirim ?

Saat kulesi Konak meydanında bulunuyor.
    İsterseniz 63 yada 121'e binerek otobüsle son durakta(Konak'ta) inebilir yada İzban-Metro yaparak Konak istasyonuna geçebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız

quote:

Orijinalden alıntı: klay thompson

Basmane garından saat kulesinin olduğu yere nasıl ulaşabilirim ?

Saat kulesi Konak meydanında bulunuyor.
    İsterseniz 63 yada 121'e binerek otobüsle son durakta(Konak'ta) inebilir yada İzban-Metro yaparak Konak istasyonuna geçebilirsiniz.

Teşekkür ederim. Konunuz harika gerçekten. Bir solukta okudum.

iyi forumlar

• Dokuz eylül ile neden bilgi yok.Ayrıca kent kart fiyatları eski:)

• quote:

Orijinalden alıntı: LastChange

Dokuz eylül ile neden bilgi yok.Ayrıca kent kart fiyatları eski:)

Kent kart fiyatlarını güncelledim. Ancak daha güncellenecek çok şey var.
    DEÜ ile ilgili bilgi verecek bir arkadaş sonunda buldum. O bilgileri yollayınca bende konuya yazarım. Esasında DEÜ ile ilgili kendi bildiklerimi de aktarabilirdim ama; orada okuyan birini arıyorum.
  • Arkadaşlar 5 arkadaş Ocak gibi 2-3 günlüğüne İzmir'e gideceğiz. Konak, Kordok, Göztepe, Karşıyaka dışında Urla taraflarında gezilecek yerler söyleyebilir misiniz? Kiralayacağımız ev Seferihisar-Sığacık'ta. O yüzden orası ve çevresi dışında yerler istiyoruz. Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Arkadaşlar 5 arkadaş Ocak gibi 2-3 günlüğüne İzmir'e gideceğiz. Konak, Kordok, Göztepe, Karşıyaka dışında Urla taraflarında gezilecek yerler söyleyebilir misiniz? Kiralayacağımız ev Seferihisar-Sığacık'ta. O yüzden orası ve çevresi dışında yerler istiyoruz. Şimdiden teşekkürler.

Urla'da Çeşmealtı ve Karantina Adasına gidebilirsiniz.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar 5 arkadaş Ocak gibi 2-3 günlüğüne İzmir'e gideceğiz. Konak, Kordok, Göztepe, Karşıyaka dışında Urla taraflarında gezilecek yerler söyleyebilir misiniz? Kiralayacağımız ev Seferihisar-Sığacık'ta. O yüzden orası ve çevresi dışında yerler istiyoruz. Şimdiden teşekkürler.

Hocam şu evi kiraladıkhttp://www.milliyetemlak.com/ilandetay/0-4025179/sahibinden-izmir-seferihisar-sigacik-teosta-full-esyali-gunluk-kiralik-tripleks--yazlik---
    Sığacık Kaleiçi ve Teos arası çok bir mesafe var mı?

• quote:

quote:

quote:

Hocam şu evi kiraladıkhttp://www.milliyetemlak.com/ilandetay/0-4025179/sahibinden-izmir-seferihisar-sigacik-teosta-full-esyali-gunluk-kiralik-tripleks--yazlik---
    Sığacık Kaleiçi ve Teos arası çok bir mesafe var mı?

Arabayla 10 dakika sürmez.

İZMİR KENT REHBERİ | Gelenler, Gelecek Olanlar ve Gelmek İsteyenler İçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekmek arası sakız -- 4 Ocak 2015; 22:02:22 >

• Biraz hort gibi ama,bayraklı çay mahalle tarafları nasıl?

• Bayraklıdan, tınaztepeye nasıl giderim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.