Şimdi Ara

Izmir Kitap Fuarı/Deneyimli ve profesyoneller yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmir Kitap fuarına her sene gitmeye çalışırım,bu zamana kadar hep bilimkurgu fantastik vs vs aldım bu sene klasik almayı düşünüyorum sadece birkaç tane de ilginç holuma giden kitap alırım.
    Sorum şu iş bankasında ve can yayınlarında tatmşn edici indirimler var mı şöyle yüzde 25 falan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7 ay var daha

Genelde %25 indirim olur
  • İnternet daha ucuz

• tavsiyem gitme. fuar boş iş amele adam işi. ver kitapyurdu'ndan siparişini keyfine bak.
  • Ivo I kullanıcısına yanıt
    Kitap fuarı sosyal adam işidir.Oraya gidersin yazarlar gelir bire bir sohbet etme imkanı bulursun.Erken gidersen görevlilerle de sohbet edersin kitap tavsiyesi alırsın.Zaten arkadaş grubunla gitmişsindir birbirinize kitap hediye eder beraber zaman geçirirsiniz.İndirim için kitap fuarına gidecek adam kütüphaneden alsın okusun, orada tamamen bedava.Ülkemizde böyle etkinliklerin sayısı artsın ki daha çok kişi kitaplarla buluşsun.
  • KolonyaAdam kullanıcısına yanıt
    Hocam tek başıma kitap fuarına gitmem zaten zevki olmuyor.Kitap fuarına her türlü yayınevi geldiği üçin gidiyorum,Akhisarda oturuyorum ve kitap bulmak sıkıntı.Yılda 9-10 izmire gidiyorum en fazla 2 3 kez kitap alma şansım oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.