Şimdi Ara

İzmir Kvk yetkili servisi hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sony ericsson w700i telefonum arızası sebebiyle İzmir kvk yetkili servisine yolladım. Telefonun garantisi devam ediyor izmir servisini aradım 1 haftadır telefona bakmıyorlar sinir hastası oldum bugün ulaştım bana kvk nın sony ericssonla anlaşmasının bittiğini ve cihazlara bakmadıklarını söyledi. Telefonum şuan nerde bilmiyorum banada gelmedi kargolarda da yok. Ve ben mağdur durumdayım. Bana bi yol gösterin arkadaşlar...

• cihazı nereye gönderdiklerini sormadınmı bu şekilde nasıl bulacaksın ilk önce telefonu bulmalısın

daha sonra yetkili servise göndereceksin evet şuanda se telefonlara kvk bakmıyor
  • Tabiki sordum bana cihazın kabul edilmeyip geri iade edilmiş olabileceği söylendi kesin birşey söylemedi ı-mei numarasıyla sisteme baktı ama ne giriş ne çıkış yapılmış o ı-mei numarasıyla. 2 hafta oldu göndereli eğer iade edilmiş olsaydı gelirdi İzmir-Muğla bir günde geliyor kargolar...

Telefonu buldum diyelim Kvk garantisindeki bir cihaza genpa servisi bakar mı? Bana telefondaki bayan genpaya gönderin dedide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTaL__StOrM -- 15 Kasım 2008; 12:59:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL__StOrM

Tabiki sordum bana cihazın kabul edilmeyip geri iade edilmiş olabileceği söylendi kesin birşey söylemedi ı-mei numarasıyla sisteme baktı ama ne giriş ne çıkış yapılmış o ı-mei numarasıyla. 2 hafta oldu göndereli eğer iade edilmiş olsaydı gelirdi İzmir-Muğla bir günde geliyor kargolar...

Telefonu buldum diyelim Kvk garantisindeki bir cihaza genpa servisi bakar mı? Bana telefondaki bayan genpaya gönderin dedide

genpa bütün se lara bakıyor
  • Teşekkür ederim yardımınız için telefon gelir gelmez genpaya yollayacam işallah bi sorun çıkmaz.
  • Telefon daha gelmediyse genpa ya telefon açıp cihazım sizdemi diye sorun bence
  • Kvk genpaya yönlendirmiş olabilir mi? Ama hangi servisi arayacağım böylede bi sorun var ben İzmir Kvk ya göndermiştim:S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.