Şimdi Ara

İZMİR NARLIDERE İS. OK. ve EĞ. MER. KOMUTANLIĞI SINAVA GİRECEKLER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
123
Cevap
0
Favori
23.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de Karşıyaka'dan geleceğim narlıdereye. Sabahın 6 sında sınav yerinde olurum tahmini olarak. Sonrası uzun bir bekleyiş.
  • bende 1. gün girecem evim güzelbahçede yanılmıyorsam 5 de numara vermeye başlıyorlar 5 numaramı alıp evde kahvaltımı yapıp tekrar gidecem arabayla 5 dk lık mesafe
  • sınav zamanı geldi konuyu canlandıralım biraz
  • Ben de ayın 2 sinde Narlıdere'de sınava gireceğim. Görüldüğü kadarı ile en yoğun gün ayın 2si. Hatay Renkli'den otobüsle sınav olacak yere giderim. Sabah 7 gibi evden çıksam 8 gibi orada olurum rahat, nasıl olsa her giden bekliyor, en azından işlemler başladıktan sonra beklerim :)
  • İstanbul Tuzla Çorlu numara dağıtmaya başlamış bizde öyle birşey var mı?
    Arayıp soran oldu mu?
  • bi telefon numarası baktım ama bulamadım geceyarısı gitmeyi düşünüyorum
  • biraz önce geldim narlıdereden bu sene vermicez sıra numarası dedi ama mascius ile gece yarısı gidip şansımızı denicez yeniden .
  • quote:

Orijinalden alıntı: philippe

biraz önce geldim narlıdereden bu sene vermicez sıra numarası dedi ama mascius ile gece yarısı gidip şansımızı denicez yeniden .

Sıra numarası verilmeyecekse Allah Allah nidalarıyla mı girecez içeri???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasera

quote:

Orijinalden alıntı: philippe

biraz önce geldim narlıdereden bu sene vermicez sıra numarası dedi ama mascius ile gece yarısı gidip şansımızı denicez yeniden .

Sıra numarası verilmeyecekse Allah Allah nidalarıyla mı girecez içeri???

bilemedim valla ama gece yarısı yıkarlar orayı

• Arkadaşlar bende 2sinde karşıyakadan geleceğim fakat nasıl geleceğim bilmiyorum bilen varsa yazarsa çok iyi olur.
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzss

Ben de ayın 2 sinde Narlıdere'de sınava gireceğim. Görüldüğü kadarı ile en yoğun gün ayın 2si. Hatay Renkli'den otobüsle sınav olacak yere giderim. Sabah 7 gibi evden çıksam 8 gibi orada olurum rahat, nasıl olsa her giden bekliyor, en azından işlemler başladıktan sonra beklerim :)

kardeş renklide nerde oturuon tam olarak?bende renkli de oturuyom da.
  • bende pazartesi gideceğim.giden olursa lütfen söylesin..
  • yokmu sınavdan gelen arkadaşlar? nedir vaziyet?
  • 3 ünde öğleden sonra saat 15.30 gibi orda olucam bende, mesai bitimine kadar alırlar sanırım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: KemalKSK

3 ünde öğleden sonra saat 15.30 gibi orda olucam bende, mesai bitimine kadar alırlar sanırım .

hacı işini şansa bırakma bence,3ü sabahı git.buarada seninde kütük balıkesirmiş,benimde balıkesir,neresindensin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egechild

quote:

3 ünde öğleden sonra saat 15.30 gibi orda olucam bende, mesai bitimine kadar alırlar sanırım .

hacı işini şansa bırakma bence,3ü sabahı git.buarada seninde kütük balıkesirmiş,benimde balıkesir,neresindensin?

sadıcım balıkesir / merkez , üniversiteye kadar balıkesirdeydim zaten . senin balıkesir neresi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: egechild

quote:

sadıcım balıkesir / merkez , üniversiteye kadar balıkesirdeydim zaten . senin balıkesir neresi ?

sadıcım benimde balkes merkez vicdaniye mahallesi.hemşeri çıktık deseneistersen 3.gün sabah beraber gidelim sınava.

• devrelerim sınava girip çıkanlar yazsın yaşadıklarını,kalabalıkmı çok narlıdere?
  • Narlıdereden geliyorum .

Sabah 5.40 gibi narlıderedeydim . Sıra olarakta 380. oldum . 8 gruptum .

saat 9.15 gibi içeri aldılar yukarı çıkardılar . orada tribünlerde neredeyse 2 saat oturduk . 11 gibi işlemler yapılması için içeri aldılar bu sırada yemek vermiyorlar haberiniz olsun . kantin denen şey yok kola meyve suyu tost ve sudan ibarettir . kalırsa yersiniz .

teker teker işlemlerden geçiyorsunuz önce bilgisayardan kimliğiniz ile bakıyorlar . daha sonra başka bir görevli kontrol ediyor . aday numaranızı veriyorlar . tüm grup bitince içeri sınava giriyorsunuz ben 12.30 da girdim sınava 13.30 da çıktım .

bundan sonra çıkınca izin belgelerinizi dolduyorsunuz onunda bekledik neredeyse 1.5 saat . sonunda 3 gibi işlemlerimiz bitti .

Bu arada biz tribünlerde otururken 8. grup olmamıza ragmen 16. grupta ordaydı onlar ne zaman çıkar bilemicem . inerken bile 3 te yeni gruplar gelmişti yukarı çıkarıyorlardı .

Sonunda hallettim darısı başınıza ...

• egechild; tertip benimde kasaplar mah. :) hemşeri çıktık vallaha . sadıç sabahtan gidilmez , orası 3. gün mahşer yeri olur , ben saat 15. 30 gibi gidicem , defol diyecek halleri yokya , alırlar heralde
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.