Ben de Karşıyaka'dan geleceğim narlıdereye. Sabahın 6 sında sınav yerinde olurum tahmini olarak. Sonrası uzun bir bekleyiş.
bende 1. gün girecem evim güzelbahçede yanılmıyorsam 5 de numara vermeye başlıyorlar 5 numaramı alıp evde kahvaltımı yapıp tekrar gidecem arabayla 5 dk lık mesafe
sınav zamanı geldi konuyu canlandıralım biraz
Ben de ayın 2 sinde Narlıdere'de sınava gireceğim. Görüldüğü kadarı ile en yoğun gün ayın 2si. Hatay Renkli'den otobüsle sınav olacak yere giderim. Sabah 7 gibi evden çıksam 8 gibi orada olurum rahat, nasıl olsa her giden bekliyor, en azından işlemler başladıktan sonra beklerim :)
İstanbul Tuzla Çorlu numara dağıtmaya başlamış bizde öyle birşey var mı? Arayıp soran oldu mu?
bi telefon numarası baktım ama bulamadım geceyarısı gitmeyi düşünüyorum
biraz önce geldim narlıdereden bu sene vermicez sıra numarası dedi ama mascius ile gece yarısı gidip şansımızı denicez yeniden .
quote:
Orijinalden alıntı: philippe
biraz önce geldim narlıdereden bu sene vermicez sıra numarası dedi ama mascius ile gece yarısı gidip şansımızı denicez yeniden .
Sıra numarası verilmeyecekse Allah Allah nidalarıyla mı girecez içeri???
quote:
Orijinalden alıntı: Lasera
quote:
Orijinalden alıntı: philippe
Sıra numarası verilmeyecekse Allah Allah nidalarıyla mı girecez içeri???
bilemedim valla ama gece yarısı yıkarlar orayı
Arkadaşlar bende 2sinde karşıyakadan geleceğim fakat nasıl geleceğim bilmiyorum bilen varsa yazarsa çok iyi olur. Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: yavuzss
Ben de ayın 2 sinde Narlıdere'de sınava gireceğim. Görüldüğü kadarı ile en yoğun gün ayın 2si. Hatay Renkli'den otobüsle sınav olacak yere giderim. Sabah 7 gibi evden çıksam 8 gibi orada olurum rahat, nasıl olsa her giden bekliyor, en azından işlemler başladıktan sonra beklerim :)
kardeş renklide nerde oturuon tam olarak?bende renkli de oturuyom da.
bende pazartesi gideceğim.giden olursa lütfen söylesin..
yokmu sınavdan gelen arkadaşlar? nedir vaziyet?
3 ünde öğleden sonra saat 15.30 gibi orda olucam bende, mesai bitimine kadar alırlar sanırım .
quote:
Orijinalden alıntı: KemalKSK
3 ünde öğleden sonra saat 15.30 gibi orda olucam bende, mesai bitimine kadar alırlar sanırım .
hacı işini şansa bırakma bence,3ü sabahı git.buarada seninde kütük balıkesirmiş,benimde balıkesir,neresindensin?
quote:
Orijinalden alıntı: egechild
quote:
hacı işini şansa bırakma bence,3ü sabahı git.buarada seninde kütük balıkesirmiş,benimde balıkesir,neresindensin?
sadıcım balıkesir / merkez , üniversiteye kadar balıkesirdeydim zaten . senin balıkesir neresi ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: egechild
quote:
sadıcım balıkesir / merkez , üniversiteye kadar balıkesirdeydim zaten . senin balıkesir neresi ?
sadıcım benimde balkes merkez vicdaniye mahallesi.hemşeri çıktık deseneistersen 3.gün sabah beraber gidelim sınava.
devrelerim sınava girip çıkanlar yazsın yaşadıklarını,kalabalıkmı çok narlıdere?
Narlıdereden geliyorum .
Sabah 5.40 gibi narlıderedeydim . Sıra olarakta 380. oldum . 8 gruptum .
saat 9.15 gibi içeri aldılar yukarı çıkardılar . orada tribünlerde neredeyse 2 saat oturduk . 11 gibi işlemler yapılması için içeri aldılar bu sırada yemek vermiyorlar haberiniz olsun . kantin denen şey yok kola meyve suyu tost ve sudan ibarettir . kalırsa yersiniz .
teker teker işlemlerden geçiyorsunuz önce bilgisayardan kimliğiniz ile bakıyorlar . daha sonra başka bir görevli kontrol ediyor . aday numaranızı veriyorlar . tüm grup bitince içeri sınava giriyorsunuz ben 12.30 da girdim sınava 13.30 da çıktım .
bundan sonra çıkınca izin belgelerinizi dolduyorsunuz onunda bekledik neredeyse 1.5 saat . sonunda 3 gibi işlemlerimiz bitti .
Bu arada biz tribünlerde otururken 8. grup olmamıza ragmen 16. grupta ordaydı onlar ne zaman çıkar bilemicem . inerken bile 3 te yeni gruplar gelmişti yukarı çıkarıyorlardı .
Sonunda hallettim darısı başınıza ...
egechild; tertip benimde kasaplar mah. :) hemşeri çıktık vallaha . sadıç sabahtan gidilmez , orası 3. gün mahşer yeri olur , ben saat 15. 30 gibi gidicem , defol diyecek halleri yokya , alırlar heralde