Şimdi Ara

İzmir Olbim PC'yi bilen ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Olbim, Mikroset ve Tekmar Üçü birbirine yakın fiyat alıp en ucuz yerden alabilirsiniz.
  • Fiyat olarak siteleri ile aynı değilse zaten düşünmem Vatan'dan alırım. Dolar da düşüşe geçti beklemek en iyisi. Benim asıl önem verdiğim olay satış sonrası destek.
  • İzmirde iken bende hp marka bir led monitor almak icin olbime gitmistim hem fiyat uygundu hemde stokta gorunuyordu. Asil amacim direk elden almakti urunu kargo beklemek istemiyordum. Ama sonra o da nesi almak istedigim urun magazada yoktu. Sadece web sitelerinde oldugunu oradan alabilecegimi belirttiler. Tabii durum boyle olunca kargo beklemek istemedigim icin web den de almadim. Durum boyle olbim oyle ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEFRIT

İzmirde iken bende hp marka bir led monitor almak icin olbime gitmistim hem fiyat uygundu hemde stokta gorunuyordu. Asil amacim direk elden almakti urunu kargo beklemek istemiyordum. Ama sonra o da nesi almak istedigim urun magazada yoktu. Sadece web sitelerinde oldugunu oradan alabilecegimi belirttiler. Tabii durum boyle olunca kargo beklemek istemedigim icin web den de almadim. Durum boyle olbim oyle ...

Öyle birşey olursa zaten almam. Elden almadaki maksat kargo beklememek, gözünün önünce kutuların açılması montajlanması vs. Bir fiyat çıkartma niyetim var dükkanlarına gidip.
  • Daha assagida Bertar var oda iyidir.Olbim biraz sikintili diye duymustum degisim noktasinda sikinti cikariyor diye asli varmi bilmiyorum alisveris yapmadim. Mikroset iyidir .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Olbim'i aradım, Mağaza fiyatları ile internet fiyatları farklıymış. İnternet sitesinde İ5 işlemci 587 tl, mağaza fiyatı ise 630 tl dedi telefondaki arkadaş. Bu nasıl iş anlamadım. En iyisi Vatan'dan toplatmak nerdeyse aynı fiyat.

Cevap veren arkadaşlara teşekkürler.
  • Hocam inventus ta i5 6400 skylake işlemci 625 TL yeni nesil varken 4.nesil niye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Hocam inventus ta i5 6400 skylake işlemci 625 TL yeni nesil varken 4.nesil niye?

Hocam bir tek işlemci ile bitmiyor ki bu iş. Bir de ona uygun Anakart seçmek lazım. Misal şu anakart:http://www.vatanbilgisayar.com/msi-h110m-pro-vd-intel-h110-soket-1151-ddr4-2133mhz-vgadvi-anakart.html

Yeni nesil Skylake i5 destekliyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Predator X -- 20 Kasım 2015; 19:13:26 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.