Şimdi Ara

İzmir Renault Özel Servis Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
22.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: celutska

Yetkili servisin 600 lira istediği bakımı 250 liraya filan yaptık.

Bende de 2012 Fluence var. Triger değiştiricem ama servisler uçuyor resmen. Bu kardeşlere güvenilir miyim. Trigger sonuçta hassas is. Sente ayarı kaçtı mi uğraşırım bi ton.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aytac kcc A kullanıcısına yanıt
    İyi bir Renault'cu... Kefil olmam elbette ama yapabileceğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytac kcc

quote:

Yetkili servisin 600 lira istediği bakımı 250 liraya filan yaptık.

Bende de 2012 Fluence var. Triger değiştiricem ama servisler uçuyor resmen. Bu kardeşlere güvenilir miyim. Trigger sonuçta hassas is. Sente ayarı kaçtı mi uğraşırım bi ton.

Kardeşim bugüne kadar sahip olduğum tüm araçlarımın normal bakımını her zaman özel serviste yaptırdım. Şimdiki aracım olan Renault Clio Grand Tour 1.5 DCİ 2011 Model (73.000 km de) aracım da dahil olmak üzere diğer araçlarımın ağır bakımlarını yetkili serviste yaptırdım. Size de tavsiyem ağır bakımı yetkili servise yaptırın, paradan kaçayım derken daha büyük belalar başınıza açmayın, bizzat çok samimi arkadaşımın başına geldi benden söylemesi.

• Otoklinik 2. Sanayide Namık Bey 25 yıl renault yetkili servis tecrubesi olan bir usta gönül rahatlığıyla gidin. 10bin tl masraf çıkarılan aracı 500 tl ye halletti.

• Çiğli ata sanayi kardeşler oto harun abi var sahibi oranın bende symbol var aldığım günden beri ordayım her sıkıntısında bakım zamanlarında tavsiye ederim.

• ünsal renault 6.sanayi (gaziemir) & renault kardeşler çiğli ata sanayi

• quote:

Orijinalden alıntı: OK4N-38

quote:

Kardeşler Renault' aracımın bakımını yaptırdım. Memnun kaldım üstadlar. Harun Usta ve kardeşleri iyi iş çıkardılar. En azından şuana kadar bir sorun yaşamadım. Olumsuz bir gelişme olursa editlerim mesajı.

Tavsiye olunur.

Ücret konusunda nasıllar hocam ?

Alıntıları Göster
    Merhaba. Ben de buradaki yorumlara güvenerek kardeşler otomotiv e gittim. Rutin bakım için .Bana fiyatlar yüksek geldi, daha da gideceğimi sanmıyorum.
    Aralık 2019 fiyatlarını size söyleyeyim tercihinizi ona göre yapın. 5 lt yağ için 200 TL yazdı, diğer filtreler ayrıca hesaplandı. 150 TL de işçilik yazdı arkadaşlar. Ben memnun kalmadım açıkcası. Normal bakım için 150 TL işçilik çok geldi. Ayrıca yağı da fazla yazdı. Toplamda filtrelerde dahil (mazot fitlresi hariç) 450 TL ödedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesut.akil -- 16 Aralık 2019; 15:24:55 >

• mesut.akil M kullanıcısına yanıt
    Özel servisler bakıyor yetkili servis 1000 TL alıyor, bende marka üzerine çalışıyorum diyor sadece yetkim yok diyor, %20 aşağı fiyat veriyor, ayrıca bildiğim kadar değişen parçaya garantide vermiyor. Sizin durumunuzda hadi yağ neyse de, işçilik hakikaten gereksiz fazla olmuş. Spesifik bir arıza dışında asla gitmem özel servise, hangi marka olursa olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesut.akil

Merhaba. Ben de buradaki yorumlara güvenerek kardeşler otomotiv e gittim. Rutin bakım için .Bana fiyatlar yüksek geldi, daha da gideceğimi sanmıyorum.
    Aralık 2019 fiyatlarını size söyleyeyim tercihinizi ona göre yapın. 5 lt yağ için 200 TL yazdı, diğer filtreler ayrıca hesaplandı. 150 TL de işçilik yazdı arkadaşlar. Ben memnun kalmadım açıkcası. Normal bakım için 150 TL işçilik çok geldi. Ayrıca yağı da fazla yazdı. Toplamda filtrelerde dahil (mazot fitlresi hariç) 450 TL ödedim.

Alıntıları Göster
    Hakikaten işçiliği çok yazmışlar. Sürekli gittiğiniz bir yer olsa muhtemelen 50 TL'den fazla vermezdiniz. Böyle fiyatlandırmalardan mı yoksa böyle servislerin müşteriye doymuş olduğundan mıdır nedir gözlemlediğim kadarıyla özel servislerin genelde daimi müşterileri olmuyor. Benim önceki ustam yağ değişiminde işçilik almıyordu benden. Şimdi başka ustayla çalışıyorum o da işçilik yazmıyor çoğu zaman. En son birkaç ay önce peder beyin arabayla aynı gün bakıma götürmüştüm iki arabaya da işçilik yazmamıştı. E ben de gittiğimde bazen elim dolu giderim, kahvaltılık, memleketten ikramlık, ev yapımı bira falan.

Size tavsiyem kaliteli ve sabit bir ustayla çalışın. İlk başta 2-3 defa ücret ödersiniz ama sonrasında aldığı işçilik ücretlerini azaltır. Sabit bir ustayla çalışmanın hem maddi hem manevi büyük avantajları vardır. Aracınıza kendi aracı gibi bakar, sizin fark etmediğiniz problemleri çözer, ihtiyaç varsa sizin için kaliteli parça arar bulur, elinde varsa parça takar para yazmaz, telefonla istediğinizi sorarsınız yardımcı olur, elektrikçi, döşemeci vs gibi ihtiyaç olabilecek başka ustalar için nokta atışı kaliteli ustalara yönlendirir vs vs.

Arabadan çok ustaya önem veririm. Araçlar alınır satılır, ustaların yeri ayrıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesut.akil

Alıntıları Göster
    Hangi marka yağa 200 TL yazdı acaba??? Motul, Lique Moly, Mobil 1 ESP, Castrol EDGE marka bir yağsa çok normal, ama ELF, Castrol Magnatec gibi dandik yağlara yazdıysa çok fahiş bir fiyat.

• Aslangur A kullanıcısına yanıt
    Evet kardeşler renault'u aradık, ben otomatik vitesli Renault dan anlamam diyor. Arayacak olan olursa bu bilgi burda dursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evofusionusa35 -- 1 Şubat 2020; 18:57:52 >
  • tefennili kullanıcısına yanıt
    Elf markaydı. çok net hatırlıyorum.
  • evofusionusa35 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Uzun zaman geçmiş ama 2002 oto. Rxt var tekleme geç çalışma vs gibi sorunlar yaşıyorum siz usta bulabilirsiniz mı acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.