Bildirim
İzmir Saç Ekim Merkezleri (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
-
-
baya inceledim forumu kimisi reklam yapyyor kimisi gerçekten yardymcy oluyor ama izmirde nerde iyi yapyyorlar bu ii?i bilemedim. Yakyn zzamanda yaptyran ba?ka birisi varmy
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben dr sibel hnm gittim çok memnun kaldım tahlilsiz ekim yapmıyor temizliğe çok özeniyır maddi konularda ise sabit fiyat uyguluyorquote:
Orijinalden alıntı: dynamic90
baya inceledim forumu kimisi reklam yapyyor kimisi gerçekten yardymcy oluyor ama izmirde nerde iyi yapyyorlar bu ii?i bilemedim. Yakyn zzamanda yaptyran ba?ka birisi varmy -
-
Bende izmirde saç ekimi araştırmalarına başladım listemde clinichair ve Likya var kendim gidip görüşüp içime sinerse yaptıracağım tabii antalya da araştırmaya başlıyorum neresi kafama yatarsa orada yaptıracağım çok fazla internetten araştırma yapmak insanın kafasını karıştırıyor
Görüştün mü, nasıl bir izlenim bıraktılar
henüz görüşmedim bayramdan sonra inşaallah bakalım whatapp dan reim attım oke dediler ama henüz saçla ,ilgili dönüş olmadı -
Bende yakında gidip görüşeceğim
Paslaşalım o zaman kardeşim haberdar oluruz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Son durum nedir arkadaşlar? İzmirde ben de araştırma yapıyorumdaquote:
Orijinalden alıntı: habip07
Paslaşalım o zaman kardeşim haberdar oluruz -
ben dr sibel ulusan a ekim yaptırdım(medical hair) şuanda gayet iyi fotolarımı buraya da koyacağım.quote:
Orijinalden alıntı: as_hasan
konu güncel,
Alıntıları Göster
kökler çok iyi tutmuş gördüğünüz gibi. Dr Sibel hnm tamamını kendi ektiği için direkt kendiisne her soruyu her zaman sorabildim yıkama döneminde kendisi yıkadı dikkatli bir şekilde ben de iyi baktım saçlarıma.
-
Arkadaşlar ekimden sonra ilaç olarak proscar öneriliyor mu ? Ü
sac ekimi icin merkezlerdeki ekim yaptiranlarla konusun bence sonrasinda ne oluyor iyice ogrenin izmirde cok iyi yerler varquote:
Orijinalden alıntı: arintoktas
Arkadaşlar ekimden sonra ilaç olarak proscar öneriliyor mu ? Ü -
Benım önerim araştırma yaparken ekimi yapacak doktorla muhakkak görüş. İstediğini anlat. Sana olabilecek her şeyi anlatmasını iste. Aklındakileri sor. İçine sinerse yaptır.
ekim sonrasi sadece bitin kulaniyorum gayet iyi etki gosteriyor bence saclar daha jkalin ve canli baska ila kulanmalimiyim ??quote:
Orijinalden alıntı: ismail.kyl
Benım önerim araştırma yaparken ekimi yapacak doktorla muhakkak görüş. İstediğini anlat. Sana olabilecek her şeyi anlatmasını iste. Aklındakileri sor. İçine sinerse yaptır. -
arkadaşlar verilen site adresinde de ROTA saç ekim merkezinin ismi çıkıyor. bu merkezle ilgili tecrübesi olan arkadaş var mı? bana "açık bölgeyi tamamen kapatacağız garanti veriyoruz" diye bilgi verdiler. ekimler hastane ortamında ve doktorun kanal açması ile başladığını belirttiler(sonrasında doktor müdahil olmuyor galiba). ekim sonrası garanti belgesi vereceklerini belirttiler. diğer firmalar prp yi ek olarak verebeileceğini ve seansını 250 tl ye verebieceklerini belirtirken bu merkez prp nin 2ooo tl civarı oladuğunu basit birişlem olmadığını ve ssaatler sürdüğünü o nedenle işleme dahil olmadığını söyledi. referans alamadım tavsiyelerinize ihtiyacım var.quote:
Orijinalden alıntı: arintoktas
ekim sonrasi sadece bitin kulaniyorum gayet iyi etki gosteriyor bence saclar daha jkalin ve canli baska ila kulanmalimiyim ??
Alıntıları Göster
-
Bu konuşulan Dr.sibel hnm izmirde hangi klinik de çalışıyor arkadaslar medical hair olanda mı acaba yanlış bişey yapmayalım
merheba arkadaslar yasim 25 ve daha once sac ekimi yaptirdim ve sonuc kotu ustanbulda kaziklandim ekilmeden once sacim seyrekti ekildikten sonra daha kotu oldu bu sefer derin arastiriyorum burda adamin biri istanbulda Kemal aytuglu diye birine sac ektirmis ve cok guzel olmus bu dokto hakkinda bilgisi olan varmi lutfen yardimci olun.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X