Şimdi Ara

İzmir sahipsiz mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzmirli kendine suç bulsun biraz adanada mhp o da hükümetten değil süper ligde takımı yok ama 50 bin kişilik yeni stad yapılıyor . Aynı şekilde mersinde hükümetten değil yeni stad yapıldı bile ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sus sen gavur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max Born

kayseride konyada stad var ama izmirde yok. kayserideki stada 1000 kisi gitmiyor. arkadas insan kafayi siyirir ya. izmir gibi ulkenin goz bebegi sehirlerinden birinde stad olmazmi. bu izmir milletvekilleri ne yapiyor ?

Konya'daki stad cok guzel oldu. Yillardir super ligde oynayan bir takima yakisan bir stad. Cok passolig de satildi.
    konya gibi %70 oy verseler Izmir'e iki tane 80000 kisilik stadyum yaparlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

kayseride konyada stad var ama izmirde yok. kayserideki stada 1000 kisi gitmiyor. arkadas insan kafayi siyirir ya. izmir gibi ulkenin goz bebegi sehirlerinden birinde stad olmazmi. bu izmir milletvekilleri ne yapiyor ?

Konya'daki stad cok guzel oldu. Yillardir super ligde oynayan bir takima yakisan bir stad. Cok passolig de satildi.

Alakası yok adana mersine biye yeni stad yapıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: furkovic

quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Alakası yok adana mersine biye yeni stad yapıldı

Akdeniz oyunlarının ev sahipliğini kazanınca yapıldı?

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmazguney

bende izmirdeyim ama öncelikle futbolu süperlig de tutsunlar sonra stad istesinler

Kocaelispor, Sakaryaspor, Yeni Malatyaspor, Antalyaspor, Samsunspor bu takımlar hangi ligde ? Tekrar söylüyorum 6 takıma 2 stadyum düşüyor İzmir de.
  • şehrin bi yakası kendine 35.5 diyor

birlik olunmadiği sürece hiç bişey yapilmaz.zaten 2.lige düşmüş altayı göztepesi.

sen önce süperlige çık sana stad yapılır.

altınordudan ümitliyim.

bu göztepe altay karşıyaka buca 4ü birleşecek biri süper lige çıksa diğerleri gidip feneri gs i destekliyor zaten .bir de çok takım var hepsininde seyircisi var. hepiniz gidip altınorduyu destekleyin süper lide çıkartın.

http://www.aslantepe.biz/turkiyedeki-stadyumlar/304zmir-atat252rk-stad305-%2851-295%29/?PHPSESSID=g3upa5jebvp819tlk0hb7pgfs4

6 yıl olmuş bişey değişmemiş .

akhisarın bile stadı yapılıyor be :) çalışan a stad yapılıyor.

izmirli kaç tane bakan var sisyasi argümanları ortaya sürmek saçmalık.

• quote:

Orijinalden alıntı: oğuzhan kayar

şehrin bi yakası kendine 35.5 diyor

birlik olunmadiği sürece hiç bişey yapilmaz.zaten 2.lige düşmüş altayı göztepesi.

sen önce süperlige çık sana stad yapılır.

altınordudan ümitliyim.

bu göztepe altay karşıyaka buca 4ü birleşecek biri süper lige çıksa diğerleri gidip feneri gs i destekliyor zaten .bir de çok takım var hepsininde seyircisi var. hepiniz gidip altınorduyu destekleyin süper lide çıkartın.

http://www.aslantepe.biz/turkiyedeki-stadyumlar/304zmir-atat252rk-stad305-%2851-295%29/?PHPSESSID=g3upa5jebvp819tlk0hb7pgfs4

6 yıl olmuş bişey değişmemiş .

akhisarın bile stadı yapılıyor be :) çalışan a stad yapılıyor.

izmirli kaç tane bakan var sisyasi argümanları ortaya sürmek saçmalık.

Ne saçmalıyorsun sen bende gs, fb ve bjk'nin birleşip İstanbul futbol kulübü adında bir takım kurmalarını istiyorum avrupa da her hafta 4 yemesinler diye. Yukarıda dediğim gibi Kocaelispor, Sakaryaspor, Yeni Malatyaspor, Antalyaspor, Samsunspor bu takımlar hangi liglerde google'da araştır bakalım. Göztepe taraftarı hiç bir zaman İstanbul takımları karşısında azınlık kalmaz, birleşsin dediğin takımların arasında dünyanın en büyük derbilerinden biri oynanıyor ve hepsi 90-100 yıllık takımlar ama sizin gibi tv seyircisi nasıl anlasın. Ayrıca Akhisar aslında belediye takımı ve İzmir 36 milyar tl vergi ödüyor en az 1 milyar tl'sini stadyum için hak ediyor. İzmir takımları taraftarları ve özellikle yöneticileri hiç bir zaman birbirini yemez, İstanbul kulüpleri başkanları ve yöneticileri gibi aziz yıldırım vs ünal aysal gibi. Al sana taraftar arasında birlikhttp://www.yali.org/grup/izmir-tribunleri-meydanlara-iniyor.html

• İzmirin vermedigi oyların spor ile acisini cikartiyorlar

Sonucta sehir belediyelerine verilen bütcelere stadlar dahil degil
    spor mudurlugu yapiyor

Mis gibi sehire yazik ediyorlar, İzmir spor şehiridir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

Ankaraspor oldu osmanlispor...

Kasimpasa stadi ismi oldu rte stadi...

Ankaraspor stadi adi oldu osmanlispor.

İzmirliler bu tarz seyleri kabul etmez, izmirli asidir, baskaldirandir, her denileni yapmayandir...

Bu sebepten de izmir sahipsiz kalmistir.

Sadece İzmir Şehri değil kendilerinden olmayan her şehir'e üvey evlat gibi davranıyorlar. Yalova - İstanbul Arası Deniz otobüslerini bile kaldırmışlar. Yerine İstanbul da hani Anadolu yakasından Avrupa Yakasına geçerken kullanılan Deniz Motorları varya onlardan koymuşlar. Ben görmedim ve İstanbul'a Arabalı gemilerle gidiyorum ama çok yakından tanıdığım bir kaç insan İstanbul dan gelirken bu araçlarla gelmişler. Söylenenlere göre Deniz Otobüslerin hepsi satılmış. 2-3 ay önce bir tanıdık akşam bize geldi gündüz Yalova'ya gelirken Deniz Motor'u ile gelmiş. Kışın bunlarla nasıl yolculuk olur bilmiyorum diyordu. Başkalarından da aynı olayı duydum. Bunu söyleyenlerde öyle yalan atacak insanlar değiller.

Ama umarım şu sıralar tekrar Deniz Otobüsleri ile yolculuk başlamıştır çünkü cidden Deniz Motoru ile olacak iş değil.

• öncelikle bilgi kirliliğini yok etmek lazım.

Anadolu'da şehir stadları var. Şehir stadı ne demek? Şehrin merkezinde stad demek. Anadolu'da maçlara gittiğinizde stadların şehrin kalbinde olduğunu göreceksiniz. Mevcut hükümet ne yaptı? Şehrin merkezindeki stadları TOKİ'ye devretti. TOKİ buradan para kazandı karşılığında şehrin dışına stad yaptı. (Örnek Kayseri, eski stad şehrin merkezinde idi, yeni stad şehrin dışında, bu yüzden maça kimse gitmiyor)

Adana stadı demiş arkadaşlar. Beyler Adana'daki stadı demirsporlular da Adanasporlular da istemiyor. Kim istiyor, sizin gibi konuyla alakasız kişiler, stadı kullanmayacak kişiler istiyor.

Samsun da aynı şekilde. Bursa da da durum aynı. Stadın gerçek sahipleri, yani maça giden taraftarlar, şehrin dışına stad istemiyor.

İzmir'e stad yapalım dedi devlet. Öyle bir yer söyledi ki, kimse sallamadı bile? Neden illa şehrin dışına stad yaparsın?

Alsancak Stadı, ülkenin en eski stadı. Başvursak, UNESCO koruma altına alır. Stadın sahibi Yunan Panionois kulübü.

İzmir takımları birleşsin başarılı olamıyor diyorsunuz. O zaman ben size, CL'de başarılı olamıyorsunuz İstanbul Takımları birleşsin desem ne dersiniz? Hepiniz birleşin çok büyük bir bütçe ile İstanbulspor olarak CL'de yer alın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Stad falan yapacakları yok bari alsancak stadı açılsın.Deprem falan hikaye o arazi değerli orayı deprem bahanesiyle stadı alıp avm yapacaklar.Zaten o bölgedeki eski yapılar birilerinin iştahını kabartıyor.

+1
  • Hakikaten soruyorum ne olur merak ettim bana göre hiç bişey olmaz

Not: İzmir gibi bir şehrin süper ligde takımı olmasını çok isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: centerboys

Hakikaten soruyorum ne olur merak ettim bana göre hiç bişey olmaz

Tribünlerde dinamikler farklı yaşanır. Ne olacağını kimse kestiremez. Bu yüzdendir ki, devlet passolig v.b. uygulamaları devreye soktu. Kitleleri kontrol etmek kolay ama tribünleri kontrol etmek zordur. Burada çoğunuz klavye taraftarısınız. TV başında bira içerek, forumlarda maç yorumu yaparak taraftar olunmaz.

Mesela bir örnek verelim. Yugoslavya iç savaşı, bir futbol maçı ile başladı.
    Başka bir örnek verelim, Sırbistan-Arnavutluk maçı
    Başka bir örnek verelim, Bugünkü milli maç

Yani ne olup ne olmayacağını kimse bilmez. O yüzden ucu açık bırakılmış? Ne olur? Bilinen tek gerçek, birileri fena halde ah alıyor, fena halde para çalıyor.

• quote:

İzmir den en az 3 takım olsa keşke süper denilen ama süper olmayan ligde, İstanbul dışında Türkiye de bu kadar köklü futbol takımının olduğu başka şehir yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altai35

quote:

Tribünlerde dinamikler farklı yaşanır. Ne olacağını kimse kestiremez. Bu yüzdendir ki, devlet passolig v.b. uygulamaları devreye soktu. Kitleleri kontrol etmek kolay ama tribünleri kontrol etmek zordur. Burada çoğunuz klavye taraftarısınız. TV başında bira içerek, forumlarda maç yorumu yaparak taraftar olunmaz.

Mesela bir örnek verelim. Yugoslavya iç savaşı, bir futbol maçı ile başladı.
    Başka bir örnek verelim, Sırbistan-Arnavutluk maçı
    Başka bir örnek verelim, Bugünkü milli maç

Yani ne olup ne olmayacağını kimse bilmez. O yüzden ucu açık bırakılmış? Ne olur? Bilinen tek gerçek, birileri fena halde ah alıyor, fena halde para çalıyor.

Ne olacak kardeş iç savaşmı çıkaracaklar futbol gibi paranın önde geldiği bir spor dalında o yüzden hiç bir şey olmaz dedim en fazla 1-2 sokak eylemi hükümet aleyhine küfürler tezahüratlar bitti yanlış anlaşılmasın bende yapılması tarafındayım ama futbol gibi bir spor dalı içinde okadar olay abartı olur.

Bu arada klavye taraftarı dediğin kesim tribünde bira içip olay çıkartan taraflardan daha saygılıdır

• Çok vahim yorumlar var. Oy ver stad yapılsın gibi yazık ki ne yazık.

İzmir bu ülkede stadı hak eden belki de ilk 3 içinde bir ildir. Hainlik ise Alsancak Stadı'nı kapatıp alttan alttan AVM çalışması yapmaktır. Madem onu kapatacaksınız yıkın yeni stad yapın oraya. Verin KSK'ye keşke Karşıyaka'nın içine yapabilseniz de onlar orada biz de Gürsel Aksel'in orada maça gidebilsek.
  • Doğduğumdan beri İzmir'de yaşıyorum. Futbolu ve tribünü sevdiğim için bu yıla kadar her sene İzmir takımlarının maçlarına gittim. Göztepe'nin PTT'ye çıktığı maçta Atatürk Stadı'ndaydım, olaylı Karşıyaka-Kasımpaşa maçında Ankara'daydım, geçen sene Altınordu PTT'ye çıkarken en az 7-8 maçına gittim, Play-off'lardaki Altay-Karşıyaka maçını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda izledim, vs. Yani bütün İzmir takımlarının tribünlerinden birkaç arkadaşım var. Bu sene Passolig çıkınca -iddialı bir kadro kuracağını düşündüğüm için de- Göztepe'nin iç saha maçlarına gitmeyi düşünüyordum ama koskoca İzmir Göztepe'ye bir tane stad sunamadı.

Sadece Buca maçlarını İzmir'de oynayabiliyor. Onda da Passolig geçerli. O konuya zaten hiç girmek istemiyorum. Çünkü o konuda 10 sayfa da yazsam rahatlayamam.

İzmir'e en az 2 stad yapılmasını ben de en az sizin kadar bekliyorum. Çünkü her ne kadar takımınıza karşı hissettiğiniz o derin tutkuya dahil olmasam da stada gidince insanların o tutkusunu görmek beni rahatlatıyor. Son dakikada gelen gol benim için bir anlam ifade etmese de insanların bütün sıkıntılarını unutup hiç tanımadıkları insanlarla sarmaş dolaş olmaları nedensiz bir mutluluk veriyor. Passolig yüzünden zaten bu sene Galatasaray'ın futbol maçlarına gidemiyorum. Her ne kadar salon tribünü daha çok sevsem de futboldaki o coşkunun, o heyecanın, o anlık sevincin yerini tutamıyor. Elimizden şu zevkimizi bile aldılar ya, diyecek bir şey yok hakikaten.

Bütün gece ders çalıştım. Çok dağınık bir anlatım oldu, cümleleri toparlayamadım. Kusura bakmayın. Söyleyeceğim son bir şey var. O ilk mesajdaki "Ne olur?" sorusunun içindeki anlamı ben biliyorum. Eğer Alsancak Stadı'nı yıkıp, binlerce insanın en mutlu, en heyecanlı, en coşkulu, en hüzünlü, en tutkulu dakikalarını geçirdiği "o stadı" yıkıp arazisini birilerine peşkeş çekmeye çalışırlarsa vereceğim tepkinin bir Karşıyakalı'dan, bir Göztepeli'den, Altaylı'dan az olmayacağını garanti edebilirim.Benim çocuğum da, torunum da orada futbol maçı izleyecek. NOKTA.

• Bence daha saygılı değil. Zira özellikle FB GS maçları olduğu zaman bu kişilerin facebook üzerinden birbirlerine laf sokmalarına bakıyorum da, ben bir Altaylı olarak hiçbir zaman Göztepe ve Karşıyakalı arkadaşlarıma bu şekilde davranmadım.

Neyse herkese kendi davasında başarılar. Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkovic

quote:

Orijinalden alıntı: DaldanSarkanElma

Bu hükümet varken İzmir'den ne takım çıkar lige, ne de stad yapılır...

O zaman izmirliler belediye başkanını hükümetten seçsin

İzmirli sana niye boyun eğsin? Bu doğudakiler özerklik istiyor esas izmirin istemesi gerekiyor.Hem bizim türkiyenin parasına da ihtiyacımız yok.4 ödeyip 1 alıyoruz.Bir kuruş vermeyin ama istemeyin de.Hiç karışmayın proje falan sizi ilgilendirmesin yönetim şehirde olsun.Bak bakalım o zaman burası ne oluyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.