Şimdi Ara

İzmir - Söke - Bodrum yolda nerede mola verelim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
32.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sökeden geçerken semt garajına doğru anayoldan 500mt sola girin. PO nun karşısında Shell var.. Sökenin en iyi benzin ya da mazotunu oradan alabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: keus35

sökeden geçerken semt garajına doğru anayoldan 500mt sola girin. PO nun karşısında Shell var.. Sökenin en iyi benzin ya da mazotunu oradan alabilirsiniz..

Teşekkür ederim, çok makbule geçti.

Yıllar önce ailece bir tatile çıkmıştık. Babam o zaman bilmediği bir benzinciden aldığı benzin yüzünden bayağı sıkıntı yaşadı. "İyi benzin" hassasiyetim ve benzinci önerisi istemem bu sebepten.
  • Mavişehir'e uğrayacaksan (Didim'deki) Çağdan'dan yengen ye
  • ortaklarda didimi gösteren levhanın hemen sol tarafında opet var çöpşiş yapıyorlar ordan bir çöpşiş yiyin.yada söke yolunda birçok çöpşiş satan yer mevcut.tavsiye ederim gitmeni.biz didime gittik bu yaz sökeden sonra yollar pek iyi değildi.gece yarısı yol çalışması var söke tarafında yolu başka taraflara vermişlerdi yolu şaşırdık.gece yarısına bırakmayın işinizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quad_65

quote:

Orijinalden alıntı: keus35

sökeden geçerken semt garajına doğru anayoldan 500mt sola girin. PO nun karşısında Shell var.. Sökenin en iyi benzin ya da mazotunu oradan alabilirsiniz..

Teşekkür ederim, çok makbule geçti.

Yıllar önce ailece bir tatile çıkmıştık. Babam o zaman bilmediği bir benzinciden aldığı benzin yüzünden bayağı sıkıntı yaşadı. "İyi benzin" hassasiyetim ve benzinci önerisi istemem bu sebepten.

kusura bakmayın düzeltiyorum izmir yönünden gelirken sağa döneceksiniz ilçe garajına dönen kavşaktan..
    söke - didim ayrımı arası uzun düzlük yolda radar var bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keus35 -- 11 Ağustos 2011; 23:49:26 >

• Kimse BAFA gölü yazmamış, oturun biraz kokusunu alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Güzergah artık Söke Milas Bodrum olduğuna göre Sökeden sonra solda Bafa gölünü göreceksiniz.

Süper bir manzarası vardır.

Orada da birşeyler atıştırmalık bir yer bırakın :)

Çekirdek falan da olur.

kendim 8 yıldır Söke de oturuyorum bu güzergahta en güzel mola yerdir Bafa diğerleri yanında fıs kalır görmeden oturmadan geçmeyin zaten yolun kenarında lokantalarda muvcuttur.
  • Kimi Nazilli demiş kimi de Ula...
    Arkadaşımızın güzergahı ile ne alakası var?
    Sökeyi geçer geçmez sağda outletlerin ortasında "Kırçiçeği" isimli restoran çok kalite, ve uygun fiyatlıdır.
    Milas çıkışında "Alo 24" restoran da aynı şekilde.
    Bodrum merkezde yine yol üzerinde "Kırçiçeği" şubesi de mevcuttur.
    Söke den yakıt alacaksanız Yavuzlar Shell, Milas tan yakıt alacaksanız Lökler Opet, Bodrumdan yakıt alacaksanız Paşalılar PO (hepside şehir merkezinde ve yolunuzun üzerindedir) tavsiye ederim.
    Sökeden sonra didim kavşağını geçince Milasa kadar duble yol çalışması var.
    Dikkat: Genellikle saat 14-16 arasında dinamitleme yapılır ve yol kapanır(hafta içi)
  • eveet kırçiçeğide çok kaliteli mekandır ama biraz manzara birazda doğanın yerini tutar mı bence tutmaz
  • bencede sökede kırçiçeği uygun.yemekten sonrada alışveriş yaparsın bi sürü mağaza var!
  • dıdım ayrımından bodrum yoluna dondukten sonra bafa golunun kenarından ılerlerken 5-6 km sonra sol tarafta guzel bır mekan var bafa golune sıfır konumda sabah olursa guzel bır kahvaltı aksamda cupra'nın tadına bakılabılır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.