Şimdi Ara

İzmir U19(-19) Amerikan Futbol Takımı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
3.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ayrıca bende gelicem eğer idmanlar nerde oluyoru kaçta söylesen daha öncede corner back mevkisinde oynadım 1.80 65 kiloyum
  • Arkadaşlar daha idman saatleri tam olarak netleşmedi.Fakat belli olur olmaz burada paylaşacağım.bu hafta içi oturulup konuşulcak.
  • Toplantıya gelme gibi bi şansımız varmı ?
  • Arkadaşlar 14 ekim cuma günü yani bugün öğlen saat 15:00'da İzmir Atatürk lisesinde oturulup konuşulacak.toplantı takıma katılmak isteyen herkese açıktır.
  • Belli oldumu saatler ?
  • Saatleri ve Günleri Bekliyorum. Uygun Olursa Bikaç Arkadaş Gelmeyi Düşünüyoruz.
  • Pazartesi toplantı varmış saat kaçta bilmiyorum öğrenince yazarım
  • izmir ekonimi de takimdayim sorularinizi alayim?
  • çok zevkli bir spor dışardan gördüğüm kadarıyla oynaması zevkli olabilirdi ama aralık ayında 19 olucam
  • u19 takımı bu sorcağımız bişey yok çoğu kişi benim gibi oynamış kişiler zaten
  • Toplantı Falan Yapıldı Dediniz Ama Hala Belli Olmadımı Tarihler ?
  • Arkadaşlar peki çalışmalar bu yılda var mı ? Bir de amerikan futbolu mu yoksa rugby mi ? Ben bu iki spordan birini yapmak istiyorum İzmirde eğitim alabileceğim başka yerlerde var mı? Yardımcı olursanız sevinirim
  • Beyler şu anda bildiğiniz amerikan futbolu kursu veren biyer var mı izmirde üniverste takımlrını demiyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.