|
İZMİR vs ANKARA
-
-
Deu -
Gazinin konum iyi güzel yerde hocam şehir olarak da ankara net alır tek eksisi deniz yok -
çeka.
kara bir haberim var.
dişini kaybettik dostum.
-
Hainler 4 bir yandan saldırıyor hocam 3 tane hasta şikayeti üzerine 5 günlük yoğun bakıma aldılar dişi -
Acın acımdır çekam. En çirkini de ne biliyor musun? Bizim Josetti veya arabacılar gibilerine olan şikayetlerimizi çöp kutusuna fırlatan; bu halkın pasparlak dişlerine, aydınlık clown'larına gelen şikayetlerde ise yıldırım çevikliğinde yoğun bakıma yatıran malum şahsiyetler! Sıra size de gelecek evelClown... O zamana kadar sabırla direneceğiz!
-
Bir insanın parlak diş ve aydınlık clownlarla nasıl bir derdi olabilir aklım almıyor :| Devran dönene kadar direneceğiz
Ama yavaş da olsa josettinin gidişi için bi takdiri hak ediyorlar. -
Gaziden kastım hbv bu arada ama yaklaşık yakın yerler sanırım. -
hocam ben 18 yıldır ankara'dayım artık sıktı. ama güzel şehir. özellikle çankaya tarafları daha nezih, bahçeli ve tunus tam parti mekanları. 4 yılda sıkılacağınızı zannetmiyorum. izmir'e hiç gitmedim ama gidenler burası başka bir ülke gibi diyor (iyi anlamda)
-
Ankara'ya daha sıcağım ama gri, memur şehri demeleri kafamı karıştırmıştı. Söylediğiniz gibi ise gayet iyi benim için. -
Up -
hocam odtü bilkent tobb hacettepe için gelmiyorsanız ankaraya gelmeyin derim.
-
hocam memur şehri olduğu doğru, bu dediğim eğlenceler üniversite öğrencileri için. 30 yaşında club insanı göremezsiniz ne yazık ki :()
-
Neden hocam -
Anladım hocam sıkıntı yok o zaman teşekkürler -
Ankara daha ekonomik bence benimde gazi ile dokuz eylül alt alta gazi üstte sıralamam 10.9k banada ikisinden biri gelebilir herhalde. -
İzmire giden öğrenci profilinden dolayı ankara -
Umarım gelir hocam -
deü hukuktayım önermem tınaztepe dediğin yer allahın dağı kampüs yeşil değil kovboy filmi çekilir öyle diyim şehir dışı gelmiyorsan yaz onun dışında ankaradaysan çokta düşünmene gerek yok şehrinde kal
Benzer içerikler
- koç çap
- hocalara geldik dershane yorumları
- mert yiğit yıldız ekşi
- ankaradan kırıkkale üniversitesine nasıl gidilir
- elektrik elektronik mühendisliği maaş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X