Şimdi şöyle söyleyeyim... Öncelikle agora tam olarak dokuz eylül, kipa ve migros hizasında ama senin geliş yönüne göre onlardan yaklaşık 1 km daha önce. Konak'tan otobüse binersin - ki otobüsleri hatırladığım kadarıyla 8 ve 209 geçer, bunlardan başka narlıdereye giden otobüsler de geçer... Ama 169'a binme, yürümek zorunda kalırsın. Neyse otobüse bindikten sonra tın tın tın üçkuyulara kadar geleceksin, Üçkuyular'da birsürü insan iner otobüsten, çok büyük bir kavşak var, oradan sonradır herkesin indiği durak... Orayı geçtikten sonraki ikinci durak - ki bu durak tam agoranın önündedir... Orada inip gidebilirsin...
çıkınca sol tarafta ege üniversitesi bilgisayar muhendisligi var dal içeri düz git kalabalıgı takip et biraz yürüdükten sonra zaten ikea çıkar karşına
quote:
Orijinalden alıntı: genccimbomlu
çıkınca sol tarafta ege üniversitesi bilgisayar muhendisligi var dal içeri düz git kalabalıgı takip et biraz yürüdükten sonra zaten ikea çıkar karşına
Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: Feel Me
Üçyol'dan Forum Bornova'ya nasıl gidebilirim?Metroya binip, son durakta inip,metrodan çıktıktan sonra nereye yönelmeliyim?
Bornova Metro'dan Foruma ücretsiz servis var ona bin.
bi 3 yıllık hort daha
quote:
Orijinalden alıntı: talaria
quote:
Orijinalden alıntı: Feel Me
Üçyol'dan Forum Bornova'ya nasıl gidebilirim?Metroya binip, son durakta inip,metrodan çıktıktan sonra nereye yönelmeliyim?
Bornova Metro'dan Foruma ücretsiz servis var ona bin.
Bornova metosunun oradan hangi saatler servis kalkıyor bilen var mı?
525e bin öğrenci köyünde in gerisi 4 dakka
Forever 525
Hahah, konuyu ben açmışım zamanında. Hort olmuş azıcık.
Şimdi İstanbul'a taşındım orada oturuyorum.
Var mı İstanbul'da güzel bir yer tarif edecek olan?
Burayı da bilmiyorum nasıl olsa.
(Bi kere de bildiğim yerde otursam dişimi kırıcam)
Ben de diyorum yeni forum mu açıldı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme