Şimdi Ara

İZMİR yılbaşı mekanları??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar..izmirde nişanlımla birlikte geçirebileceğim güzel mekan tavsiyesi olan varmıdır?Bornova-Alsancak-Kordon Konak-K.yaka tarafları daha olasıdır.fasıl ya da party şeklinde olabilir.yemekte yenebilen ve daha sonrasında eğlenceye dönen mekanlarda cazip.fiyat pek problem değil ama bilenler varsa yazarsa da memnun olurum.ciddi tavsiyelerinizi bekliyorum saygılar..

• up
  • cevap verecek kımse yokmu?¿
  • Bornovayi bende merak ediorum malum guzel belediyemizin guzel baskani butun mekanlarin 12 de kapatilmasi kuralini getirdi!!! Yilbasnda nolcak acaba! Adam resmen bornovanin geriye gitmesni istio!
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaNDeR
    Bornovayi bende merak ediorum malum guzel belediyemizin guzel baskani butun mekanlarin 12 de kapatilmasi kuralini getirdi!!! Yilbasnda nolcak acaba! Adam resmen bornovanin geriye gitmesni istio!

bundan haberım yoktu.ama boyle bısey uygulanırsa tabıkı cok kotu.k.parktakı ogrencıler naparlar ozaman tabı bılınmez..ozaman bornovayı elıcez mecburen.baska varmı bıldgın dostum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: v88

quote:

Orijinalden alıntı: LaNDeR
    Bornovayi bende merak ediorum malum guzel belediyemizin guzel baskani butun mekanlarin 12 de kapatilmasi kuralini getirdi!!! Yilbasnda nolcak acaba! Adam resmen bornovanin geriye gitmesni istio!

bundan haberım yoktu.ama boyle bısey uygulanırsa tabıkı cok kotu.k.parktakı ogrencıler naparlar ozaman tabı bılınmez..ozaman bornovayı elıcez mecburen.baska varmı bıldgın dostum?

Alıntıları Göster
    up

• quote:

up

Alıntıları Göster
    up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

up

Alıntıları Göster
    b.parkın girişindeki noxx a git.. orda o kurala bakmıyorlar..mış.. deniyecez bakalım orasını
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarrChief

b.parkın girişindeki noxx a git.. orda o kurala bakmıyorlar..mış.. deniyecez bakalım orasını

kim var dostum noxx ta grup,sanatçı vs bilgin varmı?
  • quote:

quote:

kim var dostum noxx ta grup,sanatçı vs bilgin varmı?

Alıntıları Göster
    valla dostum suan için hiç bir bilgim yok ama öğrenirsem buraya yazarım.. zaten son 3güne asarlar ilanalrını..
  • quote:

valla dostum suan için hiç bir bilgim yok ama öğrenirsem buraya yazarım.. zaten son 3güne asarlar ilanalrını..

Yarın asılır ilanlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erain

quote:

Yarın asılır ilanlar..

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erain -- 28 Aralık 2010; 0:40:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erain

Alıntıları Göster
    up up up

başka tavsiylerde bekliyorum yazacak arkadaşlar varsa?

• quote:

up up up

başka tavsiylerde bekliyorum yazacak arkadaşlar varsa?

Alıntıları Göster
    Karşıyaka sahildeki mekanlara bakabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hero4262321

Karşıyaka sahildeki mekanlara bakabilirsiniz

Alıntıları Göster
    lamia derim başka bişi demem :)

bilgi için

• quote:

Orijinalden alıntı: jrbatu

lamia derim başka bişi demem :)

bilgi için

Alıntıları Göster
    loujain olabilir aslında ancak raindede saat 3 e kadar sınırsz içki var.sabah 7-9 arasıda sıcak şarap servisi var.nerde olursam olayım 3 ten sonra raindeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: akdenizatakan

loujain olabilir aslında ancak raindede saat 3 e kadar sınırsz içki var.sabah 7-9 arasıda sıcak şarap servisi var.nerde olursam olayım 3 ten sonra raindeyim

rain'in yılbaşı programını görebileceğimiz bi link mevcut mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jR.Arrhenius

quote:

aynen bende merak ediyorum.. loujain benimde aklıma yattı aslında ama gece 1 den sonra içki kalkıyormuş cluba geçildikten sonra yani(sınırsız içki bitiyor paralı başlıyor).ama en iyi alternaflerden biri bence yemek ve club açısından..kararsız kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi v88 -- 27 Aralık 2010; 16:24:18 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jR.Arrhenius

quote:

aynen bende merak ediyorum.. loujain benimde aklıma yattı aslında ama gece 1 den sonra içki kalkıyormuş cluba geçildikten sonra yani(sınırsız içki bitiyor paralı başlıyor).ama en iyi alternaflerden biri bence yemek ve club açısından..kararsız kaldım

Alıntıları Göster
    rain in açıklamasını buldum.

http://fesmekan.mynet.com/etkinlik/dance-the-new-year-2010-2

güzel bir alternatif ama işte insan karsız kalıyor :D

• quote:

rain in açıklamasını buldum.

http://fesmekan.mynet.com/etkinlik/dance-the-new-year-2010-2

güzel bir alternatif ama işte insan karsız kalıyor :D

Alıntıları Göster
    FLY var 70 TL sınırsız içki.
    Birazdan fly ve Arjaramın afişlerini koyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erain -- 27 Aralık 2010; 20:15:53 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.