2 tercih yaptım 1 iyte 2 ege. nasılsa iyte tutar diye, diğeri garanti olsun eğitim için buraya geldim de bilemiyorum bu saatten sonra geçmek mantıklı olur mu..
Ege bilgisayar ile iyte bilgisayar arasındaki farklar nelerdir? Eğitim ortam vs
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: ByCrusader9
Ee ilk sene nasildi? Tavsiye eder misiniz? Istanbullu bir ogrenci icin nasildir?
İlk sene güzeldi. Hazırlık okudum ve cidden çok boş zamanım vardı çünkü hiç çalışmadım :D Ucundan kıyından geçtim hep sınavları ama hazırlık diğer üniversitelere göre baya yoğun ve zorlayıcı. Geleceksen İngilizce biliyorsan bile hazırlığı atlama bence çünkü okul cidden zor ve hazırlığı atlayan arkadaşlarım sudan çıkmış balığa döndüler. Okul devasa alanlar içinde toplasan 20-30 binadan oluşuyor binalar arası yolculuk bile yoruyo insanı dolmuşla gidiyoruz :D sosyal aktivite kışın çok kısıtlı 5 tane mekan var toplam sırasıyla her birinde farklı günler canlı müzik ve karaoke tarzı şeyler var. Bu mekanlarda tamamen hazırlıklar ve ilk dönem 1. sınıflar vardı geri kalan herkes ders çalışıyo çünkü. İzmir 1.5 saat uzaklıkta hergün gidilmiyo 5-6 bin kişilik bi köydeyiz bu bi istanbullu olarak seni sıkabilir ama yazın çok güzel urlanın ve çeşmenin her yerinde denize girmek olsun sörf yapmak olsun dalış yapmak olsun yapacak baya bir şey var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme