İzmir'de eskiden collezione'un çankayada defolu satış mağazası vardı ufak tefek hatası var diye çok çok ucuza kaliteli ürünleri alabiliyorduk. Uzun zamandır gitmiyordum dün baktığımda mağazanın defolu satışı durdurmuş diğer mağazalar gibi olduğunu gördüm.
Mutkala bilenler vardır bu ünlü markaların defolu ürünleri nerelerde satılıyor?
Yokmu bilen yaa?
Barçının en üst katında seri sonu ürünler %50 indirimle satılıyormuş
Yokmu benden başka ilgilenen yaa ne garip
barçın üst katında pek güzel şeyler yok... 5 para etmez yani,indirim falan da yalan...
ama kemeraltında collins-loft mağazası var oranı üst katında uygun fiyata kotlar bulabilirsin...
yne konaktan alsancaga giderken konak pierin oradaki köpruden once bi arasokağa giriyorsun orada damat tween magazasının oldugu iş hanında hem barçın'ın hem de başka magazaların outletleri var oralara da bi göz at bence
@baytar önerini dikkate alıp dediğin yerlere bakıcam ikincideki bahsettiğin işhanı sanırım prinç center
quote:
Orjinalden alıntı: Silhouette!!!
İzmir'de eskiden collezione'un çankayada defolu satış mağazası vardı ufak tefek hatası var diye çok çok ucuza kaliteli ürünleri alabiliyorduk. Uzun zamandır gitmiyordum dün baktığımda mağazanın defolu satışı durdurmuş diğer mağazalar gibi olduğunu gördüm.
Mutkala bilenler vardır bu ünlü markaların defolu ürünleri nerelerde satılıyor?
Maalesef arkadaşım collezione defolu mal satmayalı 3-4 ay oldu.Ayrıca sordum izmir içinde defolu mal satan mağazaları da yokmuş.Geçen yıl ucuza bir sürü elbise almıştım.