Şimdi Ara

İZMİRDE MİMARLİK OKUYORUM SORULARİ ALAYİM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
3
Favori
1.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Gidilir dostum, hem daha rahat ortalama kasarsin.( tabii boyle bir hedefin varsa )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HllSprDvm

Gidilir dostum, hem daha rahat ortalama kasarsin.( tabii boyle bir hedefin varsa )

Hocam ege veya deu ya gidicem bilgisayar veya makina için.
    Deu makina 47 bin iö 60 bin
    Hani seneye mi kalsam yoksa iö farketmez mi diye merak ettim. Teşekkürler.

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Bence io daha mantikli bilgisayar muhendisligi tamamen senin calismana ve yeni seyler ogrenme istegine bagli

• Uplayay belki arkadaslara yardimci olur

• up
  • Hocam cidden up o kadar yardımcı oldunuz ki, aklımdaki birçok soru işareti yok oldu sayenizde. Küçüklükten beri hayalim olan meslek mimarlık, anlattığınız şeylerle bu hayalimi hatırladım ve tercih listemden inşaat ve diğer muhendislikleri sildim. Tek sıkıntı mf4 sıralamam 30k deu gelmesi pek olası değil. Bu sene çalışırken aklımda mimar sinan güzel sanatlar uni vardı ama kısmet değilmiş demekki. Sizce bir sene daha hazırlanayam mı yoksa 30k civarı mimarlık yazayım mı ? (Örneğin: Anadolu uni, uludağ, selçuk, kocaeli, gebze, katü). İyi günler dilerim.
  • Bir DEU'lu olarak takdir ettim çok güzel açıklamışsınız her şeyi. İnsanların nedense çok fazla önyargısı var DEU'ya ve Buca'ya karşı. Geliştiğini kabullenemiyorlar. Umarım tercih edecekler biraz bilgi sahibi olur bu konuyla birlikte.
  • Yashiru Y kullanıcısına yanıt
    bence o puanlada güzel üniversitelere yerleşebilirsin. Mezuna kalman pek akıl karı edegil gibi gözüküyor..
  • Teşekkürler cevabınız için

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.