Şimdi Ara

izmirde xbox360 la ilgilenen yerler (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Deathproff

quote:

Orijinalden alıntı: tezocan

Lutfen emrah elektronik ten bi sey almayin, yasadigim sorunlar yuzunden islerini bozmayi neredeyse amac edinicem kendime.. Kuryap'tan alisveris yapmadim ama tavsiye edildi bana, denemekte yarar var...

Aynen size katılıyorum...Gecenlerde kendilerinden Xbox 360 Go pro aldım ve kendilerine ürün jasper board mı diye sordugumda evet dediler ve üstünü vurgulayarak söylediler.Bende aldım ve 2-3 gün sonra baktığımda aletin Falcon board olduğunu öğrendim ve falcon board'u 520 liraya sattılar bana.Burdan anlaşılan emrah elektroniğin ellerindeki malı yalan söyleyerek çıkarmaya çalışan bir elektronik mağazası olduğunu anlıyoruz...

Arkadaşlar hem emrah hem uğur ikisindende iğne bile almayın yıllardır milletin kanını emdiler ağzımı bozcaklar şimdi bende defalarca tartştım o suratsızlarla.

• Kaç para verdin j makinaya.
  • Aradım kendilerini pal mevcut deilmis sorun olur mu sizce bölge kodu oyunlarda?Anladıgım kadarıyla dvd film izleyemiyorum
  • Daha makinayı almadıysan paranı geri iste, yada pal gelince pal al.
  • emrah elektronıkden bısey almam kazıkcının kralı bi yer
  • Farkı ne acaba pal ve ntsc-j cok mu etkiler beni ?
  • Çok etkilemez ama resmi garantili pal almak varken o fiyatlara neden garantisiz j alasın ki, ne kadar verdin yada verdin mi daha aldın mı ürünü ?
  • 1 sene garanti verdiler
  • O dükkan garantisi ama canın sağolsun ya çok fiyat uçuk değil, fazla ama uçuk değil. Pal garantili alınabilirdi belki
  • Oyunlarda sıkıntı olmaz Güle güle kullan, satmayıda düşünme, yine zarar etme
  • Tesekkurler dostum her sey için
  • Hadi hayırlı olsun.
  • bende elite makınamı onlardan almıştım gerçı bı sorun yaşamadım ama adamlar muşterıyle nasıl ılgılenılır bılmıyorlar suratsız bır satış yuksek fıyat zaten oyun takasına gırmıyorum bıle abartılı teklıfler vs vs alpay ve ugurdan başka altarnatıf kalmıyor
    ugurda malı zelıhadan pazarlıgı ugur abıden yapıcan kuryaptada alpay abıden başkasına bakmıcan tabı dukkanda bulabılırsenız
  • ç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathproff -- 7 Şubat 2011; 23:06:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathproff

Bana verdikleri makinayı Pal ile değiştirdim adamlar sony sahte garanti verdiler var mı boyle birsey ya :D Ps3'ün arkasındaki seri numara ile sony euroasia garantisindeki seri numara aynı değildi.Tabi gittim verdim makinayı paramı geri aldım soguttular beni su iki alettende :D Bunları bilgilendirme amaçlı yapıyorum.Tabi farklı görüşlü olanlar vardır bu yer ile ilgili amacım bu elektronik magazasından bir şey almak isteyenleri kararından caydırmak değil ama iyice düşünsünler alırken sorgulasınlar.

Hocam böyle çakallar da var. Dikkatli olmak lazım. En azından paranı kurtarmışsın, mümkünse xbox'ı istanbuldan satış yapan yerlerden al. Kahraman elektronik vs. gibi, ismi olan yerlerden al. Ps3 alacaksan da mağaza indirimlerini takip et, uygun fiyata eurasia garantili ps3 bulabilirsin.

• Karşıyaka da söylenen yerlere gitmedim ama Kuryap elektronik ten aldım 1 sene oldu xbox 360 arcade.Çok şükür fazla yardım alıcak bi durumumda olmadı ya da makine sorun çıkartmadı şimdiye kadar ama msn adresinden falan aklınıza takılan bir sorun olursa her zaman yardımcı oluyorlar.Ürünü alırkende gereken herşeyi anlatıyorlar bilgi veriyorlar.Zaten adı geçen bu 3 yer dışında izmirde başka biryer varmı bu işlerle uğraşan orasını da bilmiyorum şanssızıs biraz ama Kuryapı tavsiye ederim.
  • Peki orjinal oyun alacak bir yer var mı ?
  • Orjinal oyunlar birçok markette var.
    Fw li oyunlar için benim aldığım biri var. KSK da.
    Bende malum yerlere gittim.Ama tavırları alırsan al tarzı. Uymaz bize.
    Ben cihazımı istanbul dan almıştım. Burda alacak yer fazla yok.
    Kinect e 450 çekiyorlar. İnternette 300 dedim.Bizde böyle yersen dediler. Bende amazon.de de 260 TL ye aldım.

Oyunlarımı da hep aynı kişiden alıyorum. Verbatim e 6 TL ye veriyor. 5 e veren de var. Ama kalite ve işinin arkasında durmak önemli.

malum yerler harici bende başka yer bilmiyorum.
  • Arkadaşlar peki Slime FW e çıkar ise İzmirde nereye yaptırmalıyız?
    Emrah hariç :)
  • Emrah 10 yıl önce de böyle idi, hala böyle. Uğur iyidir, alışveriş ve tamir için tavsiye edebileceği tek yer (karşıyaka da tabi). Bu sektörde adam gibi hizmet veren bi yer olsa, bu işten çok güzel ekmek yenir ama sorun genel: Esnaflık malesef bitti
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.