Şimdi Ara

IZMIRDEKI ÜNIVERSITELERI YORUMLUYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
3.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Okulda çok öğrenci yok değişik değişik öğrenci tipleri var okul yaşardan ve ekonomiden büyük ama okul çevresinde ve okulda yapacak aktivite yok öğrenci sayısı az olduğu için çoğu kişi birbirini tanıyor bizzat tanışmadan da
    Ben hukuktayım ve hocalarından memnunum bizimle gerçekten ilgileniyorlar bize karşı tutumları ve iketişimleri oldukça iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nyks91 kullanıcısına yanıt
    Hocam son olarak yol cidden çok yoruyor mu? İzban vs kalabalık oluyordur...

• hocam izmir ekonomi hakkında daha fazla bilgi alabilir miyim orayı düşünüyorum da

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Shamelezz kullanıcısına yanıt
    Hocam kendi bölümüm adına konuşursam ders saatleri okul merkezi değil diye 9.30-10.15 gibi başlıyordu o saatlerde de izban o kadar kalabalık olmuyor yoğunluk 7.30-8.30 gibi oluyor halkapınardan veya Karşıyaka istasyonundan sonra o yoğunluk da kalmıyor

• olddirtytshirt kullanıcısına yanıt
    Hocam oraya giden yakın arkadaşlarım var balçovada teleferiğin karşısında küçük bir okul hazırlığı zor değil hukuk eğitiminde ise zorlamadıklarını biliyorum onun dışında ne desem yanıltıcı olabilir

• Hocam demokrasi çok mu kötü bir yer tıp için soruyorum. Anadolu illerinde okuyacağımıza izmirde kötü ünide okumak mantıklı mı sence

• HQVintage H kullanıcısına yanıt
    Demokrasi Üniversitesi merkezi bir yerde, konumu epey iyi. Ama kampüs beklemeyin. Eğitime gelirsek tıp fakültesi sonuçta bir şey fark etmiyor nereden mezun olduğun çok da önemli değil.

Hocam Yaşar Hukuk hakkında da bilginiz var mı?Dokuz eylülün altına ekonomiyle yaşar yazmayı düşünüyorum ama hangisini üste yazacağıma karar veremedim.

• cyclincer kullanıcısına yanıt
    İZBAN dan diye gelirse 20 25 dk

• deniz-06 D kullanıcısına yanıt
    Hocam bence yaşarın hem akademik kadrosu hem de eğitimi ekonomiden daha iyi, ben sizin yerinizde olsaydım yaşları ekonomin üstüne yazardım ama yaşarda burs kaybetmek daha kolay ekonomi bu konuda daha rahat diye biliyorum buna bakın bence sonra sıkıntı yaşamayın

İkisinde de 7 sene bile sürse kesilmiyor diye okudum ama daha detaylı araştırırım sağolun.
    https://aday.yasar.edu.tr/burs-ve-ucretler/
    www.ieu.edu.tr
    Burslar ve İndirimler | İzmir Ekonomi Üniversitesi
    https://www.ieu.edu.tr/tercih/tr/burslar.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz-06 -- 3 Ağustos 2020; 12:15:36 >

Ekonomi üniversitesi yemekhane parasi gunluk 18 tl mi ne ayrica yaz okulu icin ders kredi basina ucreti 1000 kusur bir şey olmasi lazım yakin arkadasim gidiyor. Bunlari da göze almayi unutmayın.

Rica ederim ne demek

• İzmir'de 3.senem olacak bu sene imzamı atarım bu konunun altına :)

• Hocam doğma büyüme menemenliyim olay olan yer asarlık menemende en son 90-100 yıl önce olmuştu bi olay kubilay olayı diye ondan sonra da bir şey olmadı

• ibre2021ekaydı İ kullanıcısına yanıt
    WUQIEJQWIEJQWIE
    hocam bi kanalda gördüm 2. yabancı dil zorunluymuş falan her bölüm için geçerli mi bu yoksa bazı bölümler için mi

• İkçüden ulaşım söylenildiği kadar zor değil diye biliyorum

• Hocam bakırçay için neden aman sakın dediniz?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.