Şimdi Ara

İzmirden 5800 XpressMusic 140 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonumu satma kararı aldım.Mavi renk 2. gelen sorunsuz seriden.Tek sıkıntısı dokunmatiği kullanımdan dolayı soyulmaya başladı ama dokunmatiğin basmasında hiçbir sıkıntı yok.Parçası 20 tl alıp takma fırsatı bulamadım.Alacak kişinin isteği doğrultusunda fiyata ekleyip değiştirebilirim dokunmatiği.Gerek görmediğimden aksadı.Sunrise C6 cfw kurulu.Orjinal fw'den çok daha kullanışlı.Nokia mağazada ve pc suite'de 5800 olarak görünüyor.Uyumluluk sorunu yok.İsteyen olursa orjinal v60 fw sini bulup atabilirim.Telefonun yanında ince uçlu şarj aleti,orjinal data kablosu,kulaklık ve aldığım telefoncunun verdiği üzerinde telefonu sattığını beyan ettiği kağıdı vereceğim.Satış İzmir içinden olursa daha iyi olur hem telefonu görürsünüz.Kameram tamirde olduğu için şimdilik resim atamıyorum.En kısa sürede daha kaliteli resimler atacağım.Şimdilik fikir uyandırması için webcamle çektiğim resimleri atıyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi This_is_Heavy -- 17 Mayıs 2013; 19:46:39 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.