Şimdi Ara

izmirden garantili nokia 603 360tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    tekmardan tam 1 yıl önce 660 tl ye almıştım sadece 360 tl ye satıyorum
    hiçbir sorunu yok çokta memnundum ama hediye olarak s3 geldi. o sebepten satıyorum. çok güzel kullanımı rahat. şık ve sağlam bir telefon.
    aldığım ilk günden beri kılıf ve jelatinle kullandım.
    tekmarda 660 tl ye almıştım sadece 360 tl ye satıyorum.
    telefonu sattığımdan değil gerçekten çok iyi bir telefon. oyunlarda da kasma yapmıyor. pes 2011 ashalt hd,avatar ve assesın creed gibi oyunları denemiştim çok akıcı ve kaliteli oynanabiliyor.
    kamerası gece gündüz çok iyi işler çıkarıyor. piline gelirsek güç tasarruf moduna alın 2-3 gün gidiyo batarya.
    özelliklerini sayacak olursak:

http://www.nokia.com/tr-tr/urunler/telefon/603/teknik-ozellikler/

telefonla ilgili her türlü bilgi yukarıda ki linkte mevcuttur.

fiyat: 360 tl telefon: 0 544 493 27 84
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsinbacak -- 20 Aralık 2012; 21:51:39 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 05444
  • 0 544 493 27 84

böyle bir fiyata kaçırmamanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsinbacak -- 21 Aralık 2012; 18:24:15 >

• yav hiçmi ilgilenen yok bu telefona

• Açıkçası dostum ben kendi adıma ilgileniyorum. Hediye vs değil yani kendim kullanacağım ancak şöyle bir kaç tane durum var.

Ben Eskişehirde oturuyorum burada bu telefonu 200 TL'ye kadar buldum ancak cihaz alınalı neredeyse 1 sene kullanılmıştı, ekranında hafif çizikleri vardı. Garanti kutu vs hepsi vardı tabi. Sizin istediğiniz ücret 360 TL, üstüne havale masrafı ve kargoyu da koyarsak pek mantıklı olmuyor bu cihazı almak. Siz kötüsünüz demiyorum, yada sattığınız ürüne de laf söylemiyorum ancak kargo ile almak zaten bir risk.

Elden alınacaksa küçük bir indirimle fiyatı makul görünüyor ancak kargo ile bilmiyorum bu riski alan olur mu?

Umarım yanlış anlaşılmam, tekrarlayayım; Siz kötüsünüz, fiyatınız kötüdür yada ürün kötüdür demiyorum kesinlikle.

Hayırlı satışlar dilerim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.