Şimdi Ara

İzmiri iyi bilenler(konak-alsancak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdiden söyleyem hesap sahibinin kardeşiyim.. Bütün gün takılıyorum dh'de bari bi işe yarasın dedim..Neyse bu sene lise 1'e geçtim ve İzmir Anadolu Kız Lisesinde yatılı olarak kalıcam. Pansiyon olarakta Atatürk Lisesinin pansiyonunda kalıcam. Servis olmaması durumunda Atatürk-Kız / Kız/Atatürk arasında ulaşım sorununu nasıl halledebilirim??

• Konak alsancaga 169 ile gidebilirsin 1. Secenek diger secenekler gelir birazdn
  • kız lisesinde yatılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cigirtma

Arkadaşlar şimdiden söyleyem hesap sahibinin kardeşiyim.. Bütün gün takılıyorum dh'de bari bi işe yarasın dedim..Neyse bu sene lise 1'e geçtim ve İzmir Anadolu Kız Lisesinde yatılı olarak kalıcam. Pansiyon olarakta Atatürk Lisesinin pansiyonunda kalıcam. Servis olmaması durumunda Atatürk-Kız / Kız/Atatürk arasında ulaşım sorununu nasıl halledebilirim??

atatürk lisesinin önünden 8 yada 371' e bin ikl önünde inersin. mümkün olan en kısa zamanda kaydını başka okula aldır. almanca isen okulu da bırakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benisecbeni

quote:

Arkadaşlar şimdiden söyleyem hesap sahibinin kardeşiyim.. Bütün gün takılıyorum dh'de bari bi işe yarasın dedim..Neyse bu sene lise 1'e geçtim ve İzmir Anadolu Kız Lisesinde yatılı olarak kalıcam. Pansiyon olarakta Atatürk Lisesinin pansiyonunda kalıcam. Servis olmaması durumunda Atatürk-Kız / Kız/Atatürk arasında ulaşım sorununu nasıl halledebilirim??

atatürk lisesinin önünden 8 yada 371' e bin ikl önünde inersin. mümkün olan en kısa zamanda kaydını başka okula aldır. almanca isen okulu da bırakabilirsin.

Yok hocam İngilizceyim. Okulu neden bırakayım o kısmı anlamadım?

• ilk ay anlarsın zaten büyük geçmiş olsunlar
  • quote:

ilk ay anlarsın zaten büyük geçmiş olsunlar

Cidden merak ettim şimdi.. Okula falan gittim çok güzeldi orada okuyanlarla da konuştum eğitimide çok güzel dediler.. Nedir problem anlayabilmiş değilim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa/Görükle nasıl bir yer ?
    6 yıl önce açıldı
    İzmir Çiğli nasıl bir yer?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Neyi anlicakmis saçma sapan konuscagina cevap ver. Nefret ederim laf atipta bi b.k bilmeyenlerden. Adam cennete düşmüş cennete sen daha ne diyosun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaNDeR

quote:

Neyi anlicakmis saçma sapan konuscagina cevap ver. Nefret ederim laf atipta bi b.k bilmeyenlerden. Adam cennete düşmüş cennete sen daha ne diyosun ?

ikl mezunu birine bunu söyleyebildiğine göre müdür sen olmalısın cennet dediğin köylü bıyıklı kızlardan oluşmuyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LaNDeR

quote:

ikl mezunu birine bunu söyleyebildiğine göre müdür sen olmalısın cennet dediğin köylü bıyıklı kızlardan oluşmuyor

Senin olay kedi ciğer mundar hesabına dönmüş. Itk da okudum az çok bilirim kız lisesi kızlarını az duymadikta ortamını. Zaten izmirden bahsediosun ızmir ya çirkin olsa kaçı çirkin olcak ?

• Açıkca söylüyorum sırf kızları bıyıklı diye kaydını değiştir demene anlam veremedim :S :S :S
  • ikl mezunuyum diyorum kedi ciğer diyorsun demeye çalıştığım kız yatılı bölümüne bakımsız köy kızlarının geldiği. hiç de hayali kurulacak bir okul olmadığı. okulda manken adayları yürüyor muammelesi yapmayın yani. eğitim açısından şanslı isen çok iyi öğretmenler de gelebilir ama 9 ve 10. sınıfların okuduğu faik eroğlu binasında ortalamanın altında hocalar derse girer(birkaç ders hariç). okulun artık o eski başarısı düşmeye başladı çünkü eski hocalar emekli olmaya başladı. okulun en berbat yanı ise soyguncu ve yalaka müdürü. gerçi bunları niye anlatıyosam arkadaş yaşayarak bizzat öğrenicek zaten. kaydını aldır dememin sebebi bıyıklı kızlar değil birçok yönden vasat bir okul olması. 4 sene sonra eline diplomanı aldığında kafanı vuracaksın neden bal' a atatürk lisesine geçmedim diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benisecbeni -- 5 Eylül 2011; 3:16:54 >

• quote:

ikl mezunuyum diyorum kedi ciğer diyorsun demeye çalıştığım kız yatılı bölümüne bakımsız köy kızlarının geldiği. hiç de hayali kurulacak bir okul olmadığı. okulda manken adayları yürüyor muammelesi yapmayın yani. eğitim açısından şanslı isen çok iyi öğretmenler de gelebilir ama 9 ve 10. sınıfların okuduğu faik eroğlu binasında ortalamanın altında hocalar derse girer(birkaç ders hariç). okulun artık o eski başarısı düşmeye başladı çünkü eski hocalar emekli olmaya başladı. okulun en berbat yanı ise soyguncu ve yalaka müdürü. gerçi bunları niye anlatıyosam arkadaş yaşayarak bizzat öğrenicek zaten. kaydını aldır dememin sebebi bıyıklı kızlar değil birçok yönden vasat bir okul olması. 4 sene sonra eline diplomanı aldığında kafanı vuracaksın neden bal' a atatürk lisesine geçmedim diye.

Hocam ordaki Birçok yönden vasat kısmını açabilir misin?

• quote:

quote:

ikl mezunuyum diyorum kedi ciğer diyorsun demeye çalıştığım kız yatılı bölümüne bakımsız köy kızlarının geldiği. hiç de hayali kurulacak bir okul olmadığı. okulda manken adayları yürüyor muammelesi yapmayın yani. eğitim açısından şanslı isen çok iyi öğretmenler de gelebilir ama 9 ve 10. sınıfların okuduğu faik eroğlu binasında ortalamanın altında hocalar derse girer(birkaç ders hariç). okulun artık o eski başarısı düşmeye başladı çünkü eski hocalar emekli olmaya başladı. okulun en berbat yanı ise soyguncu ve yalaka müdürü. gerçi bunları niye anlatıyosam arkadaş yaşayarak bizzat öğrenicek zaten. kaydını aldır dememin sebebi bıyıklı kızlar değil birçok yönden vasat bir okul olması. 4 sene sonra eline diplomanı aldığında kafanı vuracaksın neden bal' a atatürk lisesine geçmedim diye.

okulda sosyal faliyetler yok gibi. yılda bir kere tiyatro-orotoryo yapılır benim zamanımda o oyunlar bile iptal edilmişti. öğrencilerin bireysel başarıları okulun başarısı gibi gösterilir. okul bilgi yarışmalarında düz liselere elenir. okula girerken ayakkabından saçına kadar incelemeden geçersin. okula bağış adı altında toplanan aidatları ödemediğin için müdür tarafından bizzat tehdit edilir ve aşağılanırsın. resmi bayramlarda okulda yapılan törenlerde yoklama alınır. okul müdürü pervin töre disiplinin başarıyı getirdiğini savunur ama oks sonucu izmirin en yüksek puanla alan 4. okuluna gelen öğrenciler, öss başarı sıralamasına göre izmirin 6-7. okulundan mezun olurlar. özellikle sözlüklerde pervin töre adını araştırmanı tavsiye ederim. kız öğrencileri okulun güvenlik görevlisine takip ettirip fotoğraflarını çektiren ve ailesine gönderen kadın yine bu kadındır. sınıflara girip kızları sıraya dizerek etek boylarını cetvelle ölçtüğünü unutmayalım

http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-siyaset/kayit-parasi-yok-mu-haberi-16218
    http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=pervin%20t%C3%B6re

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benisecbeni -- 5 Eylül 2011; 3:44:49 >

• Atatürk lisesinde okuyorum bende, ulaşım konusunda yardımcı olamam ama başka konularda soruların varsa PM'den falan yardımcı olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkxxxx -- 5 Eylül 2011; 3:43:16 >
  • quote:

quote:

quote:

okulda sosyal faliyetler yok gibi. yılda bir kere tiyatro-orotoryo yapılır benim zamanımda o oyunlar bile iptal edilmişti. öğrencilerin bireysel başarıları okulun başarısı gibi gösterilir. okul bilgi yarışmalarında düz liselere elenir. okula girerken ayakkabından saçına kadar incelemeden geçersin. okula bağış adı altında toplanan aidatları ödemediğin için müdür tarafından bizzat tehdit edilir ve aşağılanırsın. resmi bayramlarda okulda yapılan törenlerde yoklama alınır. okul müdürü pervin töre disiplinin başarıyı getirdiğini savunur ama oks sonucu izmirin en yüksek puanla alan 4. okuluna gelen öğrenciler, öss başarı sıralamasına göre izmirin 6-7. okulundan mezun olurlar. özellikle sözlüklerde pervin töre adını araştırmanı tavsiye ederim. kız öğrencileri okulun güvenlik görevlisine takip ettirip fotoğraflarını çektiren ve ailesine gönderen kadın yine bu kadındır.

Hocam açıkcası tiyatro orotoryo gibi faaliyetler pek umrumda değil benim.. Sadece spor olsun yeterli bana. Bi önceki lise kısmına döneyim; dersanedeki rehberlik öğretmeniyle konuştum Bal'ı ve Fen Liselerini kesinlikle yazmamamı önerdi. BAL'ın eski performansının olmadığını ve Fen Liselerininde cemaatin eline geçtiğini söyledi. Bizde aynı görüşte olduğumuz için yazmadım. Benim tercih sıram Atatürk-İng-Alm-Fran Kız-İng-Alm idi. Atatürk-İng'i burun farkıyla kaçırdım ama Kız Lisesi oldu. Yani elimde olsa geçerim Atatürk Lisesine ama şanssızlık yada 6. sınıftaki Sbs puanım düşük olmasıde diyebiliriz. Konuyu bundan sonra pek seçenek şansım olmadığına getireceğim. Ama neyseki anaokulumdan beri aynı en iyi arkadaşımda Kız Lisesine geldi. Bunun lise hayatını daha çekilir yapacağını umuyorum. Müdür konusundan da haberim var. Gestapo kılıklı, Hukümet yalakası birisiymiş(umarım siyasi görüşümden dolayı problem çıkarmaz). Ama 4 yıl boyunca he hocam, evet hocam diyerek geçiricez.. Bide 9,10 sınıflara daha düşük öğretmen verilmesini sorucam. Öğretmenlerin hepsi YüksekLisans yapmış. Nasıl bir düşüklük olabilir ki?

• quote:

quote:

quote:

okulda sosyal faliyetler yok gibi. yılda bir kere tiyatro-orotoryo yapılır benim zamanımda o oyunlar bile iptal edilmişti. öğrencilerin bireysel başarıları okulun başarısı gibi gösterilir. okul bilgi yarışmalarında düz liselere elenir. okula girerken ayakkabından saçına kadar incelemeden geçersin. okula bağış adı altında toplanan aidatları ödemediğin için müdür tarafından bizzat tehdit edilir ve aşağılanırsın. resmi bayramlarda okulda yapılan törenlerde yoklama alınır. okul müdürü pervin töre disiplinin başarıyı getirdiğini savunur ama oks sonucu izmirin en yüksek puanla alan 4. okuluna gelen öğrenciler, öss başarı sıralamasına göre izmirin 6-7. okulundan mezun olurlar. özellikle sözlüklerde pervin töre adını araştırmanı tavsiye ederim. kız öğrencileri okulun güvenlik görevlisine takip ettirip fotoğraflarını çektiren ve ailesine gönderen kadın yine bu kadındır. sınıflara girip kızları sıraya dizerek etek boylarını cetvelle ölçtüğünü unutmayalım

ben bile korktum burdan

• quote:

Orijinalden alıntı: bereket tanrısı

quote:

quote:

quote:

ben bile korktum burdan

Son 2 satırı ağzım açık okudum.. Boşu boşuna gestapo demiyorlarmış demekki. Şimdilik kayıt parası yönünden bizden birşey almadılar. Ama bunun hıncının sene içinde çıkarılacağına inanıyorum. Hocanın işine yarayacakları sevdiği çok belli. Diğer öğrencilere muammelesi ile bana yaptığı muammele arasında dağlar kadar fark var. Basketbol oynadığımdan boyum uzundur benim. Girer girmez selamlaşmadan sonra ''basketbolcumusun'' dedi. Bende evet 9 yıldır oynadığımı söyledim. Eee artık bizi İl şampiyonu yaparsın dedi. Dur bi bismillah demi... Kayıt oluyoruz daha. Sonra annemlere çay kahve falan söyledi. Falanda filanda.......

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.