evet herkes gönüllü karşıyakada olabilir , fikirlere başlıyalım nerde ne zaman ? herkes söylsin ortak bir karar verelim buluşmayı dört gözel bakıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Beyaz Kaplan
İAL 97-98 mezunuyum...
biziiiim kalbimiz ilim ateşiyle doluuuduuuuur biz bağlıyız göööönüüülden sevgili lisemizeeeee buuugüüün tuttuğumuz yoool inkilabın yoluduuuuuuur yaaaaaşasın türk milleti yaşasıın vatanııımıııızz
bize iman veriyor hüür vatanııın hüür sesiiiiii eeeebediyeeen varooolsuuun izmir atatürk lisesiiiiiii
Hocam ben de 99-2000 mezunuyum . Unutmuşştum marşın birazını iyi ki hatırlattın saol. Ah gecve fgece tüylerim diken diken oldu.
evet bencede bi bulusalım
quote:
Orjinalden alıntı: captain77
evet bencede bi bulusalım
quote:
Orjinalden alıntı: Beyaz Kaplan
eeeebediyeeen varooolsuuun izmir ataturk lisesi
bizm arkadaslar orasini eeeebediiiiyen kahrolsuuuuuuuuun die solio
ya arkadaşlar izmirli olup da başka yerlerde olanlar ne yapacak* böyle bir buluşma aslında kaçmazdı ama okul var, boludayım en azından kalp olarak yanınızdayım (balçovalı :-)
selam... çalıştığım bara geiln dicem ama karşıyakalı arkadaşlar olmaz dicek diye çekindim ama buluşmanın tarafı olmaz ben göztepe klup binasında lounge barda çalıyorum arkadaşlar akşamları oradayım buluşmak için iyi bir ortam hem gitar çalarım eğleniriz beraber...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme