Şimdi Ara

İzmit Dil Okulları [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
4.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Anladım, ben gecen sene easyspeakde 1 yil egitim gormustum. Alt yapim var yani simdi burda ise A2-B1 Seviylerini aldim. Umarim pisman olmam. Peki sinifta ortalama kac kisi oluyor? Ayrica ben easy speakda her hafta sinav veriyordum. Burdada sinav varmi?
  • trotskyyy T kullanıcısına yanıt
    Ben 2 tane kurumu bitirdiğimde en az 3 kişi en fazla 6 kişiydik. Şu an b1 deyim 7 kişiyiz ama okul falan derken biraz boşladım gibi bundan sonra kur alırken yoğun olmadığım vakti seçeceğim

Her hafta sınav yok yarısında quiz ve bitiminde sınav olursun. Quiz listen, read, oluyor. Son sınav ise speaking de var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironcarbonom -- 7 Ocak 2017; 20:31:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son zamanlarda yazılan var mı ? ocak gibi kayıt olmayı düşünüyorum.Fiyatlar hakkında ortalama bir fikre sahip olmam gerek.Yardımcı olabilecek kişiler varsa sevinirim.
  • Knoxville kullanıcısına yanıt
    Ortalama 4 kur icin 2500-3600verirsin en sonucuz arkadaşım amerukanlife tan iyi bir indirime denk gelip 2 kur 1500tl almisti ben 2 sene önce 4 kur 3000vermiştim.

Bu arada seviyen iyiyse para verme en az (b2)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seviyem iyi değil ya.Kendime göre tabi ufak tefek şeyler var ama ben temel sağlam olsun istiyorum 0 san komple başlayayım diyorum bakalım bi fiyat araştırması için dolaşırım bi hafta sonu

• just english İZMİT'TEKİ EN BERBAT dil kursudur.Kayıt olurken her şeye evet deyip hiçbir dediklerini yerine getirmezler BERBATTIR KENDİLERİ! İstanbul şubelerinden de aynı şikayet var.
  • Arkadaşlar oğlum için izmit american life tan aldığım tüm kurları içeren ingilizce eğitim paketini devredebileceğim birini arıyorum. Şu an dondurdum. Kimseyi bulamazsam fırsat deyip kendim gidicem kursa eylülden itibaren.

• Easy speak nasıldır.

• Merhaba. İzmit'te kaliteli İngilizce dil okulu önerisine ihtiyacım var. Tavsiyeleriniz ve sebepleri nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim.
    Konu biraz eski kalmış, o yüzden belki soruma cevap alamayabilirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • safadereli kullanıcısına yanıt
    American life orta seviyeye kadar iyi bir eğitim verir

• Up, c1 e kadar bayağı iyi eğitim veren hangisi?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.