Bildirim
İzmit ehliyet kartı saçmalığı
Caprisun Safari (Portakallı, Ananaslı, Mandalinalı) (200 ml x 20 Adet) : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B08TWW3SBZ?th=1
7 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zw1nky
Evet şükür bir ton uğraşın ve masrafın ardından kuyruğuna geldik.Şimdi de koskoca trafik şubede ehliyet kartı yok,2 haftaya belki gelir belki gelmez istiyorsan başka yerden çıkart deniyor.Anlayacağınız resmen İzmit'te ehliyet kartı yok.Bir devlet dairesinde nasıl böyle bir saçmalık olabilir
Şuan çipli kart olacak o yüzden olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bursagsli
quote:
Evet şükür bir ton uğraşın ve masrafın ardından kuyruğuna geldik.Şimdi de koskoca trafik şubede ehliyet kartı yok,2 haftaya belki gelir belki gelmez istiyorsan başka yerden çıkart deniyor.Anlayacağınız resmen İzmit'te ehliyet kartı yok.Bir devlet dairesinde nasıl böyle bir saçmalık olabilir
Şuan çipli kart olacak o yüzden olabilir
Sanmıyorum hocam öyle olur da boşa beklememiş oluruz inşallah.. -
Bu Sorun Adana Merkezdede Mevcut 1.5 Aydır Kardeşim İçin Kart Bekliyoruz Her Hafta Arıyoruz Şubeyi Gelmedi Deniliyor -
Haberlerde gördüğüm kadarıyla tüm Türkiye'de varmış sorun.Kart ihalesinden kaynaklı.Ehliyetiniz varsa da aman kaybetmeyin diyorlar.Ben çıkardım ehliyetimi konudan bu yana.Size kolay gelsin hocam :) -
quote:
Haberlerde gördüğüm kadarıyla tüm Türkiye'de varmış sorun.Kart ihalesinden kaynaklı.Ehliyetiniz varsa da aman kaybetmeyin diyorlar.Ben çıkardım ehliyetimi konudan bu yana.Size kolay gelsin hocam :)
Hayırlı Olsun :) Darısı Bizim Kardeşe İnşallah
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X