Şimdi Ara

İZMİT PS3 GRUBU.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıklar açılmış (2009-2010 tarihli) gerek takipsizlikten gerekse ilgisizlik ve işlemsizlikten atıl pozisyonda kalmış arkadaşlar.

Bu başlık altında tam bir takas ve yardım grubu oluşturup seri ve çabuk şekilde ;gerek takas gerekse diğer yardımlaşma şekillerini hayata geçirmeye çalışalım.Hareket olmadığında başlık sönük kalıyor ve bir süre sonra katılım düşüyor.

Merkezde olmam itibari ile taraflar arası bağda kurarak,aynı gün buluşulamasa bile kişiler arası takasın gerçekleşmesi için aracı konumda olabilirim ,hatta merkezde işyeri bulunan diğer arkadaşlarda bu konuda yardımcı olabilir.

Takas şartlarıda mevcuttur tabi,normalde takas konumu ve değerlendirmesi ne ise bu gruptada aynı şekilde yürümeli işler.

Daha önce bu tip başlıklarda yazıldığı üzere 2008 yapımı sıradan 20-30 ytl lik bir oyun için "GOW3 le kafa kafaya takaslanır" tarzı yaklaşımlar dikkate alınmayacaktır.

Piyasa ve raiş bedelleri dikkate alınarak ,ufak ama seri davranabilen ve güvene dayalı bir oluşum yapabilirsek ,güzel bir sonuç ortaya çıkacağını düşünüyorum.

Aktif olarak buluşulan ve toplanılan ufak bir grubumuz hali hazırda mevcut uyum sağlaması halinde buradanda arkadaşların katılımı ile daha da güzel bir ortam yaratılacağı fikrindeyim.

ÖNEMLİ :Arkadaşlar elimizdeki oyunları değilde takaslamak istediğimiz oyunları ve aradığımız oyunları yazarsak daha mantıklı olur.

*Nick:OzZ.
    PSN:OOZZXX
    Takas:Olumlu
    List :GOW3 -UFC 2010 Aradıkları :PES2010

*Nick:cz
    PSN :antoninus_pius
    List:

*Nick :Fyonb
    PSN:psn : fyonb
    List:

*Nick:Sea_wolf
    PSN:Seawolf77
    List:

*Nick:orhan86fb
    PSN:orhan86fb
    List:MW2 FİFA2010 MSG4 KiLLZONE2 MOTORSTROM

*Nick:by _GoKhAn
    PSN:gokhanTR84
    List:

*Nick:Highwaytoheaven
    PSN:olorin1979
    List:NBA Live 10 PES 2010 Call of Duty 3 Red Alert 3 Star Wars: Force Unleashed

*Nick:umxa
    PSN:umxa
    List: Smackdown vs. RAW 2008, Motorstorm, Army Of Two, Assasin's Creed, Heavenly Sword, Mirror's Edge, Ninja Gaiden Sigma II

*Nick:HWA@zaza
    PSN:
    Takas:Olumsuz
    List:

*Nick:leylek26
    PSN:leylek
    List:Bad Company 1 Bad Company 2 Grand Theft auto 4 Rainbowsix Vegas Assassins Creed The God Father 2 Burnout Paradise Metal Gear Solid 4 Pes 2010 Resident Evil 5
    Aradıkları :UNCHARTED 2

*Nick:@ki
    PSN:oki41
    List:Killzone 2

*Nick:POSEİDON75
    PSN:musti1975burcu1973
    List:Euro 2008

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzZ. -- 27 Ağustos 2010; 15:12:45 >

• Sanırım Kocaeli'de bulunanların bir listesi yapılacak. Öyleyse beni ekleyebilirsiniz.
    Şu sıralar arşivlik oyunlar aldığım için takas işine pek girmeyeceğim; ama eldeki oyun sayısı artarsa takaslamaya ister istemez başlarız.

PSN de vereyim: antoninus_pius

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 15 Ağustos 2010; 11:03:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castle Bravo

Sanırım Kocaeli'de bulunanların bir listesi yapılacak. Öyleyse beni ekleyebilirsiniz.
    Şu sıralar arşivlik oyunlar aldığım için takas işine pek girmeyeceğim; ama eldeki oyun sayısı artarsa takaslamaya ister istemez başlarız.

PSN de vereyim: antoninus_pius

konuyu ve organizasyonu canLı tutaLım..izmitte hatrı sayıLır bir kitLe var ama bunu aktif oLarak kuLLanmak Lazım..teşekkürLer OzZ.

• quote:

Orijinalden alıntı: FonkiTheFonksman

konuyu ve organizasyonu canLı tutaLım..izmitte hatrı sayıLır bir kitLe var ama bunu aktif oLarak kuLLanmak Lazım..teşekkürLer OzZ.

Alıntıları Göster
    Tam destek, hep destek

• quote:

Orijinalden alıntı: Sea_wolf

Tam destek, hep destek

Alıntıları Göster
    Bu kocaeli işini bir toplayalım komple bir şekle sokalım istiyorum ,PS3 bahane olur tanışılmış da olunur özellikle merkez de herkezin mutlaka arada bir işi gücü olur ,o zamanlarda bir çay bir kahve içilse ; iki lafın beli kırılsa oda yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzZ.

Bu kocaeli işini bir toplayalım komple bir şekle sokalım istiyorum ,PS3 bahane olur tanışılmış da olunur özellikle merkez de herkezin mutlaka arada bir işi gücü olur ,o zamanlarda bir çay bir kahve içilse ; iki lafın beli kırılsa oda yeter.

Alıntıları Göster
    evet arkdşlar beni de ekleyin....Yahya kaptn oralada oturyorum.....

oyunlar.:MW2.FİFA 10.MGS4,KİLLZONE 2,MOTORSTROM,

EN KISA ZAMNDA GÖRŞMEK ÜZERE..
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan86fb

evet arkdşlar beni de ekleyin....Yahya kaptn oralada oturyorum.....

oyunlar.:MW2.FİFA 10.MGS4,KİLLZONE 2,MOTORSTROM,

EN KISA ZAMNDA GÖRŞMEK ÜZERE..

Alıntıları Göster
    ekleyin benide arkadaslar ps3 xbox psp wii ps2 her turlu konsol da tam destek hep destek...

izmit merkez deyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanext

ekleyin benide arkadaslar ps3 xbox psp wii ps2 her turlu konsol da tam destek hep destek...

izmit merkez deyim.

Alıntıları Göster
    Beni de ekleyebilirsiniz, sadece akşamları on-line olabiliyorum. PSN: olorin1979

Oyunlarım:
    NBA Live 10
    PES 2010
    Call of Duty 3
    Red Alert 3
    Star Wars: Force Unleashed
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanext

izmit merkez deyim.

Alıntıları Göster
    Umarım amacına ulaşır :)

PSN: umxa
    Takas: Olumlu
    List: Smackdown vs. RAW 2008, Motorstorm, Army Of Two, Assasin's Creed, Heavenly Sword, Mirror's Edge, Ninja Gaiden Sigma II (Tekliflere açığım) (Listeye koymadığım oyunlarım PES 09, GOW Collection ve Gran Tourismo 5 ise hevesimi alana kadar bekleyecek )

Derince / Yenikent'te oturuyorum ancak körfez ve izmit merkez'e sık sık geçiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umxa -- 16 Ağustos 2010; 13:41:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: umxa

List: Smackdown vs. RAW 2008, Motorstorm, Army Of Two, Assasin's Creed, Heavenly Sword, Mirror's Edge, Ninja Gaiden Sigma II (Tekliflere açığım) (Listeye koymadığım oyunlarım PES 09, GOW Collection ve Gran Tourismo 5 ise hevesimi alana kadar bekleyecek )

Derince / Yenikent'te oturuyorum ancak körfez ve izmit merkez'e sık sık geçiyorum.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun, İnşallah başlık sürekli aktif olur.

Bende İzmit merkezdeyim, oyun olarak şuanda takas düşünmüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Beceriksiz Adam

Hayırlı olsun, İnşallah başlık sürekli aktif olur.

Bende İzmit merkezdeyim, oyun olarak şuanda takas düşünmüyorum...

Alıntıları Göster
    psn: leylek
    bağlanamıyorum Türkiye hesabı olduğu için.

UNCHARTED 2 arıyorum takas veya alınık olarak.

Bendeki oyunlar:
    Bad Company 1
    Bad Company 2
    Grand Theft auto 4
    Rainbowsix Vegas
    Assassins Creed
    The God Father 2
    Burnout Paradise
    Metal Gear Solid 4
    Pes 2010
    Resident Evil 5

• quote:

Orijinalden alıntı: onur226

psn: leylek
    bağlanamıyorum Türkiye hesabı olduğu için.

UNCHARTED 2 arıyorum takas veya alınık olarak.

Bendeki oyunlar:
    Bad Company 1
    Bad Company 2
    Grand Theft auto 4
    Rainbowsix Vegas
    Assassins Creed
    The God Father 2
    Burnout Paradise
    Metal Gear Solid 4
    Pes 2010
    Resident Evil 5

Alıntıları Göster
    Takas için kendi içimizde yazışmanın yanısıra ,herkez bildiği takas merkezlerini de yazarsa (Güncel) herkezin işi bir yerde görülmüş olur sanırım.

Satılık veya takaslık PES2010 olan varsa acil lazım.

• quote:

Takas için kendi içimizde yazışmanın yanısıra ,herkez bildiği takas merkezlerini de yazarsa (Güncel) herkezin işi bir yerde görülmüş olur sanırım.

Satılık veya takaslık PES2010 olan varsa acil lazım.

Alıntıları Göster
    ekleyin benide psn:oki41
    elimde killzone2 var takas yapabilirim
    ilgilenenler pm atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: @kii

ekleyin benide psn:oki41
    elimde killzone2 var takas yapabilirim
    ilgilenenler pm atsın

Alıntıları Göster
    MERHABA ARKADAŞLAR BENDE İZMİT DEĞİRMENDEREDENİM.BİZİMDE BİR SAYFAMIZ OLMASI GÜZEL.İNŞALLAH DEVAMLI AKTİF OLUR.ELİMDE TAKAS YAPMAK İSTEDİĞİM EURO 2008 FUTBOL OYUNU VAR. EKLEYEBİLİRSİNİZ PSN: musti1975burcu1973 iyi oyunlar
  • Arkadaşlar nerelerdesiniz? Bu grubu 3-5 mesaj için kurmadık değil mi? :)
  • quote:

Arkadaşlar nerelerdesiniz? Bu grubu 3-5 mesaj için kurmadık değil mi? :)
    Evet beyler hanımlar biraz ses :)

Yokmu oynadığı oyundan sıkılan, elinde fazla oyunu vs olan bir iki değiştirelim vs hareketlensin şenlensin biraz buralar.
  • quote:

Evet beyler hanımlar biraz ses :)

Yokmu oynadığı oyundan sıkılan, elinde fazla oyunu vs olan bir iki değiştirelim vs hareketlensin şenlensin biraz buralar.

Alıntıları Göster
    Satın almak için Bad Company 2 arıyorum, vip kodu kullanılmamış, 50 TL. verebilirim...
  • Oyunlarımı güncelliyorum, takas tekliflerine her zaman açığım arkadaşlar :)

quote:

List: Smackdown vs. RAW 2008, Army Of Two, Assasin's Creed, Mirror's Edge, Ninja Gaiden Sigma II (Tekliflere açığım) (Listeye koymadığım oyunlarım PES 09, GOW Collection ve Gran Tourismo 5 ise hevesimi alana kadar bekleyecek )

• quote:

Oyunlarımı güncelliyorum, takas tekliflerine her zaman açığım arkadaşlar :)

quote:

List: Smackdown vs. RAW 2008, Army Of Two, Assasin's Creed, Mirror's Edge, Ninja Gaiden Sigma II (Tekliflere açığım) (Listeye koymadığım oyunlarım PES 09, GOW Collection ve Gran Tourismo 5 ise hevesimi alana kadar bekleyecek )

Alıntıları Göster
    Merhaba,

Elimdeki oyunları satıyorum.

Resistance fall of man 1 = 25 tl (kutulu kitapçıklı çiziksiz)
    Motorstorm 1 = 25 tl (kutulu kitapçıklı çiziksiz)
    Folklore = 30 tl (kutulu kitapçıklı çiziksiz)
    Facebreaker = 30 tl (kutulu kitapçıklı çiziksiz)
    Avatar = 30 tl (Promosyon cd dir. kitapçık yok. 1 adet çizik var ancak hiç bir takılma yok ben oyunu bitirdim)

• quote:

Orijinalden alıntı: POSEİDON75

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Üni saolsun izmitteyiz

psn:elenaidoloveyou
    Oyunlarım: Uc2, Heavy Rain, Condemned 2
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.