Şimdi Ara

izmitte sonyericsson servis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben p990i telefonumun kasasini orjinal kasayla degistirmek istiyorum. Acaba izmitte elinde gerekli malzemeler olan (kasa filan) 1 servis varmidir? Acil cevaplarinizi bekliyorum. Tesekkurler.

• İzmitte Genpa yokmu? Orda kesinlikle kasa vardır biraz internetten baktım ve genpalarda her türlü kasaalaın olduğu yazıyor
  • bilmem hic dikkatimi cekmedi:) sonyericssonun kendi servisi yokmuki?
  • http://www.sonyericsson.com/pulse/?lc=tr&cc=tr

Burayı bi araştır

Ben İzmitli değilim en iyi sen bilirsin İzmiti
  • bende izmitteyim izmit te asya telekom yok
  • india kardes ordan 1sey cikmadi, yinede tesekkurler.
    frt kardes ben izmiti pek bilmiom. izmitte p990inin kasasini degistirebilecek 1 yer warmi onerebilecegin?
  • hayır yok en iyi yerde alıp asya telekoma yollayacak
    bence asya telekoma kendin gönder. sitelerinde mail adresi var oradan istediğin soruyu sorabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frt-_-ctn -- 9 Şubat 2010; 12:46:01 >
  • cok saol kardes cok yardimci oldun. 1sey daha sormak istiom. ben istanbul subesine mail attim kargolasam yaparmisiniz, ne kadara mal olur die. 3 gundur cewap wermediler. kendimde gidemem istanbula. acaba mesajinda bahsettigin asya telekoma yollayan izmitteki bayi/tamirci/dukkan nerede? 1 de sence ne kadara mal olur bana?
  • p990i nin kasasının fiyatını bilmiyorum ama w810i yi 60 tl ye yaptıklarına göre p990i 80-90 tl yi bulabilir.
    mail için ankara'daki merkez şube olan asya telekoma mail at
    buna yani: bestepe@asyatelekom.com.tr
    ayrıca telefoncu aracılığı ile gönderirsen fiyat senin açından artabilir
    merkezde yürüyüş yolunda carrefoursa express var onun karşısında okur iletişim var oraya bakabilirsin.
  • bencede o kadara patlar. yorumun icin cok saol kardes.
    yuruyus yolunda nerde karfursa express war bilemedim. belsa plazayla anitpark arasindami yoksa belsa plazayla merkez bankasi arasindami? ben ogrenci olduumdan tam olarak bilemedim simdi. tek 1 karfur biliom oda e5te adalet koprusu kawsaginda. birazdaha ayrintili aciklayabilirmisin peki, orayada fiyat danisayim. malum izmit istanbul 20tl. eger dedigin yer 1000e yaparsa yine iyi. cevaplarin icin cok tesekkur ederim.
  • 1de ankara subesinin mail adresini wermissin. ankarayami kargolamami oneriyorsun? hemen mail atiyorum ankaraya. peki parayi nasil odeyecem? eger sen yaptiysan proseduru anlatabilirmisin?
  • ben hiç yapmadım mail ile bilgi verirler ama
    carrefoursa express de belsanın oradan istanbul yönünde 200-250 mt yürürsen sol tarafta görürsün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.