Şimdi Ara

j kasa astra ya lpg taktırayım mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
10.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pirkemal

astra j 1.4 turbo lpg sehir içi ilk 1000 km izlenimleri: siçi lpg tuketimi 10 litre, çok az performans kaybı var. subaplar hala sağlam, araçtan gayet memnunum

2011 astra sport wagon sport 1.4 140 bg, romano lpg
    sehir içi lpg tüketim:10 lt
    subaplar saglam

kazasız belasız nice güzel günlerde sorunsuz kulanımlar dilerim

• Gerçi konu açılalı çok olmuş ama...

Aracınız 115HP (84-85 kW) motora sahip Euro-V motor ise başınıza belâ almayın.
    Paranızla rezil olmayın. Bugün 1500 TL verip Landi Renzo / BRC / Lovato vs. vs taktırın, 40 bin kilometre sonunda da 1500 TL verip motor kapağını açtırmak (sübapları ve sübap yataklarını değiştirmek) zorunda kalırsınız.

115HP motor olması da şart değil. Magnezyum alaşımlı sübap kullanan bir motor ise yine aynı dertler başınıza gelecek. Eğer zamanında sübap ve yatak değişimi yaptırmazsanız bu sefer de motor kapağını da yenilemeniz gerekecek vs. vs.

Siz iyisi mi aracına sıfır kilometre tesliminde LandiRenzo taktırıp 40 bin km'de başı belâya giren ve şimdilerde aracını satmaya çalışan arkadaşım gibi elden çıkartın gitsin. Tabi benzinle binmeye devam etmekte bir seçenek!

• OPEL ASTRA J KASA MONTAJ RESİMLERİ

j kasa astra ya lpg taktırayım mı?

• prins taktırdım kayseri de 3000 km oldu şimdilik bi sorun yok tek sorun ben taktırmadan önce lpg 2 lirayken şimdi 2.7 lira oldu bendekide şans işte :((
  • 9000 kmdir kullanıyorum şuan için arıza lambası dışında hiçbir sıkıntı yok sistem Lovato OBD II.
  • İstanbul avrupa yakasında opel yetkili servisleri bu işi yapıyor mu garantili olarak ?
  • pirkemal P kullanıcısına yanıt
    hocam 1.4 t lpg de durumlar nedir
    var mı bir sıkıntı kaç km yaptınız
    bizi bilgilendirirseniz seviniriz
  • mali1103 M kullanıcısına yanıt
    ben de bu soruyu çok merak ediyorum. 1.4 turbo lpg kullanıcısı ya da ustası var mı ?
  • LPG her zaman mantıklı gelmiştir bana. Ki kullandığım tüm benzinli araçlar aynı zamanda LPG'li idi sadece 1 aracıma taktırmadım onu da satacaktım zaten o yüzden.. Bence taktırın yapmış olduğum bir hesaba göre;
    Eğer aldığım araca tüp taktırmasaydım satana kadar 3.800 TL lik benzin yakacaktım. LPG ile 1.800 TL tüp yakmışım.. Fark gözler önünde.. Taktırın derim ben. Hemde kesinlikle :)
  • bugra1945 kullanıcısına yanıt
    26 000 km lpg ile yol yaptım masallahınızı esirgemeyin reklam yapıyorum kit markası romano,
    işin sırrını soyleyeyim iyi marka bir kit tercihi size kalmış
    sakin kullanım
    dogru montaj
  • pirkemal P kullanıcısına yanıt
    Maşaallah kazasız belasız arızasız sürüşler dilerim size..
    bende reklam yapmak gibi olmasın ama ATİKER kullandım 2 aracımda da gayet memnun kaldım..
  • Hiçç bulaşmayın derim opel astra classic 1.6 var bende prins silverline model lpg taktık hiç bir tasarufunu göremedik benzin daha az yakıyor hiç bişe anlamadım bu durumdan ben bide üstüne euro5 motor arabalara zararlıymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratgs52

Hiçç bulaşmayın derim opel astra classic 1.6 var bende prins silverline model lpg taktık hiç bir tasarufunu göremedik benzin daha az yakıyor hiç bişe anlamadım bu durumdan ben bide üstüne euro5 motor arabalara zararlıymış

Aracinizda sorun var. Astra j a16xer motora mocanda lpg takdirdim sehir ici net % 40 tasarruf ediyorum. Lpg takilali 45.000km oldu.Arac surekki ankara istanbul arasi kullanılıyor ve ortalama hiz otobanda 130 civari cogu zaman 160-170km hiz ile kullanılıyor. Kuzenim 1.4 turboya takdirdi. Opel forumunda 60.000 km yapanlar var. Ozetle astra j 1.6 kaliteli montajla lpgde sorunsuz. Performans kaybi yok her olcumde yol bilgisayari değerinin % 20 fazlası lpg tüketimi var.sehir icinde ortalama 30km hiz ile 10 litre benzin 12 litrede lpg yakiyor. Ben 45.000 kmde 6-7 bin tasarruf ettim. Subaplari 100.000 de çelik ile değiştirecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzun yolda yakmıyor benzinde zaten 2000km 500 Tl yaktı . Şehir içinde dur kalk yaparsan benzinde çok yiyo gaz hemen bitmiyor özellikle tek çubukta bitmiyor hemen yalnız benzine göre %20 daha fazla harcıyormuş litreden kazanıyosun .

• madmax50 kullanıcısına yanıt
    8.2 litre 100kmde gösteriyor yol bilgisayarında tüketim şuanda

• 47 bin km dr aracımda lpg war hiç sorun çıkartmadı aracım 1.4 turbo otamatik

• +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2A MAVİDENİZLER

OPEL ASTRA J KASA MONTAJ RESİMLERİ

aynı araca brc montajı yapıldı ama sizin montajdaki lpg valfi kırmızı ,benim valf mavi bunun farkı nedir?

ayrıca valfe gelen bakır boru valfe girmeden önce 3 kez daire şeklinde sarılmış benim kitte bu bir sorun olurmu?

VSR yi kaç devire ayarlıyorsunuz ?

TŞK

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih3461

47 bin km dr aracımda lpg war hiç sorun çıkartmadı aracım 1.4 turbo otamatik

hocam lpg kitiniz ne
    ve yakıt olarak ne yakıyor lpg de
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali1103

quote:

Orijinalden alıntı: fatih3461

47 bin km dr aracımda lpg war hiç sorun çıkartmadı aracım 1.4 turbo otamatik

hocam lpg kitiniz ne
    ve yakıt olarak ne yakıyor lpg de

Landirenzo omegaplus takılı aracıma aracım otomatik 350 krş yakıyo yoğun istanbul trafiğinde

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.