Şimdi Ara

j0s3ph bir dolandırıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

32 lvl Metin 2 Charımı aldı. Ama son anda elinden almayı başardım. Bana bir hesap vermiş 0. Herşey 0. Lütfen inanmayın. İyiliğiniz için diyorum

• ne elimdenmi aldın ben o carı sana geri verdim ama sen ne yaptın şimdi gittin benim seafight carımı caldın bende gittim carı batırdım saten daha 1 gün oynamıştım o carla 1 günde yapmıştım onu gene yaparım tmm mı ama sen böle yapınca cok kötü oldu senin oynamaman icinde batırdım carı
  • Hayydaa kim dolandırıcı şimdi anlamadım
  • Ya gidin msnde tatrışın kimin ne olduğu belli bile değil.Ne diyim öpüşün barışın.

KİLİT
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tavuklu Pilav

Ya gidin msnde tatrışın kimin ne olduğu belli bile değil.Ne diyim öpüşün barışın.

KİLİT

sen ne dıyon ya adam benı msn den engelledı gelmısın ne dıyon ya allah allah nelerle ugrasıoz ya asıl sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: j0s3ph

quote:

Orjinalden alıntı: Tavuklu Pilav

Ya gidin msnde tatrışın kimin ne olduğu belli bile değil.Ne diyim öpüşün barışın.

KİLİT

sen ne dıyon ya adam benı msn den engelledı gelmısın ne dıyon ya allah allah nelerle ugrasıoz ya asıl sana

gülüm ne diyim sana git sana adres :www.ukalayız.biz

• joseph sen de saf mısın , Fake e hesap veriyosun .
  • Ya SaLAk saLak konu açıp duruyorsunuz,Joseph sende bi konu açmışsın arkadaşım şakamı bu ?
  • ßen $ikayet etmekten yoruLdum.Siz ha bire konu açmaktan yoruLmadınız...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.